Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Igiena Dentara - Ingrijire Personala: 135 companii
 • Cabinetul Stomatologic Dr. Iercan Aurelia va sta la dispozitie prin Dr. Iercan Aurelia cu o experienta de 18 ani in domeniul medicinei dentare si competente in Impantologie Dentara si Radiologie. In functie de nevoile fiecarui pacient in parte, cabinetul nostru va ofera o multitudine de servicii stomatologice la standarde occidentale: estetica dentara, preventie dentara, igienizare orala, protetica dentara, implantologie orala, parodontologie, pedodontie, endodontie, chirurgie orala.

Arad Servicii
 • Roem SP. Z O.O. company is specialized in household, cosmetics and toiletries trade. We sell only 100% original products from well known brands, such as Henkel, P&G, Unilever, Colgate-Palmolive. We can guarantee You best prices and flexible terms of cooperation. Please visit our website - www.roem.pl Additionally, please take a look on our real product's photos - https://www.flickr.com/photos/131071092@N05/sets/ Please contact us in case of any questions.

Swidnik Import - Export
 • BiOTEC Dental Implants System este un lider mondial in domeniul implanturilor dentare. Compania este producatoare si distribuitoare de Implanturi dentare din 2005. BiOTEC Dental este un partener strategic la nivel global cu firme internationale de renume. Implanturile sunt fabricate in Israel, si distribuite atat pentru pietele locale si internationale. Lucrand in conformitate cu standardele internationale, produsele noastre sunt autorizate de catre cele mai importante institutii medicale. Avantajele utilizarii sistemului BiOTEC Dental - succesiunea minima a frezelor in scopul prevenirii incalzirii excesive a osului, favorinzand biointegrarea implantului; - structura unica a implantului BiOTEC ofera stabilitate 360; - angulatia din registrul cervical al implantului BiOTEC permite reconstruiri estetice in zona anterioara. - Design-ul implantului favorizeaza utilizarea cu success a sistemului BiOTEC in situatii dificile; - segmentul Narrow Implant (ARP si ARC) reprezinta solutia optima cand se urmareste conservarea osoasa mai ales in cazuri de creasta osoasa deficitara; - calitatea titaniului Ti6AL4VELi confera sistemului BiOTEC Dental garantia biointegrarii pe termen lung; - structura hexagonala interna cu proprietatea sa anti-rotationala. - Implantul BiOTEC foloseste un proces riguros de curatare pentru linia implantara garantand conservarea structurii si suprafetei la standare de cea mai inalta calitate. Toate produsele liniei BiOTEC Dental parcurg un proces multi-stage inainte de a primi autorizatia de comercializare.

Bucuresti Producator
 • Dent America 2000 comercializeaza in Romania produse pentru igiena orala, consumabile stomatologice, produse pentru laboratoarele de tehnica dentara sau produse pentru cabinetele ortodontice incepand cu anul 1992.

Bucuresti Importator
 • Lasersint Admdent Ploiesti este o companie tanara infiintata in anul 2013, care a devenit unul din furnizorii de produse si materiale pentru tehnica dentara si serviciile aferente acestora pentru laboratoarele de tehnica dentara din România avand la baza calitatea, performantele din punct de vedere tehnic, fiabilitatea, disponibilitatea, preturile competitive ale produselor, materialelor si serviciilor furnizate, competenta si profesionalismul personalului.

Ploiesti Producator
 • Compania Sc Grandis Trade 2000 Srl activeaza in domeniul comertului din anul 1994. Suntem unici importatori si distribuitori ai gamelor GamARde si Phyt's Organic Make-up, de provenienta Franta, care contin produse cosmetice si de ingrijire si machiaj organic, 100% naturale, pe baza de apa termala si ulei de argan, adaptate tenului sensibil si/sau cu diferite afectiuni, testate dermatologic si certificate Bio.

Bucuresti Distribuitor
 • Dentishop.ro este magazinul tau de acasa, de unde poti achizitiona produse de calitate pentru ingrijirea dentara, la un pret accesibil. Zambetul este pasiunea noastra si suntem convinsi ca produsele propuse de noi il pot intretine. Idei noi, produse noi, design nou. Astfel putem descrie ceea ce gasim in acest magazin. O diversitate de produse    pentru ingrijirea dentara zilnica, o varietate de solutii la indemana oricui este obisnuit sa acorde o atentie deosebita zambetului sanatos. Speram ca in acest loc veti gasi ceea ce fiecare cauta sau se asteapta sa gaseasca atunci cand cumpara un produs: bunul gust, eficienta si satisfactie. Va multumim pentru ca ati vizitat magazinul nostru.

Roman Importator
 • Dentishop.ro este magazinul tau de acasa, de unde poti achizitiona produse de calitate pentru ingrijirea dentara, la un pret accesibil. Zambetul este pasiunea noastra si suntem convinsi ca produsele propuse de noi il pot intretine. Idei noi, produse noi, design nou. Astfel putem descrie ceea ce gasim in acest magazin. O diversitate de produse pentru ingrijirea dentara zilnica, o varietate de solutii la indemana oricui este obisnuit sa acorde o atentie deosebita zambetului sanatos. Speram ca in acest loc veti gasi ceea ce fiecare cauta sau se asteapta sa gaseasca atunci cand cumpara un produs: bunul gust, eficienta si satisfactie.

