Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Constructii: 18171 companii
 • Infiintata in anul 1995, Selaginela Prod S.R.L. este situata in Teisani, judetul Prahova. CUI RO 7731130,J29/1446/1995 CAP SOCIAL 190000 RON Cu un efectiv de peste 10 angajati, Selaginela Prod S.R.L. produce o gama larga de: lemn brut si prelucrat (cherestea). Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Teisani Producator
 • Gater Forest Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Stefesti, judetul Prahova. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Gater Forest Impex S.R.L. comercializeaza o gama larga de: lemn brut si prelucrat. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Stefesti Distribuitor
 • Min'art General Group Srl presteaza urmatoarele servicii: constructii vile din zidarie la rosu si la cheie, case din lemn, amenajari si renovari case, vile, spatii comerciale, mansarde. Pentru maim ulte detalii, contactati-ne.

Bucuresti Servicii
 • Metal Costi S.R.L a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Alesd, judetul Bihor. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Metal Costi S.R.L comercializeaza o gama larga de: confectii metalice dupa schita, galeti, lopeti, greble, corp de incalzit cu combustibil din tabla si teracota. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Alesd Distribuitor
 • Alcano Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Cu un efectiv de 5 angajati, Alcano Impex S.R.L. comercializeaza o gama larga de scule electrice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, Pamy S.R.L. este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de 5 angajati, Pamy Srl comercializeaza o gama larga de: cantare electronice, balante. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
 • Infiintata in anul 1992, Condor Club '90 Srl este situata in Ploiesti, judetul Prahova. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Condor Club '90 S.R.L. comercializeaza o gama larga de: instalatii termice si sanitare, gresie, faianta. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
 • Rom Decor Srl. Punct Lucru a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Galati, judetul Galati. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Rom Decor S.R.L Punct Lucru comercializeaza o gama larga de: usi de interior si exterior, porti garaj, elementi fier forjat, parchet, tamplarie, seminee, tapet, muluri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Galati Importator
 • PROASCON este o firma de proiectare si consultanta in constructii infiintata in anul 1998, care ofera servicii integrate din domeniul constructiilor - pentru a raspunde in mod unitar cerintelor clientilor. Suntem constienti si de responsabilitatea noastra sociala, de a furniza solutii care aduc laolalta un mediu durabil, natural si construit. Cretivitatea si solutiile inteligente intalnite in proiectele PROASCON, impreuna cu o riguroasa urmarire de santier - bazate pe o experienta de peste 1000 de proiecte realizate de o echipa de specialisti cu competente multidisciplinare - angajati si colaboratori - sunt o masura a valorii adaugate investitiilor clientilor nostri. PROASCON si-a extins activitatea in domeniul investitiilor din constructii civile, industriale si agricole, cu toate specialitatile din cadrul echipei de proiectare - de la studii de teren, arhitectura, structura, instalatii, pana la consultanta din perioada executiei precum si expertize tehnice. Dorinta PROASCON este de a promova o proiectare eleganta, eficienta si economica, astfel incat constructia sa fie executata usor si cu costuri reduse.

