Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Constructii & Confectii Metalice - Constructii: 1080 companii
 • Compania a fost infiintata in anul 2007, cu scopul de a furniza pietei specializate produse si servicii cu un grad ridicat de calitate, intr-un mod cat mai profesionist. Beneficiind de o indelungata colaborare cu firme de profil din Europa, Easy Industry realizeaza la cerere produse destinate tuturor clientilor, putand fi personalizate dupa caz, produse de unicat cat si serii mari. Compania s-a dezvoltat rapid, adaptandu-se conditiilor impuse de o piata din ce in ce mai riguroasa si in continua dezvoltare. Easy Industry - Livreaza proiecte care se aliniaza la standardele de calitate la nivel local, national si international. Diversitatea serviciilor oferite a crescut armonios, cu preocuparea pentru conditiile riguroase ale pietei si pentru cerintele variate ale clientilor.

 • Maxral Construct partenerul tau pentru dezvoltare! Productie confectii si decoratiuni din inox, balustrade inox -scari interioare si exterioare (cu trepte din lemn sau sticla) -scari elicoidale, structura inox -balustrade la scari -balustrade la balcoane -balustrade la terase -porti acces auto si pietonal, grilaje -mobilier - rafturi, mese, standuri, protectii pentru carucioare -mobilier pentru industria alimentara -panouri publucitare, stalpi, copertine Confectii metalice din fier(ol) -scari interioare si exterioare -scari elicoidale, structura ol -balustrade la scari -balustrade la balcoane -balustrade la terase -porti acces auto si pietonal, garduri, grilaje -rafturi, mese, standuri -panouri publucitare, stalpi, copertine Structuri Metalice - Hale Industriale Fier forjat -balustrade la scari -balustrade la balcoane -balustrade la terase -porti acces auto si pietonal, garduri, grilaje -confectiile metalice din inox, fier sau fier forjat se realizeaza la comanda. Pentru detalii si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la nr. de tel. sau adresa de e-mail mentionate mai jos. Tel.: 0744 379 719 Site: www.maxralconstruct.ro

 • Suntem reprezentanta grupului de firme germane Niedax producatoare de materiale electrice cu peste 84 de reprezentante in Europa. La noi si la distribuitorii nostrii puteti gasi cele 25 000 de articole a Grupului Niedax, care va ofera solutii complete pentru instalatii electrice moderne. Profilul nostru principal este comercializarea sistemelor de sustinere, cutiilor de pardoseala si a accesoriilor acestora. Noi va oferim solutia optima pentru orice proiect de constructii civile sau industriale, vile, magazine, hale industriale, uzine sau cladiri publice, utilizate la exterior sau in interior. Electraplan Romania S.R.L. si-a inceput activitatea in Romania in anul 2004. Firma noastra se ocupa in Romania de importul produselor grupului de firme NIEDAX. -Niedax -Electraplan -Kleinhuis Marcile comercializate de noi sunt produsele unor firme lideri in domeniu din Europa, asigurand producatorilor parteneri calitate si conditiile unei productii competitive la export. Conditiile de plata se adapteaza cerintelor partenerilor nostri. Asiguram 1 an garantie prin firma producatoare pentru fiecare produs livrat de noi. In vederea satisfacerii exigentelor clientilor nostrii, firma noastra lucreaza dupa standardul de calitate ISO 9001. Asteptam cererile dumneavoastra de oferta la adresa: nicolae.stan@niedax.ro

 • Oferim silozuri de cereale, sonde de prelevare automata, uscatoare, curatitoare, elevatoare, snecuri maturatoare, benzi transportoare, redlere si echipamente auxiliare de vehiculare, sisteme de aerare cereale in silozuri si magazii, control si monitorizare, echipamente de o calitate de top. Oferim cele mai mari garantii pentru echipamentele furnizate!