Roman Importator
 • Oferim servicii stomatologice pentru intreaga familie in colaborare cu specialisti in medicina de familie, pneumologie, dermatologie, pediatrie, medicina muncii, etc. PROGRAM : LUNI - VINERI : 8:00 - 20:00 SAMBATA : 9:00 - 13:00 URGENTE : NON STOP - cu programare telefonica

Iasi Servicii
 • Celebrul brand international care a avut cele mai bune vanzari in anul 2012 si 2013 in America, Japonia si China – “The Doctor’s Brush Picks“ a fost lansat anul acesta in Romania sub marca “Dentist Select” ca unic distribuitor. Dentist Select va ofera cel mai revolutionar produs de igiena orala din toata lumea, fiind unic reprezentant si distribuitor al brandului international “The Doctor’s Brush Picks” in Romania.

Bucuresti Importator
 • Distribuitor produse igiena dentara si cosmetice Sensodyne (pret incepand cu 9.25 RON ), Aquafresh (pret incepand cu 3.45 RON), Lacalut (preturi incepand cu 7.15 RON), Parodontax (preturi incepand cu 10.5 RON). Preturile nu includ TVA.

Buzau Distribuitor
 • Compania noastra vinde en-gross pasta de dinti Mega Mint de 50ml, pasta de ras Maxim 50ml, hipoclorit de sodiu concentrat, ambalat la canistre de 5kg, 25kg si 1000kg, clorura de var sau var cloros ambalata la saci de 20 sau 30kg si cloramina T.

Bucuresti Importator
 • Suntem o societate comerciala de distributie a materialelor medicale: implanturi dentare, materiale de laborator de stomatologie si cabinete, aparatura medicala si traumatologie. Sediul societatii este in Romania. Importam si exportam numai materiale de calitate superioara. Prin seriozitate, promtitudine si profesionalism a reusit sa se impuna ca un partener serios si de incredere pentru colaboratorii sai, de-a lungul timpului. Speram intr-un parteneriat de lunga durata bazat pe incredere, loialitate si intelegere. In aceasta idee, va rugam continuati sa apelati cu incredere la serviciile noastre asa cum ati facut-o de-a lungul timpului, ajutandu-ne reciproc sa evoluam din punct de vedere al actului medical. Produsele noastre sunt de o inalta calitate superioara, fapt pentru care am resuit sa devenim cei mai buni in domeniul nostru. Avand alaturi o echipa profesionista cu experienta bogata in domeniu ne propunem sa ne facem cunoscuti prin seriozitate si prin calitatea servicilor pe care le oferim clientilor nostri. Raportul unei piete mature dar in plina dezvoltare si a unui numar mare de clienti noi ne face sa fim tot timpul intr-o continua dezvoltare si perfectionare reusind sa atragem curiozitatea vostra asupra ofertei noastre.

Ploiesti Importator
 • Inalbirea dintilor cosmetico-profesionala Smiling Shine este o metoda aparuta recent in Romaniacare necesita interventie stomatologica. Datorita acestei inventii reprezentand un dimeniu distinct al cometicii, oricine poate avea dinti mai albi si un zambet mai stralucitor in mai putin de o ora.

Miercurea Ciuc Distribuitor
 • Magazin online si de prezentare produse de igiena orala. O gama larga de dusuri bucale si accesorii, periute de dinti electrice si ultrasonice, pasta de dinti, apa de gura si produse pentru albit dintii.

Bucuresti Importator
 • We are an ISO 9001:2008 registered company and take great pride in the quality practices of our business. Our team is the driving force behind our company and our successful development as an independent manufacturer and supplier of fast moving consumer goods. We have gained Investors in People to ensure they remain at the heart of our success.

Bucuresti Producator
 • Cabinetul stomatologic Viodent si-a inceput activitatea in iunie 2003 avand ca scop furnizarea de servicii stomatologice profesionale, pentru toate categoriile de varsta (copii, adulti, pensionari), dar experienta medicilor nostrii se extinde pe o lunga perioada de timp, lucrand in mediu privat inca din anul 1992.

Bucuresti Altul
 • Farmacie online de unde poti achizitiona orice produs dermato, parafarmaceutic. Livrarea este gratuita in Timisoara. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre viziteaza site-ul www.farmacia-lara.ro pt orice informatie.

Timisoara Servicii
 • Știință, suflet, profesionalism...pentru zâmbetul tău! O ambianta placuta, relaxata, materiale de cea mai buna calitate, dotare de ultima generatie, sterilizare la normele europene! Va asteptam sa va convingeti!

Targu Mures Servicii
 • Cabinetul Stomatologic Dr. Parisescu Vlad Nicolae este situat in sectorul 6 la parterul Blocului Turn din Calea Giulesti in incinta policlinicii. Cabinetul Stomatologic beneficiaza de aparatura ultra moderna si materiale de cea mai buna calitate. Cabinetul Stomatologic a fost deschis in anul 2011 si indeplineste toate normele cerute. Scopul este de a oferi cel mai înalt nivel de ingrijire, a pacientului, într-un mediu relaxant şi familiar.

Bucuresti Servicii