Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Facilitati Constructii - Constructii: 791 companii
 • Infiintata in anul 2003, Grand Alpin S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca lucrari de alpinism utilitar. Firma noastra are un personal de 8 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Experienta Grand Alpin S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1992, Bastion S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca constructii si amenajari interioare. Firma noastra are un personal de 15 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Si pentru ca Bastion S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Bucuresti. Compania Tranzimpex S.R.L. va pune la dispozitie servicii de constructii industriale. Firma noastra are un personal de 25 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Tranzimpex S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Construct Instal S.R.L din Turda, judetul Cluj pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Cu un efectiv de 25 angajati, Construct Instal S.R.L efectueaza: lucari de instalatii in domeniul constructiilor si constructii de case. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii    de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In cadrul companiei Construct Instal S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati. tel.: 0264320694, 0745864543 www.constructinstalcluj.ro

Turda Servicii
 • Casa HUMI reprezint un nou concept pe piata din Romnia ntruct combin ntr-un mod unic prin simplitatea sa o structur de rezistent metalic cu un sistem de pereti tip sandwich (specific caselor germane si americane) termoizolati si rigidizati astfel nct s nu fie cu nimic mai prejos fat de solutiile clasice bazate pe zidrii din crmid, BCA sau alte materiale. Un avantaj major al sistemului propus este c pregtirea elementelor casei se face ntr-o fabric specializat, pe santier lucrndu-se astfel mult mai repede deci cu costuri mult reduse, si, mai ales, fr a depinde de capriciile vremii.

Reghin Producator
 • Infiintata in anul 1994, A.t.a. Group S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Brasov, judetul Brasov. Compania A.T.A. Group S.R.L. construieste o gama larga de hale industriale. Firma noastra are o echipa de 100 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In firma A.T.A. Group S.R.L. este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Brasov Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Targu Mures, judetul Mures. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza software & hardware, pentru clienti alesi. Construim case de lemn, eficiente energetic, ecolgice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, sintem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Producator
 • Infiintata in anul 1994, Termoline S.R.L. este situata in Oradea, judetul Bihor. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Termoline S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: lucrari si instalatii in constructii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Servicii
 • Sandex a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Cu un efectiv de 4 angajati, Sandex SRL presteaza urmatoarele servicii: proiectare in constructii civile, industriale si agricole, relevee, intocmire documentatii pentru obtinere avize. Intocmim documentatii pentru proiecte finantate prin fonduri europene. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt persoane fizice sau juridice de pe plan local si national. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre. https://www.facebook.com/sandexARH/

Oradea Servicii
 • Infiintata in anul 1990, Brandusoiu Mirela Elvira este situata in Craiova, judetul Dolj. Avand sub 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: proiectari interioare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Servicii
 • Fondata in 1992, Agasi s-a specializat in realizarea instalatiilor complexe HVAC (Heating, Ventilating, Air Conditioning) din domeniul rezidential si industrial, in antreprenoriatul cladirilor de birouri de clasa A si a halelor de productie, precum si in implementarea solutiilor de BMS (Building Management System). Agasi va ofera un concept, un sistem intreg de solutii care au ca scop reducerea costurilor la energia electrica, a costurilor de administrare cat si simplificarea procesului de management al cladirii, siguranta si confortul sporit. Agasi ofera o paleta larga de servicii, care constau in: Antreprenoriat in Instalatii -Instalatii HVAC -Instalatii Sanitare -Instalatii Electrice -Instalatii de Incendiu -Edilitare si Infrastructura -Instalatii de Abur -Instalatii de Aer Comprimat -Instalatii Tehnologice -Tratare Apa Design si consultanta Executie si Managementul Proiectelor Automatizari si BMS Control si Calitate Service si Mentenanta Energie Regenerabila Customer Care Valorile dupa care ne ghidam intreaga activitate sunt: Profesionalism - punem suflet in tot ceea ce facem pentru a oferi solutii profesionale, la standarde europene. Calitate - acordam o atentie deosebita fiecarui serviciu prestat, iar experienta acumulata pana in prezent ne recomanda ca specialisti in domeniul nostru, garantand cele mai inalte standarde pentru proiectele noastre. Performanta - aducem imbunatatiri frecvente serviciilor noastre, astfel putem oferi servicii complexe, actualizate, de o calitate ireprosabila. Devotament - acordam o atentie deosebita tuturor clientilor, ascultam opiniile acestora si raspundem prompt tuturor solicitarilor. Inovatie - urmarim frecvent tendintele si noutatile pietei si aducem clientilor nostri cele mai actuale servicii din domeniu. Diversitate - oferim servicii complete, dispunand de o gama diversificata de servicii. Incredere - suntem un partener de incredere, clientii nostri fiind cei care ne recomanda si ne sustin. Parteneriat - suntem adeptii parteneriatelor de lunga durata si oferim solutii avantajoase pentru ambele parti.

Timisoara Servicii