Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Constructii: 18222 companii
 • Infiintata in anul 1995, A.t. Impex S.R.L. este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: case de marcat fiscale si service case de marcat. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
 • Infiintata in Ploiesti in anul 1995, VALRAS este o companie producatoare exclusiv de geam termoizolant si sticla artistica. Toate produsele fabricate de VALRAS sunt agrementate si avizate de institutiile abilitate (MLPAT). Promovand calitatea si profesionalismul la toate nivelele, compania este in prezent membra fondatoare a Patronatului Producatorilor de Tamplarie Termoizolanta (PPTT). Compania are implementat si certificat un sistem de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului ISO 9001. Competentele si profesionalismul companiei au fost probate prin acordarea de-a lungul timpului a mai multor premii de exceptie la nivel national si international. VALRAS este prima companie din Romania care a fost in masura sa aplice marcajul CE inca de la sfarsitul perioadei de coexistenta si inceperea obligativitatii marcajului de conformitate (martie 2007). Prin calitatea exclusiva a produselor si eficienta serviciilor oferite, VALRAS a devenit partenerul de incredere al acelora care nu accepta compromisuri, al acelora care doresc doar produse premium si relatii de afaceri solide. Politica firmei se bazeaza pe criteriile: CALITATE-SERIOZITATE-PRET CORECT.

Ploiesti Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Ds-stanescu presteaza urmatoarele servicii: intermedieri vanzari-cumparari, inchirieri, consultanta imobiliara. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1993, Mobila Gataia S.A. este situata in Gataia, judetul Timis. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Mobila Gataia S.A. produce o gama larga de ferestre si usi din lemn exotic cu geam termopan. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa Centrala/Est. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Gataia Producator
 • L&m Universal S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, L&m Universal S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: intermedieri vanzari, cumparari, inchirieri imobiliare, consultanta, servicii de cadastru, intabulare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Valus Imob S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: intermedieri, inchirieri, consultanta imobiliara, servicii de cadastru si intabulare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Eno Tools a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Campina, judetul Prahova. Cu un efectiv de 8 angajati, Eno Tools importa si distribuie intreaga gama de:     - organe de asamblare din otel si inox, - scule aschietoare si unelte de mana, - abrazive si AMC-uri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Campina Distribuitor
 • Killtec S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Galati, judetul Galati. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: utilaje pentru constructii, scule de mana, motofierastraie, anvelope uleiuri, acumulatori auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Tecuci, judetul Galati. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: materiale de constructii si piese auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Tecuci Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Termoline S.R.L. este situata in Oradea, judetul Bihor. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Termoline S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: lucrari si instalatii in constructii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Servicii
 • Info Serv Mileniul Iii Bucuresti a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Valenii De Munte, judetul Prahova. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Info Serv Mileniul Iii Bucuresti produce o gama larga de piese de schimb pentru masini industriale: osii, axe, roti dintate, suruburi, flanse. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Valenii De Munte Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: utilaje mici pentru constructii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Distribuitor
 • Infiintata in anul 1995, Selaginela Prod S.R.L. este situata in Teisani, judetul Prahova. CUI RO 7731130,J29/1446/1995 CAP SOCIAL 190000 RON Cu un efectiv de peste 10 angajati, Selaginela Prod S.R.L. produce o gama larga de: lemn brut si prelucrat (cherestea). Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Teisani Producator
 • Gater Forest Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Stefesti, judetul Prahova. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Gater Forest Impex S.R.L. comercializeaza o gama larga de: lemn brut si prelucrat. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Stefesti Distribuitor
 • Min'art General Group Srl presteaza urmatoarele servicii: constructii vile din zidarie la rosu si la cheie, case din lemn, amenajari si renovari case, vile, spatii comerciale, mansarde. Pentru maim ulte detalii, contactati-ne.

Bucuresti Servicii
 • Metal Costi S.R.L a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Alesd, judetul Bihor. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Metal Costi S.R.L comercializeaza o gama larga de: confectii metalice dupa schita, galeti, lopeti, greble, corp de incalzit cu combustibil din tabla si teracota. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Alesd Distribuitor
 • Alcano Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Cu un efectiv de 5 angajati, Alcano Impex S.R.L. comercializeaza o gama larga de scule electrice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, Pamy S.R.L. este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de 5 angajati, Pamy Srl comercializeaza o gama larga de: cantare electronice, balante. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
 • Infiintata in anul 1992, Condor Club '90 Srl este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Condor Club '90 S.R.L. comercializeaza o gama larga de: instalatii termice si sanitare, gresie, faianta. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
 • Rom Decor Srl. Punct Lucru a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Galati, judetul Galati. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Rom Decor S.R.L Punct Lucru comercializeaza o gama larga de: usi de interior si exterior, porti garaj, elementi fier forjat, parchet, tamplarie, seminee, tapet, muluri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Galati Importator