Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Sisteme de Ventilatie si Aer Conditionat - Constructii: 573 companii
 • Infiintata in anul 1999, I.C.E.P. SRL se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in judetul Maramures. Ceea ce isi propune firma Icep S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de proiectare si executie instalatii de ventilare climatizare, incalzire si sanitare. Compania noastra are un personal de 25 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Experienta Icep S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Inca de la infiintare S.C. Climatherm S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania noastra va pune la dispozitie servicii  de calitate : -Executie Retele distributie Gaze Naturale -Proiectare si Executie: Bransamente si  Instalatii Utilizare Gaze Naturale -Proiectare si Excutie Instalatii termice si Sanitare Industriale si Neindustriale -Centrale Termice si Accesorii Experienta acumulata in cei peste 10 ani de activitate ne recomanda Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In firma Climatherm S.R.L.  este promovata  o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Am invatat sa ne impunem pe piata prin profesionalismul cu care tratam clientii si prin calitatea serviciilor si produselor noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

 • Comercializam si montam echipamente de aer conditionat si sisteme de ventilatie. Realizam service si reparatii atat pentru produsele vandute de noi cat si pentru cele pe care clientul le are deja in dotare.

 • Infiintata in anul 1996, Invest Com S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca: centrale termice, aer conditionat, instalatii, montaj echipamente de climatizare. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Experienta Invest Com S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Activitatea societatii Falkor Srl consta in importul, montarea si punerea in functiune a echipamentelor si instalatiilor de climatizare, ventilatie si incalzire. S.C. Falkor S.R.L. este importator direct si/sau distribuitor exclusiv al urmatoarelor produse/marci: •CLINT- Italia - Agregate pentru racirea apei (chiller); Pompe de caldura; Unitati terminale modulare pentru tubulatura cu disponibil mare de presiune; Unitati terminale tip caseta; Ventiloconvectoare; •NOVAIR - Italia - Centrale de tratare aer si de ventilare, Ventilatoare de extractie aer; Unitati termoventilante; Unitati de recuperarea a caldurii; •MONTAIR - Dulapi de climatizare; Condensatoare la distanta; •CUENOD - Franta – Arzatoare Low Nox - 15-45.000 kW, •ICI CALDAIE - Italia – Cazane apa calda; Cazane otel, generatoare abur; •GALLETTI - Italia – Aeroterme pentru climatizare; •ECOFLAM - Italia – Arzatoare CLU, uleiuri uzate, mixte; •ELBI – Italia – Boilere, stocatoare de apa calda si racita; •ELDOM INVEST - Bulgaria – Boilere bivalente 80 – 500 l, etc.

 • Infiintata in anul 1997, Spot Trade International isi propune sa ofere clientilor sai produse si lucrari de calitate la cele mai bune preturi prin prisma experientei acumulate in derularea contractelor pentru Apa Nova, Radet, Metrorex, precum si mari companii private ca: ABB Energoreparatii, Hidrosib, Renault, John Deere, Fox, Heineken, Metro, Tricotextil, Libra Internet Bank, BRD, IPSO, Bergerat Monnoyeur, Intrarom, Zimcarn, Petrom, Eneria, Chemtraders, Nera Auto, Bank of Cyprus, Unicredit Tiriac Bank, Realitatea TV si altele.     Lucrand atat ca subantreprenor de specialitate al companiilor de constructii care executa obiective importante, cat si in calitate de contractor direct, Spot Trade International va pune la dispozitie servicii de calitate in domeniile: sanitare, termice, incalzire, apa-canal, stingerea incendiilor, hidranti, ventilatii, climatizare, aer comprimat. Numerosi fosti beneficiari ai lucrarilor de investitii ne-au solicitat sa continuam colaborarea prin incheierea contractelor de intretinere a instalatiilor in obiectivele nou construite sau existente. Personalul este angrenat intr-o continua competitie de satisfacere a beneficiarilor folosind bogata experienta pe piata din Romania. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partener de incredere pentru dumneavoastra. Spot Trade International si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre ofertele noastre.

 • Infiintata in anul 1996, Kesler Prestexim Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Cu o echipa de 20 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de centrale termice si sisteme de ventilatie si aer conditionat, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Kesler Prestexim S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

 • SC ECO CLIMA INDUSTRIAL SRL a fost infiintata in  anul 1994 si este o societate cu capital privat profilata pentru  proiectarea, executia si montajul echipamentelor si instalatiilor  frigorifice industriale cu amoniac si freon.      De asemenea societatea activeaza in domeniul proiectarii, executiei  si montajului instalatiilor de climatizare - ventilatie si incalzire in  sistem local si centralizat, domeniu cu o pondere importanta a  activitatii desfasurate.      Obiectul de activitate      SC ECO CLIMA INDUSTRIAL SRL si-a adaptat oferta serviciilor sale in asa fel incat sa poata oferi solutii in urmatoarele domenii de activitate :    Frig industrial    Frig comercial    Solutii complete pentru climatizare, ventilatie si incalzire    Sisteme de incalzire si producere apa calda cu panouri solare    Linii aeriene de transport carcase carne si diverse confectii metalice.      Prin intreaga activitate de conceptie, productie, executie si service, SC ECO CLIMA INDUSTRIAL SRL este implicata direct in realizarea tuturor verigilor lantului  frigorific din Romania, cat si in alte activitati care utilizeaza  mediile racite.

 • Suntem o companie localizata in Sibiu, judetul Sibiu, si infiintata in anul 2001. Firma Ammibo S.R.L are o echipa de 25 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de sisteme termice si de climatizare, aparate de aer conditionat, centrale termice, boilere, ventilatoare, cazane industriale cu functionare pe gaz, motorina, comb. solid. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Ammibo S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Principala preocupare a companiei Ammibo S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

 • IDEAL STANDARD este o companie privata cu capital romanesc care si-a castigat o certa reputatie intre firmele distribuitoare de echipamente si solutii de automatizari si climatizare printr-o constanta orientare spre client si calitate. Societatea noastra are ca obiectiv dezvoltarea de servicii de calitate si implementarea de solutii integrate, profesionale, bazate pe tehnologii avansate. Ideal Standard, importator, distribuitor autorizat si reprezentant a unor importanti producatori de echipamente, ofera in cadrul solutiilor propuse, echipamente de climatizare, ventilatie si tratare aer. Toate echipamentele sunt insotite de avize si standarde de conformitate din tarile de origine, precum si de avize si standarde europene si internationale. Dispunem de toate resursele logistice si umane pentru a oferi partenerilor nostrii, firme specializate in instalari, produse si servicii de calitate, garantie, suport tehnic. In acest sens specialistii companiei vor pune un accent deosebit pe consultanta tehnica, pentru alegerea celei mai bune solutii tehnologice si pe ofertarea sistemelor sub forma de pachete in functie de natura si marimea obiectivului.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 este situata in Plopeni si are un punct de lucru in Ploiesti, str. Andrei Muresanu nr. 4, bl. 37I2, parter, judetul Prahova. Firma S.C. Comtec S.R.L. are o echipa angajati cu vasta experienta in efectuarea de montaj instalatii de incalzire. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. S.C. Comtec S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii, care in mod cert va va aduce reale satisfactii. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Silcom A.C.T. Srl din Bucuresti pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 4 angajati, Silcom A.C.T. comercializeaza o gama larga de: instalatii de automatizare, echipamente de automatizare, instalatii industriale. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Silcom ACT. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Silcom ACT si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Bacau, judetul Bacau. Cu un efectiv de 5 angajati, Finest Com S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: montaj aparate de aer conditonat, sisteme de ventilatie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre. http://www.finestcom.ro