 • SSAB Suedia este producatorul otelurilor Hardox, Weldox, Domex, Docol, Dogal, Armox. Compania Suedeza SSAB livreaza in Romania direct din stocul sau aflat in Bucuresti. Pentru COMENZI, LIVRARI si INFORMATII TEHNICE, contactati producatorul Suedez SSAB la tel.: 0720 541325 sau 021 4103024 Telefoane: www.ssab.com www.hardox.com www.weldox.com www.domex.com

 • Firma Sc Dari Gratings, reprezentant unic a grupului Polimex - Mostostal Polonia, leaderul sectorului de inginerie si constructii din Polonia, va ofera o gama larga de servicii de constructii si instalatii. Polimex-Mostostal este un antreprenor general in urmatoarele sectoare: Energetic, Protectia Mediului, Chimie, Petrochimie, Industrial, Rezidential si Constructii Generale (TURNURI TEL. MOBILA). Fima activeaza si in constructia de infrastructura rutiera (PARAPETE METALIC), feroviara si municipala. Polimex-Mostostal este cel mai mare PRODUCATOR SI EXPORTATOR de produse din otel si GRATARE METALICE din Polonia.

 • Firma Sc Scaftek Serv Srl se ocupa cu vanzarea de schele mobile profesionale. Producator schele mobile, turnuri de schele mobile la cele mai mici preturi. Schele mobile interior. Livrarea se face prin curier.

 • Grimet Construct dispune de un atelier pentru productie in care lucreaza o echipa de specialisti in arta prelucrarii fierului, profesionisti care va pot indeplini orice dorinta in materie de estetica si va pot pune in practica cerintele dumneavoastra. Echipa noastra de specialisti va poate oferii consultanta la domiciliu/ sediu, absolute gratuit, in alegerea modelelor. Noi ne-am propus sa oferim beneficiarilor o gama larga de produse, la preturi competitive, cum ar fi: * Fier forjat: porti, garduri, balustrade, balcoane, grilaje, mobilier, obiecte de decor; automatizari porti batante, culisante. * Structuri metalice: scari interioare si exterioare, panouri publicitare, mobilier stradal, hale industriale, rafturi industriale, carucioare, scene si platforme, bariere aoto, etc.

 • Suntem specializati in manufacturarea confectiilor din fier forjat, oferindu-va modele pline de functionalism si bun gust, rezistente si robuste, ce se regasesc de la porti si garduri pana la obiecte extravagante de mobilier, obiectivul nostru este realizarea de confectii din fier forjat pentru decorarea locuintelor tuturor celor care apreciaza dantelaria metalica si frumusetea ei aparte. Executam produse unicat din fier forjat atat pentru interior cat si pentru gradina, de orice forma sau dimensiune, sau conform specificatiilor clientului.

 • Comercializam acoperisuri, sarpante, hidroizalatii blocuri, terase, fundatii, sisteme de acoperisuri si hidroizolatii, comercializari si montaj tigla metalica, beton, ceramica, ferestre mansarda, folii anticondens, hidroizolatii.

 • Sc Bimetal are portofoliu de clienti in Timisoara, diferite zone din Romania cat si in Austria. Putei sa ne vizitati si pe www.bimetal.ro Va mai oferim produse ca: scena pentru evenimente, garduri bordurate, stalpi metalici zincati, balustrazi din inox, garduri, porti, gratii rafturi metalice, copertine din inox sau otel, balustrazi din otel vopsit, zincat sau fier forjat. Produse din inox pentry alimentatie publica cum ar fi: Carucioare paine, panacoande, mese din inox, custi pentru animale, etc.

 • Vietta Srl este o societate comerciala specializata in prelucrarea fierului forjat cu o vasta experienta acumulata atat pe piata interna cat si pe pietele internationale. Oferim o gama larga de produse din fier forjat precum: paturi, divane, mese, scaune, console, draperii, porti, panouri gard, balustrade, grilaje, ornamente gradina. Pentru mai multe informatii vizitati: www.portifierforjat-vietta.ro si www.paturifierforjat-vietta.ro

 • Producem 4 tipuri de tigla metalica cu izolatie, panouri sandwich cu spuma poliuretanica (fata/fete din tabla prevopsita in culori RAL, imitatie de lemn, caramida, inox, OSB, tego, oxid de magneziu, gips-carton, fibrociment, fibra de sticla, aluminiu) si polistiren expandat ignifugat, profile zincate, tabla cutata, toata gama de accesorii de finisaj, elemente de sistem pluvial. Comercializam luminatoare din policarbonat, usi pietonale, accesorii de fixare, accesorii PVC pentru industria alimentara.

