Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Scaune Toaleta, Bideuri si Pisoare - Dispozitive pentru Unitati Sanitare: 14 companii
 • Produl este foarte bun si are un aspect frumo

Bucuresti Importator
 • Societatea noastra produce in Romania produse din ceramica pentru persoane cu dizabilitati. Producem wc, lavoar, wc bideu. In plus pe comanda avem si toate accesoriile necesare unei bai complete pentru persoane cu dizabilitati; -scaun dus pentru persoanele cu dizabilitati -manere -balustrada orizontala -suport vertical -mecanisme de inclinare manual -oglina cu inclinare din sticla de securitate,suport din otel

Sat Faurei, Com.Garoafa Servicii
 • O companie tanara cu un staf capabil, DSB Hygiene Consulting va ofera solutia perfecta pentru o igiena corespunzatoare in mediul dumneavoastra. Oferind un raspuns imediat si optim, pentru nevoile fiecarui client, cu ajutorul produselor noastre de inalta calitate, ce fac parte din branduri cunoscute precum Tork, Rubbermaid, Hygiene Vision, putem realiza impreuna un standard superior de sanatate si igiena. Nu ezitati sa ne contactati!

Bucuresti Importator
 • SC Info To Go SRL a fost realizat din dorinta de a aduce in atentia persoanlor fizice care doresc sa-si redecoreze lucuinta, dar si in a celor juridice (companii, firme de constructii, etc.) alte solutii decat cele clasice in domeniul bateriilor sanitare si in domeniul amenajarilor interioare. Venim in intampinarea dumneavoastra cu baterii sanitare de lux pentru baie si bucatarie, moderne, elegante si de o reala finete. Distribuim o gama larga de baterii sanitare – baterii in stil antic, cascada, cu led: pentru chiuveta, baie, cada, bideu, etc

Timisoara Importator
 • Firma noastra ofera instalatii sanitare: _coloane de apa rece si apa calda, _coloane canalizare, _racorduri la coloane, _robineti de trecere, _robineti coltari de legatura, _montari lavoare, _montari de wc_uri, _montari de cadite d dus si cazi, _montari bideuri, _sifone pardoseala, _bai complete si sisteme de incalzire: _reperatii capitale si de intretinere, _schimbat vane si robineti de trecere, _schimbat calorifere, _schimbat coloane primare si secundare, _montari convectoare.

Bucuresti Altul
 • Alegeti din gama noastra variata de obiecte sanitare pentru a va utila baia. Oferte variate, preturi mici, calitate superioara, livrare rapida in toata tara. Echipare grupuri sanitare comune, hoteluri, birouri, proiecte rezidentiale, renovari, amenajari.

Bucuresti Importator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in PIATRA NEAMT, judetul Neamt. Suntem importatori si distribuitori cu experienta pe piata autohtona. Ceea ce isi propune firma Prolac S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca sobe pentru incalzit si gatit, metalice sau din teracota, mobilier de baie ,    o gama larga de    obiecte sanitare ceramice, baterii, cazi, cadite si cabine de dus. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din     Romania, in special in zona Moldovei si a Ardealului. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In firma Prolac S.R.L.        este promovata        o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca Prolac S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Piatra Neamt Importator
 • Companie romano-italiana, cu capital privat. Deviza noastra este tot inainte, spre binele nostru. Oferim sistem de bideu incorporat in capacul de toaleta. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Turnu Rosu Servicii
 • Distribuim instalatii sanitare Baterii lavoar si bideu Delta import spania TEBISA. Distribuim baterii lavoar si bideu la pret de producator, grup de pompare conta incendiilor Espa Grundfoss. Pentru mai multe detalii, contactati-ne !

Rm. Valcea Distribuitor
 • Societatea SC Zen Comert SRL s-a înfiinţat în anul 2008 şi are rolul de ”Distribuitor Exclusiv România” a pisoarelor fără apă FALCON, reuşind să prezinte posibilitatea de reducere considerabilă a costurilor de întreţinere, utilizare şi apă la multe spaţii comerciale.

Bucuresti Importator
 • Romkor International este unic importator pentru Romania a firmelor Hyundai Wacor TEC producatoare de capace automatizate de WC+BIDEU, sisteme de filtrare a apei, dozatoare de apa cu sisteme de filtrare precum si a firmei Samsung Ez-On producatoare de incuietori digitale de usi si incuietori cu recunoasterea amprentei.

Pipera Importator
 • Macro Serv SRL, societate cu profil instalatii din Bistrita dispune de echipe specializate executam lucrari de instalatii termice, sanitare, apa, gaz, canalizari, instalatii in constructii. Proiecte apa, gaz, canal, intermedieri si rezolvarea oricarei insuficiente in relatiile cu e-on gaz, aquabis. Lucrarii in antepriza cu firmele de constructii interesate. Vizitati-ne pe www.mcrinstal.ro

Bistrita Servicii
 • Firma EREN INSTAL este parte din grupul de firme EREN GRUP care au ca domeniu de activitate constructii industriale si civile: pardoseli tehnice, structuri de rezistenta, montaj invelitori. Activitatea firmei consta in instalatii in constructii civile si industriale.

Brasov Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1990 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca bunuri de larg consum din mase plastice, galeti, ligheane, ghivece de flori, capace de WC, uscatoare de vase. Firma noastra are un personal de 50 angajati. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Dolplast S.R.L. se preocupa de instruirea    continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si    pentru a fi mereu    pregatit in fata provocarilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Producator