Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Becuri & Lampi - Corpuri de Iluminat: 153 companii
 • Va invitam sa ne vizitati site-ul : www.dozelprod.ro Puteti veni la depozitul nostru situat pe Str. Stefan cel Mare (Calea Buziasului) , Nr.58 (Incinta Banatim - unde se desparte Linia de tramvai 4 de 8) Timisoara.     Sau sa ne sunati pentru o intalnire la biroul dumneavoastra. 0748-11.99.71 0356-44.50.71

Timisoara Producator
 • Oferim solutii complete, dedicate, customizate pentru orice sistem de iluminat cu LED-uri. Experienta acumulata ne face sa fim poate cei mai buni. Printre produsele oferite: - toata gama de becuri/spoturi in varianta LED; - module monocolre sau RGB pentru signalistica; - tub flexibil cu LED-uri; - benzi flexibilke sau rigide cu LED-uri; - panouri pubicitare cu LED-uri pentru outdoor;

Bucuresti Distribuitor
 • Brialex intermed distribuitor: -Surse de iluminat marca Tungsram, General Electric -Aparataj electric marca Lohuis -Cabluri electrice marca Romcab -Echipamente pentru protectia muncii -Becuri economice marca General Electric,Skylight

Bucuresti Distribuitor
 • Lustre-online.ro cel mai mare magazin on-line cu produse electrice, corpuri de iluminat, aparataj electric si accesorii. Comenzi online, livrari in toata tara;. preturi de importator, produse de inalta calitate.

Bucuresti Import - Export
 • Distributie, consultanta si montaj, echipament electric de joasa tensiune, iluminat casnic si industrial, interior si exterior. Solutii estetice si economice pentru economisirea energiei si pentru un ambient atractiv si placut. Seriozitate si implicare.

Bacau Distribuitor
 • Our company built since 1983, is one of the earliest and largest manufacturers of Lighting products in China, All of our products have been with CE & RoHs Certificate, and our factory has passed ISO9001:2000 Approval. Our products including: 1.Fluorescent Lamp: T4/T5/T8/T9/T10 Straight Fluorescent Lamp, T4/T5/T9 Circular Fluorescent Lamp, PL Fluorescent lamp, 2D Fluorescent Lamp, Energy Saving Lamps, etc. 2.Electronic Wall Fixture: Mounted or Ceiling, fitted with T4, T5 or T8 Luminaires, used as Cabinet Lighting, Furniture Lighting, Home Lighting, etc. 3.Water Proof Fixture IP65: T5 Series & T8 Series 4.Electronic Ballast & Transformer 5.Halogen Lamp Should any queries, pls feel free to contact us sonly.

Shengzhou City Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 20 angajati, Bil Light Grup S.R.L. comercializeaza o gama larga de lampadare, plafoniere, becuri cu halogen, becuri incandescente, neoane, piscine, saune, copertine. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania Bil Light Grup S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Bil Light Grup S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Firma nostra si-a inceput activitatea in China cu un capital pretios avand ca principala activitate productia de accesorii sanitare, produse electrice si o gama foarte variata si completa de unelte. Fiecare item produs de noi este marcat si reflecta munca grea pe care o depunem in vederea realizarii perfectiunii si reputatiei care se afla in continua crestere pe masura ce ne dezvoltam. Putem afirma cu mandrie ca am reusit sa razbatem prin dura competitie si sa ne construim un nume pe pietele din Europa, Europa de Est, America de Sud si Africa de Nord.   In momentul de fata mentinem relatii foarte apropiate si prietenoase cu mai mult de 200 de manufacturieri din China si cu zeci de cumparatori din intreaga lume. Intreaga echipa a firmei nostre se carecterizeaza prin seriozitate si corectitudine in vederea respectarii termenilor limita impusi. Ne-am inceput afacerea cu reputatia noastra si intentionam sa ne-o mentinem!

Bucuresti Producator
 • Inca de la infiintare Elsama Mg Impex S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania Elsama Mg Impex S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca produse electrice de joasa si medie tensiune, cabluri, corpuri de iluminat, surse electrice, lanterne, becuri. Firma noastra are un personal de 8 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In cadrul companiei Elsama Mg Impex S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Elsama Mg Impex S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Targu Jiu Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Docris Universal Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Ramnicu Valcea, judetul Valcea. Cu un efectiv de 45 angajati, Docris Universal S.R.L produce o gama larga de becuri auto, iluminat public stradal, becuri, lampi, aplice, neoane, becuri circulare si importatori directi de produse gama Philips. Distributia se realizeaza pe trei judete din tara. Avem doua puncte de lucru, unul in Sibiu, celalalt in Tg. Jiu. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In cadrul companiei Docris Universal S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Docris Universal S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Ramnicu Valcea Producator
 • A Classic este o companie nationala specializata in importul si distributia de materiale electrice si corpuri de iluminat, nr. 1 in Romania in distributia pe anumite zone si branduri din portofoliu. Ca partener/distribuitor autorizat reprezentam mărci de prestigiu: - PHILIPS - Lighting - Olanda (surse si corpuri de iluminat), - SIEMENS - Germania (aparataj electric, automatizări), - LEGRAND - Franta, - HAGER - Germania (aparataj si sisteme electrice, automatizări), - BTICINO - Italia (aparataj electric, automatizări), - GEWISS - Italia (aparataj electric, automatizări), - ROMCAB, ICME (cabluri, conductori electrici), - ORION - Austria, VOLTOLINA – Italia, AV MAZZEGA - Italia (corpuri de iluminat), oferim o gama completa clientilor nostri si preturi de prima veriga – (importator direct/reprezentant autorizat) in piata. Preocuparea noastra este de a identifica, a selectiona produsele, materialele electrice si sistemele de iluminat care intrunesc cele mai inalte standarde de calitate in domeniu. Prin S.c. A Classic S.r.l. aveti acces la oferta COMPLETA destinata fiecarui tip de sector in parte: - rezidential - industrial - comercial - public. "Electrical material, high Quality" Site: www.aclassic.ro

Iasi Distribuitor
 • Inca de la infiintare Ioko Electric Company si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 4 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de aplice, lampadare, veioze, becuri, neoane, felinare, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Romania  este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Ioko Electric Company este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Va multumim pentru interesul acordat firmei Neon Timisoara. Suntem o societate cu peste 15 ani de experienta in tehnologia instalatiilor de neon pentru firme luminoase. Producem in atelierul propriu tub neon modelat pentru firme luminoase, comercializam si instalam echipamente pe baza de neon, atat pentru atelierele de productie publicitara cat si lucrari individuale. Asiguram servicii complete incepind de la analiza nevoilor si design si finalizind cu punerea in functiune a instalatiei si mentenenta acesteia.

Timisoara Producator