Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Litere Volumetrice & Totemuri - Imprimare & Publicare: 92 companii
 • O echipa tanara si dinamica specializata atat in lucrari de inalta calificare cum ar fi: design, cutting si montaj autocolante, panouri poliplan, reclame luminoase, volumetrie, cat si in constructii metalice, va sta la dispozitie in permanenta pentru a gasi solutiile optime pentru crearea sau imbunatatirea imaginii companiei dumneavoastra.

 • Atelier productie publicitara, cu peste 10 ani de experienta in domeniu va sta la dispozite cu o gama totala de servicii publicitare (serigrafie, tampografie, print digital, printuri de mici si mari dimensiuni).

 • Paper Distribution in depozitul nostru puteti gasi produsele urmatorilor producatori de papetarie : Noki, Mikro, Speco, Foska, Centropen, Pigna, Borghini, Xerox, Hewlett-Packard, Canon, Lexmark. Livrari in termen de 90 minute in bucuresti, maxim 24 de ore in tara.

 • OFERTA NOASTRA:TIPAR DIGITAL si offset (calendare, carti de vizita, etichete, felicitari, invitatii, fluturasi, mape cu buzunar, plicuri), servicii de finisare, personalizare. Se acorda reduceri consistente la tiraje mari.

 • Sc Perla Srl este o societate romaneasca infiintata in februarie 2009 si poate oferii o gama larga in domeniul papetariei si editarii video. Astfel Perla Srl este alaturi de tine prin serviciile oferite la preturi accesibile. Calitatea si profesionalismul sunt punctele forte ale societatii care urmareste intotdeauna satisfacerea clientului.

 • Compania noastra va ofera urmatoarele servicii : Tipar digital si offset - carti de vizita, mape, cataloage, pliante, flyere, brosuri, coli cu antet, invitatii, felicitari, carduri, vouchere, legitimatii, calendare. Tipar indoor-outdoor (whiteback, blueback, autocolant PVC, poliplan, mesh, steag, canvas). Sisteme de expunere (roll-up, click frame, people stopper etc). Cutting plotter. Materiale promotionale. Decorari de autovehicule si vitrine. Serigrafie si transfer de serigrafie. Tampografie. Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi este cel mai bun de pe piata. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatirea ofertei curente. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Compania Sedo Best are ca obiect de activitate productia de pungi, sacose plastic (tip maieu, banana, de diferite dimensiuni) fabricate din material HDPE, LDPE De altfel compania noastra va pune la dispozitie servicii de tampografie pentru obiecte promotionale. Compania SEDO BEST practica cele mai mici preturi de pe piata din domeniu, important pentru noi fiind calitatea, buna colaborare si satisfacerea nevoilor clientilor nostrii. Pentru "SEDO BEST" cel mai important lucru sunt clientii sai, de aceea acestia sunt considerati mai mult decat atat, SEDO BEST catalogandu-i prietenii sai iar in acest fel relatiile de afaceri decurgand in mod profitabil atat pentru noi cat si pentru prietenii nostrii. Contactati-ne pentru o mai buna convingere.

