Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Constructii: 18498 companii
 • Infiintata in anul 1996, Histria International S.A se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Firma Histria International numara in prezent peste 150 de angajati si iporta o gama larga de usi industriale, usi din lemn, usi metalice, usi de garaj. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Histria International S.A stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Importator
 • Infiintata in anul 1993, Agat Prodex S.R.L. este situata in Hunedoara, judetul Hunedoara. Avand 47 angajati, firma noastra efectueaza constructii de hale industriale, fabrici, uzine, birouri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Principala preocupare a companiei Agat Prodex S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Hunedoara Servicii
 • Prosomi srl a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Compania Prosomi srl va pune la dispozitie tranzactii imobiliare, cumparari, vanzari, inchirieri, case, vile, apartamente, terenuri, spatii comerciale. Firma noastra are un personal de 3 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In compania Prosomi srl se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Si pentru ca Prosomi srl stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Compania Premier S.R.L. efectueaza intermedieri, vanzari, cumparari case, apartamente si terenuri. Firma noastra are o echipa de 3 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Premier S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Comercializam folie pentru usi si ferestre si creioane corectoare pentru tamplarie PVC. Diverse decoruri uni sau imitatie lemn. Calitate germana. Livrare prompta. Pentru mai multe detalii, contactati-ne !

Arad Servicii
 • Infiintata in anul 2000, Urvas Com S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Iasi, judetul Iasi. Ceea ce isi propune firma Urvas Com S.R.L este sa ofere produse de calitate ca broaste, manere, butuci, zavoare, clante. Compania noastra are un personal de 12 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Urvas Com S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Iasi Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Arad, judetul Arad, si infiintata in anul 1994. SC PCAV SRL este distribuitor STIHL si comercializeaza o gama larga de motounelte STIHL: motofierastraie, motocositoare, motocultoare, motostropitoare, masini de debitat, utilaje de curatat, masini si tractorase de tuns iarba VIKING, motopompe. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati. www.stihlarad.ro

Arad Distribuitor
 • Petrea Agentura Tehnica Srl. din Codlea, judetul Brasov comercializeaza o gama larga de: utilaje termopan, linii complete pentru producerea de geam termoizolant, utilaje de prelucrat sticla, utilaje pvc, linii pentru producerea de ferestre din PVC, profile PVC Roplasto, feronerie Roto. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Petrea Agentura Tehnica S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Site: www.petrea.ro

Codlea Distribuitor
 • Ted Construct S.R.L, a fost fondata in 1996 in Iasi, judetul Iasi si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza constructii civile, case, vile, apartamente, renovari drumuri si poduri. Compania are un efectiv de 50 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Ted Construct S.R.L. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Ted Construct S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Servicii
 • Servicii de intermediere si tranzactii imobiliare, asistenta juridica. Consilierea persoanelor fizice si juridice in alegerea si obtinerea unui credit bancar. Ceea ce ne diferentiaza de concurenta este faptul ca ne ocupam de fiecare pas al procesului de intermediere, asigurandu-va maxima eficienta si eficacitate. Mai mult, va punem la dispozitie servicii integrate, solutii personalizate in concordanta cu nevoile dumneavoastra de dezvoltare.

Cluj Napoca Servicii
 • Infiintata in anul 1992, Super Tekhnic S.R.L. este situata in Iasi, judetul Iasi. Compania Super Tekhnic S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca: ciment, var, vopseluri, lacuri, grunduri. Firma noastra are un personal de 5 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania Super Tekhnic S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Iasi Import - Export
 • Lian 99 Com S.R.L din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Ceea ce isi propune firma Lian 99 Com S.R.L este sa ofere produse de calitate ca lambriu din PVC pentru interior si exterior, lambriu si dusumea de rasinoase pentru interior si exterior, parchet masiv. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Lian 99 Com S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Lian 99 Com S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Import - Export
 • Soledo R.s. S.R.L., a fost fondata in 1993 in Iasi, judetul Iasi si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Firma Soledo R.s. S.R.L. are o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de jaluzele verticale si orizontale din aluminiu si materii prime pentru jaluzele. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Soledo R.s. S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Iasi Producator
 • OLIN SRL, este o fabrica moderna de producere a geamului izolator si totodata centru de testare pentru materiale si utilaje din domeniu, amplasata in Brasov, in suprafata de 3500 mp. Aici se produc vitraje izolante si se prelucreaza sticla pentru diverse utilizari (mobilier, compartimentari cu sticla, sticla ornamentala, obiecte de arta, etc.) cu utilaje de mare precizie si productivitate ridicata, capacitatea de productie fiind de peste 20.000 mp vitraj izolant/luna. Portofoliul nostru este o referinta pentru viitorii nostri parteneri, incluzand in acest moment peste 300 de clienti.

Brasov Producator
 • Firma Sc. Dobremod Srl. executa: modele, matrite, scari interioare, mobilier interior, binale, diverse lemn. Contact si detalii la numarul de telefon (021)256.45.32 sau la telefoanul mobil 0723348554.

Bucharest Servicii
 • Serviciile oferite de firma noastra sunt: DOMENIUL GAZELOR NATURALE - GAZ METAN Proiectare conducte de transport gaze naturale presiune inalta si a statiilor de comprimare a gazelor naturale Proiectare Statii si Posturi de Reglare Masurare gaze naturale Proiectare si executie instalatii de gaz industriale si casnice Consultanta, autorizari, obtinere avize, studii de prefezabilitate si fezabilitate Verificari si revizii instalatii de gaz industriale si casnice - INSTALATII TERMICE Proiectare, executie instalatii termice Autorizari ISCIR, verificari, revizii, puneri in functiune, service centrale termice Centrale termice pe gaz, clasice si in condensatie Centrale termice pe lemne, clasice si cu gazeificare Panouri solare Incalziri in pardoseala Boilere, Puffere Radiatoare din otel si aluminiu - PROIECTARE, EXECUTIE CONDUCTE SI INSTALATII APA - PROIECTARE, EXECUTIE INSTALATII SANITARE - INCHIRIERI UTILAJE

Brasov Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Mayer Prodimpex-Com S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de Tamplarie PVC & Aluminiu, jaluzele din aluminiu sau textile, rolete, rulouri din PVC sau aluminiu, geamuri, usi pliante, plase contra insectelor. Compania are un efectiv de 20 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Personalul nostru este pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Desi suntem o companie relativ mica, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Arad Producator
 • Rollexpert S.R.L, a fost fondata in 2001 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Rollexpert S.R.L produce o gama larga de jaluzele verticale si rolete textile, copertine retractabile, usi de garaj, rulouri exterioare, plase de tantari. Firma noastra are o echipa de 14 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma Rollexpert S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Sc Fortuna Imob S.R.L, a fost fondata in 2005 in Iasi, judetul Iasi si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza tranzactii imobiliare, vanzari, cumparari, inchirieri, vile, case, terenuri si servicii de cadastru. Compania are un efectiv de 15 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Iasi Servicii
 • Sc Complet Pic S.R.L a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Iasi, judetul Iasi. Compania Sc Complet Pic S.R.L va pune la dispozitie produse de calitate ca adezivi, ciment, var, bca, tenciuala. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri  la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Sc Complet Pic S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Distribuitor