Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Alte Case - Case si vile: 14 companii
 • Firma se ocupa de amenajari interioare, de case de locuit si spatii comerciale, proiectare, design si executie de lucrari de constructii in general. Importam si distribuim produse de inalta calitate pentru amenajari interioare. Transportam produsele la domiciliul clientilor, oferim posibilitate de finantare a cumparaturilor prin intermediul BRD. Oferim consultanta tehnica de suport in domeniul amenajarilor de spatii si constructii.

Barati - Margineni Importator
 • Ne prezentam cu un sistem unic de lucru, ceea ce ne rezerva oportunitatea de a fi angajati sa ii reprezentam pe clientii care doresc sa vanda/ cumpere sau sa inchirieze o proprietate, acestia avand siguranta ca aceasta se va realiza la cel mai bun pret posibil. Un nou pas in imbunatatirea continua a calitatii serviciilor oferite a fost reorganizarea fluxului informational si adaptarea unui sistem international de etica imobiliara in Brasov. Acest fapt a permis scaderea timpului de tranzit al informatiilor si, implicit, a timpului de tranzit al expeditiilor procesate de noi. Avand la baza o dotare tehnica de exceptie noul flux a permis deschiderea de noi campuri de actiune si furnizarea de servicii suplimentare. Astfel, caracterizata de etica profesionala, un mod de lucru si un sistem dinamic si performant ASCENDENT IMOBILIARE nu numai ca a tinut pasul cu evolutiile actuale, ba chiar a reusit sa anticipeze potentialul multor schimbari, dezvoltand o infrastructura puternica si adaptabila nevoilor in continua crestere. Acesta este secretul nostru prin care reusim sa avem o clientela rezervata. Multumim inca o data si aducem respectul nostru, clientilor care ne-au oferit privilegiul de a-i reprezenta!

Brasov Altul
 • Vindem case din lemn si mobilier de gradina in fiecare dimensiune si design in Ungaria si parti din Austria. We sell Houses from Wood and Furnitures from Wood. We sell in Hungary and Districts from Austria.

Keszthely Import - Export
 • Suntem o agentie din Germiania, care se ocupa cu achizitionarea si vanzarea de case. (Real estate) Pentru mai multe detalii cu privire la ofertele imobiliare oferite va rugam sa ne contactati. Va asteptam!

Duisburg Altul
 • Imob Revolution iti promoveaza online oferta ta din domeniul imobiliar! Cele mai noi oferte imobiliare (apartamente, case/vile, terenuri, spatii, hale) din toata tara le gasiti pe liderimobiliar.ro! Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Agentie imobiliara in Chisinau Moldova. Ofera peste 250 de obiecte imobiliare in chirie: chirie apartament, inchiriere apartament VIP in Chisinau, chirie vile in Moldova. Unele din apartamente din centrul Chisinaului ofera o panorama unica a Palatului Prezidential si a Parlamentului. Doritorii de a inchiria o locuinta pot vedea poze cu acestea pe site-ul agentiei Rental.md

Chisinau Servicii
 • executia de sapa, sapa mecanizata, sapa elicopterizata, sapa clasica, betoane elicopterizate cu si fara quartz, rampe antiderapante, beton amprentat cu diferite modele si culori, intr-un timp scurt la cele mai bune preturi.

Bucuresti Servicii
 • Maintenance Luxury Yachts , Houses & Properties Construction Luxury Yachts , Houses and Office Buildings Projects Management for Construction , Yachts building Luxury Yachts , Houses & Properties for sale and rent.

Palma De Mallorca Servicii
 • Dezim Development este o companie romaneasca, membra a Grupului Romstal Investment, care a fost fondata in anul 2006. Activitatea principala a companiei o reprezinta investitiile imobiliare. Misiunea Dezim Development este de a oferi clientilor sai o gama completa de servicii imobiliare la un inalt nivel profesional. Compania investeste in mod constant in perfectionarea si largirea gamei de servicii pentru a putea oferi clientilor solutii optime si profesioniste. Serviciile oferite de Dezim Development cuprind consultanta de specialitate, intermedierea tranzactiilor imobiliare, constructii de imobile, adminstrarea proprietatilor precum si promovari de proiecte imobiliare. Portofoliu clienti: Banca Transilvania, Procredit Bank, Raiffeisen, CEC, French Bakery, MiniMax, Elvila, Helpnet, Romstal, Valplast, Valrom, Autoklass, etc. Dezim Development detine in proprietate si in administrare spatii comerciale, industriale, apartamente, imobile, terenuri. Compania dezvolta, administreaza, inchiriaza sau vinde aceste proprietati. Proiectele Dezim se deruleaza la nivelul intregii tari.