Oradea Servicii
 • Eurobac Romania s-a lansat pe piata romaneasca in anul 1999, avand domeniul principal de activitate intermediere si comert. Sediul central este situat in Oradea pe strada Horea numarul 59, urmat de punctele de lucru si parteneri in toata tara, centre logistice in Oradea, Timisoara, Cluj si Bucuresti, totodata dispune de un parc auto generos, onorand astfel fiecare livrare necesara. Cu un efectiv de peste 15 angajati, Eurobac Romania SRL comercializeaza o gama larga de: usi de interior si exterior, usi tehnice, parchet laminat, stratificat, linoleum, pluta, paneluri si accesorii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Distribuitor
 • Afa Trans Srl a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Cluj Napoca, b-dul 21 decembrie 1989, nr. 118, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Afa Trans S.R.L presteaza urmatoarele servicii: verificare contoare de apa. Serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme si asociatii de proprietari de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-Napoca Servicii
 • Din februarie 2003 de cand am inceput activitatea noi echipa VERADI TRADE SRL respectam cu strictete urmatoarele reguli: * cresterea satisfactiei clientului * intampinarea nevoilor si dorintelor clientilor * incredere reciproca si respect * construirea unei imagini satisfacatoare * cresterea permanenta a calitatii produselor si serviciilor oferite Din 2005 ne concentram pe dezvoltarea si distributia sistemelor de pigmentat vopsele si sisteme de etansare, izolare in constructii. De aceea in anul 2009 VERADI a devenit un brand respectat si vandut la nivel national avand in toate zonele tarii personal pregatit: Timisoara, Arad, Caras Severin, Bihor, Cluj, Bistrita, Brasov, Iasi, Neamt, Constanta, Ploiesti, Craiova, Bucuresti, etc. Doar continuand cu aceasi seriozitate si professionalism vom reusi sa nu dezamagim asteptarile clientilor nostri. Promisiunea brandurilor nostre: VERADI- spume poliuretanice, siliconi si adezivi;    AQUATINTA- colorant superconcentrat pentru colorarea finisajelor premium destinate spatiilor interioare, VERAQUA- colorant universal pentru colorarea finisajelor premium destinate exterioarelor, VEROKOLORE, KOLOR colorant superconcentrat destinat finisajelor interiare, UNIKOL colorant universal superconcentrat destinat finisajelor exterioare cu rezistenta in timp, BASCOL diluant nitro si vopsea lovitura de    ciocan, DEKOLOR gel decapant pentru orice fel de vopsea sau support, LEGNOPIU sistemcomplet de finisat lemn, AMICA vopsea cu efect de antic special pentru fier forjat, Mr. FLO system de vopsea epoxidica pe baza de apa, vopsea clorcauciuc penru piscine, vosea siliconica pentru temperaturi de pana la 600 C, vopsea eposidica folosita pentru finisarea spatiilor alimentare (silozuri pentru faine, cereale, cafea, cacao, etc.) sunt sustinute de:                                 * calitatea produselor                                 * rezistenta lucrarilor in timp                                 * inovatia si cercetarea continua v-a duce la dezvoltarea produselor In judetel TIMIS, ARAD, CARAS SEVERIN si BIHOR suntem reprezentanta SARCOM producatorul brandurilor : STICKY si CORAL Capacitatea VERADI TRADE de a oferii clientiilor servicii si produse cu un raport calitate pret corect este consecinta procesului de inbunatatire si inovare continua la cel mai ridicat nivel. Competenta, lucru in echipa si managementul vizionar sunt factorii cheie pentru a devenii numarul 1 in ceea ce priveste satisfactia clientilor. Orientarea catre piata si inovarea imbinate cu cunostinte si abilitate la cel mai inalt grad sunt ingridientele de baza pentru a asigura satisfactia consumatorului. Pentru a deveni prima alegere VERADI TRADE are avantajul de a fi reprezentat pe plan national de o echipa tanara si profesionista formata din angajati proprii.

Timisoara Distribuitor
 • Infiintata in anul 1991, Gremocom Tim S.R.L. este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Gremocom Tim S.R.L. comercializeaza o gama larga de: ciment, var, vopseluri, table, tevi de otel. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Distribuitor
 • Fast Decor S.R.L. a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Fast Decor S.R.L. produce o gama larga de: ornamente ipsos, decoratiuni interioare si pentru fatade,stucatura modele existente sau la comanda. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 2002, Arvensis S.R.L Sediu este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Arvensis S.R.L Sediu comercializeaza o gama larga de: ciment, var, gips, carton, polistiren expandat. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
 • Societatea noastra functioneaza din anul 2002, timp in care am acumulat experienta in domeniul sculelor si utilajelor electrice, pneumatice ori de inalta frecventa. Comercializam o gama larga de: scule electrice , utilaje pentru constructii precum si accesorii. Pentru sculele si utilajele comercializate oferim garantie conform legilor in vigoare, cu service gratuit in garantie si service post-garantie in Arad la sediul societatii noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local . Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Fiamma Brenner Service S.R.L este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: lucrari instalatii, amenajari interioare, exterioare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Altul
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Timisoara, Calea Martirilor, Nr. 21 B, judetul Timis. Avand peste 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: montare si instalare calorifere, centrale termice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Lugoj, judetul Timis. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Instalatii Pelicanul S.R.L. comercializeaza o gama larga de: instalatii termice, sanitare, canalizari. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Lugoj Distribuitor
 • Infiintata in anul 2002, Eurocasa Srl este situata in Bucuresti. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de usi import Italia. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Importator