 • Producator de structuri metalice usoare, module cu deschideri pana la 30 m si inaltime utila 5-6 m. Importator direct de structuri metalice second hand orice dimensiuni. Experienta in servicii de demontare, reproiectare si montare in Romania la preturi foarte avantajoase.

 • TBM infiintata in 2004 avand obiect principal de activitate fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice. Din anul 2013, TBM vine cu solutii de iluminat ingenioase si solutii de eficientizarea consumului de energie prin solutii de iluminat pe LED. Prin profesionalismul si determinare dorim o dezvoltare dinamica a societatii, urmarind satisfacerea cererii unei piete care sa cuprinda o gama tot mai diversificata de produse si servicii. Cu o vasta experienta in proiectarea, fabricarea si testarea produselor cu LEDuri de inalta intensitate, noi va oferim produse de o calitate deosebita proiectate si construite special avand in vedere cerintele LEDurilor, nu doar o inlocuire a altor sisteme de iluminat cu LEDuri. Fiind proiectantii si producatorii acestor corpuri de iluminat, clientii nostri vor beneficia de suport tehnic la cel mai inalt nivel, integrare a sistemelor sau chiar corpuri de iluminat proiectate si fabricate conform cerintelor clientului. Noi utilizam cele mai noi tehnologii de proiectare, productie si testare a produselor si sistemelor. LEDurile de inalta tehnologie (suntem producatori certificati de catre OSRAM) impreuna cu materiale de foarte buna calitate, ofera produselor noastre aspect deosebit si durabilitate chiar si in conditii grele de functionare. Sediul social si baza de productie se afla in Pitesti, DN 65 b A1, Bucuresti-Pitesti.

 • De la infiintare si pana in prezent a executat cu personal calificat o gama larga de lucrari de referinta printre care se pot mentiona peste 15 statii de distributie carburanti (benzinarii), reparatii si reabilitari complete la benzinarii din peste 5 judete, reabilitari la rezervoare din depozite de carburanti, instalatii tehnologice din industria chimica, reparatii capitale la diverse agregate industriale, electrofiltre, filtre cu saci, ventilatii, montaje de structuri metalice la hale industriale, inchideri, instalatii diverse. Pe langa tipurile de lucrari enumerate, executa lucrari de confectii si montaje de structuri metalice cu diferite destinatii, montaje structuri hale, spatii comerciale, invelitori si inchideri, montaje echipamente tehnologice si instalatii, reparatii capitale la diverse utilaje si agregate industriale, filtre captare praf industrial, cu saci, electrostatice, canale ventilatii, izolatii cu polistiren la fatade cladiri. Inchirieaza automacara de 30 tf.

 • Sc Geo & Vlad Com Srl - Materiale de constructii la cele mai mici preturi. Dorim sa va aducem la cunostinta comercializarea si prelucrarea de produse de tip plexiglas, policarbonat compact, policarbonat solid, placi pet-apet, petg, tuburi PMMA, etc. Oferim clientilor nostri doar material de cea mai buna calitate. Ne gasiti in Bucuresti, strada Valea Cascadelor, nr.23, complex Eurotop Construct, stand D6.

 • Klub Metalia este o companie implicata in domeniul constructiilor metalice din otel, fier forjat sau chiar inox cat si a confectiilor metalice - de la balustrade, porti si garduri, vitrine inox, sere si solarii, scari interioare inox sau otel - avand lucrari de referinta si un istoric deja consacrat pe piata.

 • Infiintata in anul 1994, Metastil-Divizia de Confectii Metalice a AD Concept 2000 S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Cu o echipa de 14 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de confectii metalice din inox si fier forjat, balustrade, garduri din fier forjat, porti, grilaje, placari cu inox, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Metastil-Divizia de Confectii Metalice a AD Concept 2000 S.R.L.. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Si pentru ca Metastil-Divizia de Confectii Metalice a AD Concept 2000 S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

 • Stanto Banat Productie S.R.L este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu o echipa de 7 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de confectii metalice cu tabla perforata - mobilier metalic, rafturi, expozoare, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Stanto Banat Productie S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.