Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Facilitati Constructii - Constructii: 784 companii
  • Infiintata in anul 1994, Termoline S.R.L. este situata in Oradea, judetul Bihor. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Termoline S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: lucrari si instalatii in constructii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Servicii
  • Sandex a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Cu un efectiv de 4 angajati, Sandex SRL presteaza urmatoarele servicii: proiectare in constructii civile, industriale si agricole, relevee, intocmire documentatii pentru obtinere avize. Intocmim documentatii pentru proiecte finantate prin fonduri europene. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt persoane fizice sau juridice de pe plan local si national. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre. https://www.facebook.com/sandexARH/

Oradea Servicii
  • Infiintata in anul 1990, Brandusoiu Mirela Elvira este situata in Craiova, judetul Dolj. Avand sub 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: proiectari interioare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Servicii
  • Fondata in 1992, Agasi s-a specializat in realizarea instalatiilor complexe HVAC (Heating, Ventilating, Air Conditioning) din domeniul rezidential si industrial, in antreprenoriatul cladirilor de birouri de clasa A si a halelor de productie, precum si in implementarea solutiilor de BMS (Building Management System). Agasi va ofera un concept, un sistem intreg de solutii care au ca scop reducerea costurilor la energia electrica, a costurilor de administrare cat si simplificarea procesului de management al cladirii, siguranta si confortul sporit. Agasi ofera o paleta larga de servicii, care constau in: Antreprenoriat in Instalatii -Instalatii HVAC -Instalatii Sanitare -Instalatii Electrice -Instalatii de Incendiu -Edilitare si Infrastructura -Instalatii de Abur -Instalatii de Aer Comprimat -Instalatii Tehnologice -Tratare Apa Design si consultanta Executie si Managementul Proiectelor Automatizari si BMS Control si Calitate Service si Mentenanta Energie Regenerabila Customer Care Valorile dupa care ne ghidam intreaga activitate sunt: Profesionalism - punem suflet in tot ceea ce facem pentru a oferi solutii profesionale, la standarde europene. Calitate - acordam o atentie deosebita fiecarui serviciu prestat, iar experienta acumulata pana in prezent ne recomanda ca specialisti in domeniul nostru, garantand cele mai inalte standarde pentru proiectele noastre. Performanta - aducem imbunatatiri frecvente serviciilor noastre, astfel putem oferi servicii complexe, actualizate, de o calitate ireprosabila. Devotament - acordam o atentie deosebita tuturor clientilor, ascultam opiniile acestora si raspundem prompt tuturor solicitarilor. Inovatie - urmarim frecvent tendintele si noutatile pietei si aducem clientilor nostri cele mai actuale servicii din domeniu. Diversitate - oferim servicii complete, dispunand de o gama diversificata de servicii. Incredere - suntem un partener de incredere, clientii nostri fiind cei care ne recomanda si ne sustin. Parteneriat - suntem adeptii parteneriatelor de lunga durata si oferim solutii avantajoase pentru ambele parti.

Timisoara Servicii