Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Componente Electronice - Electronice & IT: 129 companii
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca: componente electronice, rezistente, module, tranzistori, diode, conectice, circuite integrate. Firma noastra are un personal de 5 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Microelectronica S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Microelectronica S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj Napoca Distribuitor
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita. Firma Style S.R.L. are o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de telefoane, dvd, boxe, amplificatoare, tranzistori. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.     Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Odorheiu Secuiesc Distribuitor
  • Ret Electronic Center S.R.L a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca componente electronice - circuite imprimate, chituri electronice. Firma noastra are un personal de 15 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Ret Electronic Center S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Timisoara Producator
  • Infiintata in anul 2000, Delta Rom Technologies Srl. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind unic producator european pentru anumite piese (conexiuni pentru diode). Firma Delta Rom Technologies Srl. are o echipa de 45 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de piese de mecanica fina pentru industria electrica si electronica. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania si din strainatate astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Sistemul de management al calitatii al firmei noastre a fost certificat conform ISO 9001:2000 de catre SRAC (membru IQNet) inca din anul 2002, certificarea fiind reinoita in 2005. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Maracineni-Pitesti Producator
  • Floricom Import-Export S.R.L a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Urziceni, judetul Ialomita. Compania Floricom Import-Export S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca electrocasnice, frigidere, combine frigorifice, masini de spalat, electronice, televizoare, echipamente audio-video, mobilier casnic si de birouri. Firma noastra are un personal de 15 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Si pentru ca Floricom Import-Export S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Urziceni Distribuitor
  • Cu aproximativ 20 ani de experienta in piata de componente electronice asiguram majoritatea solicitarilor prin stocul de marfa si calitatea produselor si nu in ultimul ran, asistenta la vanzare. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor
  • Sc AgeSys Srl comercializeaza o gama larga de produse electronice cum ar fi:componente active si pasive, afisoare LCD, VFD, OLED, module bluetooth, aparate de masura si control, statii de lipit/dezlipit, etc. AgeSys SRL este distribuitorul in Romania a unor branduri de renume international ca Distrelec, Noritake Itron, Hammond mfg, JST, EVE GmbH, Agilent, Rigol, Siglent, Owon, etc. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Oradea Distribuitor
  • Firma Dina Electronics a fost infiintata in 1995 cu domeniu principal de activitate desfacerea de componete electronice. Compania a evoluat constant si in prezent are unul din cele mai importante magazine din Constanta.

Constanta Distribuitor
  • BrioBit SRL a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand 6 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: reparatii scule electrice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Servicii