Bucuresti Servicii
 • Coldwell Banker Affiliates of Romania is the local representative of one of the best-known real estate companies worldwide. Coldwell Banker Affiliates of Romania provides consultancy and brokerage services on all market segments: residential, offices, industrial, retail, land and investments. With a 100-year history, the US company is now held by Realogy Corporation. The Coldwell Banker network covers 46 countries with 3,800 offices 120,000 brokers.

Bucuresti Servicii
 • ESPI vinde si inchiriaza proprietati in Costa del Sol, Spania, apartamente noi si vile cu diverse dotari: piscina, terenuri de sport, fitness, sauna, paza. Pentru mai multe detalii vizitati www.espinvest.eu

Bucuresti Altul
 • Firma noastra se ocupa cu anunturi proprietari - Anunturi imobiliare direct de la proprietar prin directproprietar.ro. Anunturi imobiliare de la proprietar fara comisoane. Imobiliare proprietari, Bucuresti, Imobiliare proprietari, Romania.

Bucuresti Servicii
 • Firma ofera intermedieri si vanzari directe de imobiliare cat    si industriale din Germania, cat produse de    orice fel din Germania. Suntem membrii-asociati ai unor societati ce lichideaza firme in faliment germane.

Buzau Import - Export
 • 1. Expert evaluator, membru titular al Asociatiei Nationale a Evaluatorilor din Romania – ANEVAR- asigur servicii de evaluari imobiliare in judetele Galati, Vrancea, Buzau, Vaslui, Bacau. Rapoartele de evaluare au ca beneficiari: - persoane fizice - persoane juridice - banci - institutii publice. Evaluarea sau reevaluarea unui imobil este utila pentru: - stabilirea cotei de impozitare - stabilirea unei valori pentru inregistrarea in contabilitate si raportari financiare - reevaluarea si amortizarea activelor fixe corporale aflate in patrimoniul institutiilor publice conform ordinului 3471/2008 - estimarea valorii de piata a acestuia in vederea finantarii, obtinerii unui credit. - estimarea valorii proprietatii in vederea vanzarii/cumpararii sau fuziunii - dovedirea fezabilitatii unui proiect; - stabilirea unei valori ca aport in natura pentru majorare de capital; - evaluarea proprietatilor pentru intocmirea dosarelor de emigrare. Se evalueaza/reevalueaza urmatoarele tipuri de imobile: - apartamente, case, vile - terenuri libere sau construite - terenuri si proprietati agricole - spatii comerciale, spatii de depozitare - spatii de productie, hale industriale - cladiri de birouri - constructii cu utilizari speciale - hoteluri, restaurante - cladiri cu destinatie turistica - toate tipurile de constructii rezidentiale si industriale aflate in orice stadiu Tarifele serviciilor de evaluare imobiliara sunt stabilite in functie de profilul si complexitatea fiecarei lucrari in parte. Se acorda discounturi in cazul lucrarilor ce vizeaza un numar mare de imobile si in cazul contractelor de evaluari pe termen lung. 2. Sisteme de management - calitate, mediu, HACCP, securitate si sanatate ocupationala Ofer servicii complete in domeniul configurarii de sisteme de management competitive si asistenta de-a lungul implementarii sistemelor conform standardelor europene: - ISO 9001 (calitate) - ISO 1400 (mediu) - ISO 22000 haccp (siguranta produsului in industria alimentara) - ISO 18001 ohsas (securitate si sanatate ocupationala) - sisteme de management integrate (ISO 9001-ISO 14001-HACCP-OHSAS). Va asiguram ca in urma consultantei se va obtine certificarea sistemului.

Tecuci Servicii