Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Constructii: 18352 companii
 • Axa Plus S.R.L. a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Cu un efectiv de 50 angajati, Axa Plus S.R.L. produce o gama larga de: sisteme de inchidere rezidentiala si protectie solara, tamplarie PVC si AL, placari fatade, pereti cortina. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Brasov Producator
 • Rotbac Srl a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Bacau, judetul Bacau. Avand 9 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de tigle. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bacau Distribuitor
 • Din anul 2004 peste 900 de familii se bucură si în Cluj de avantajele uşilori glisante marcă INDECO, produse de firma noastră. Produsele INDECO sunt foarte căutate pe piată, mulţumită ofertei diversificate, calităţii deosebite si accesoriilor ce satisfac pretenţii multiple. Aceasta face ca produsele INDECO să corespundă amenajării interioare de orice natură având în vedere si adaptabilitatea maximă la cele mai diferite spaţii. Cu sistemul INDECO de uşi glisante si dulapuri înzidite putem amenaja elegant nu numai dormitoare, dressinguri ci şi camere de zi, holuri, livinguri, camere de copii si nu în ultimul rând spaţii atipice. Totodată vă oferim o gamă largă de accesorii, care vă ajută să folosiţi cât mai adecvat spaţiul respectiv. Vă asteptăm cu drag în magazinul nostru de prezentare(Calea-Floreşti, Nr.42) unde veţi cunoaşte îndeaproape produsele şi sistemele INDECO.

Cluj-Napoca Producator
 • Infiintata in anul 2001, Forstyll S.R.L. este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Forstyll S.R.L. produce o gama larga de: usi din lemn si frestre termopan din lemn. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-Napoca Producator
 • Infiintata in anul 2004, T & A Construct S.R.L. este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 10 angajati, T & A Construct S.R.L. produce o gama larga de: instalatii termice si sanitare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj Napoca Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 60 angajati, Epinvest S.R.L. comercializeaza o gama larga de: scule electrice, centrale termice, utilaje pentru constructii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-napoca Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, Silver Gold S.R.L este situata in Arad, judetul Arad. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: case de marcat, echipamente IT, cantare electronice, produse de papetarie, service pentru echipamente. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Arad Distribuitor
 • Infiintata in anul 1998, Selm Instalatii S.R.L Centrala este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: lucrari instalatii de incalzire, apa si gaz. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Servicii
 • Oferim solutia perfecta de achizitionare a produselor destinate securitatii si sanatatii in munca(protectia muncii), precum si pentru apararea impotriva incendiilor (P.S.I.) si a situatiilor de urgenta. Produsele noastre asigura o protectie superioara iar diversitatea  acestora acopera  toate grupele de risc. In acest sens va stam cu placere la dispozitie oferindu-va consultanta in alegerea solutiei optime. Pentru obtinerea relatiilor suplimentare, detalii despre produse sau lansarea unei comenzi va invitam sa ne contactati la office@rivertrade.ro

Cluj Napoca Distribuitor
 • Favit Servcom S.R.L. a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Favit Servcom S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: instalatii si amenajari interioare, instalatii in constructii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-Napoca Servicii
 • Firma noastra a fost infiintata in anul 2000. Comercializam la un inalt nivel calitativ ferestre si usi din aluminiu si pvc. Oferim servicii de gravura laser computerizata. Executam la comanda plachete inscriptionate pentru sedii de firma si usi de apartament, indicatoare, ecusoane, plachete omagiale, brelocuri si ceasuri personalizate, gravura in sticla (sticle de vin, sampanie). Aceste servicii sunt destinate atat agentiilor de publicitate cat si celorlalte firme si persoane fizice. - Aviziere, orare si programe de functionare. - Plachete de firma. - Plachete indicatoare si avertizoare. ex: "Iesire", "Fumatul interzis", "Accesul interzis", etc... - Numere pentru incaperi, apartamente, cladiri. - Brelocuri pentru chei de hotel.

Arad Producator
 • Hodaceana Comexim S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Reghin, judetul Mures. Avand peste 10 angajati, firma noastra produce o gama larga de: profile din PVC, lambriuri si jaluzele. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Reghin Producator
 • Rigorinstal S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Breaza, judetul Prahova. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: montaj centrale termice, instalatii tehnice sanitare si electrice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Breaza Servicii
 • Infiintata in anul 2002, Ragli S.R.L. este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: case de marcat, cantare, consumabile. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania - Judetele Prahova, Dambovita si Buzau. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Cu un efectiv de 5 angajati, Careco Cds Computers S.R.L comercializeaza o gama larga de aparate de marcat fiscale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1992, S.C. Amper S.R.L. este situata in Craiova, judetul Dolj. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de produse si servicii in domeniile: proiectare si executie instalatii electrice de joasa si medie tensiune, sanitare, termice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Servicii
 • Infiintata in anul 1993, Negolen S.R.L. este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: anvelope pentru autoturisme si autocamioane, materiale de constructii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
 • Infiintata in anul 2005, Abrex S.R.L. este situata in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Abrex S.R.L. produce o gama larga de: produse speciale din scotchbrite, materiale abrazive. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-Napoca Producator
 • Infiintata in anul 2002, Ecserv Interprod S.R.L. este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Ecserv Interprod S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: finisaje interioare, exterioare, instalatii sanitare, electrice, tamplarie pvc. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Cu un efectiv de 5 angajati, Clishouse S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: intermedieri cumparari vanzari, perfectari documentatie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Servicii