 • Serenity Advertising a fost infiintata cu scopul de a deveni un partener de incredere in activitatea dumneavoastra. Printre domeniile de activitate ale firmei noastre se numara importul, personalizarea si distributia obiectelor promotionale. Oferta noastra cuprinde diverse categorii de articole promotionale: instrumentele de scris, la care detinem stocuri importante, brichete, sepci, umbrele, produse pentru birou, vacanta etc. Toate produsele Serenity Advertising se pot personaliza in atelierele proprii.. Oferim urmatoarele servicii: tampografie, serigrafie, transfer termic, decalcomanie, gravura, broderie etc. De asemenea, efectuam si servicii de tipar. Putem imprima carti de vizita, pliante, mape de prezentare, coli cu antet, fluturasi, brosuri, reviste, cataloage, carti, felicitari, invitatii, plicuri, etichete autocolante, calendare, tipizate, CD/DVD, ecusoane/legitimatii, afise, bannere, in tiraje mici sau mari. Adiacent oferim si servicii de finisare: laminare, rotunjire colturi, biguire, indosariere, brosare carti, embosare(timbre sec), folio, perforare legitimatii. O gama relativa noua in oferta Serenity Advertising sunt sistemele de afisaj: casete si rame luminoase, rame(click-frame), roll-up, standuri brosuri, sisteme de afisat poster, banner(simplu, dublu, triplu), sisteme de afisaj outdoor. In plus, continuam sa va stam la dispozitie cu serviciile cu care am devenit deja cunoscuti, reumplerea de cartuse si distributia de rechizite pentru birou. Prin reumplerea cartuselor de imprimanta sau copiator va ajutam sa reduceti cheltuielile si sa contribuiti la protejarea mediului. In ceea ce priveste rechizitele, de la creioane la consumabile, hartie sau lingurite si servetele, vi le aducem pe toate in cel mai scurt timp. Printre cele peste 1.500 de produse aveti mari sanse sa gasiti ceea ce doriti pentru activitatea dvs. Daca nu sunteti siguri de produsul sau serviciul cautat, Serenity Advertising va va ajuta sa gasiti ceea ce va trebuie. Daca doriti ceva ce nu avem, incercam sa aducem., bazandu-ne pe parteneriatul deja consacrat pe care il avem cu furnizorii nostri.

 • Compania noastra produce: casete luminoase termoformate, casete luminoase drepte sau cu colturi rotunde, litere volumetrice, totemuri, panouri, suporti de diferite forme si marimi din plexiglas, litere din neon format.

 • Danro Image Srl are ca obiect principal de activitate a��Productie publicitaraa��, avand o bogata experienta in acest domeniu (10 ani de activitate) si folosind ultimele tehnologii si metode de productie. Materialele folosite sunt agrementate international (import Germania). Asiguram clientilor nostri informatiile tehnice necesare pentru alegerea corecta a materialului optim pentru fiecare aplicatie in parte. Acest lucru il realizam punand la dispozitia clientului, cataloage, fise tehnice si mostrare de culori pentru materialele folosite. Lucrarile realizate sunt o imagine a conlucrarii active intre ideile noastre, prezentate sub forma de machete si ideile clientului.

 • Principalul obiect de cativitate sunt literele volumetrice si reclamele luminoase pe care am ajuns sa le exportam principalii beneficiari in afara de Romania fiind: Bulgaria, Germania si Italia. Acoperirea este nationala produsele ajungand in max 24 ore la sediul beneficiarului. Montajele se realizeaza de personalul firmei noastre sau de terti agreati de CFC DESIGN Produsele sunt: - litere volumetrice din polistiren extrudat si expandat - litere volumetrice luminoase - reclame cu tub neon flexibil - reclame cu led-uri si iluminare tip halou - reclame luminoase simple - inscriptionari auto - baghete polistiren - decoruri de sarbatori - ceasuri electronoce stradale de mari si mici dimensiuni.

 • Logo Line - Agentie de Publicitate Brasov Realizarea de tiparituri si printuri digitale, Cataloage de prezentare, mape, pliante, fluturasi, brosuri, foi volante, foi cu antet, carti de vizita, etichete autoadezive, afise, postere, calendare, invitatii, plicuri personalizate, vederi, pungi de hartie personalizate, cutii de carton, etc. Personalizarea de materiale promotionale prin serigrafie, tampografie, timbru sec, gravura laser, broderie. Pixuri, brichete, scrumiere, brelocuri, port carti de vizita, genti din material textil si piele, ceasuri de perete si birou, sepci, tricouri, salopete, umbrele, baloane, cani, pungi din polietilena, etc. Materiale publicitare in-door si out-door Bannere, mash-uri, steaguri, casete luminoase, litere volumetrice, litere neon, totem-uri, afise, postere, inscriptionari cu autocolant cutterat, autocolant tiparit, etc. Drop-mailing, distributie de material publicitar in cutii postale si locatii preferate de client.