Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Balustrade - Constructii: 385 companii
 • SC Paraschiv SNC este o societate cu capital romanesc integral privat. Suntem localizati in regiunea Oltenia, judetul Olt, localitatea Bals, obiectul principal de activitate fiind productie de prefabricate de beton, pavele, pavaje, borduri, boltari, rigole, dale si alte articole.

 • Societate infiintata in anul1 992 cu profilul principal confectii metalice. Producem o gama larga de ghivece de flori din tabla, sobe de gatit si incalzit, diverse tipuri de burlane si radiatoare pentru sobe. De asemenea avem experienta de 10 ani in confectionarea de scari si balustrade din lemn fier si inox.

 • Suntem o intreprindere familiala infiintata in anul 2008, principalul domeniu de activitate care il desfasuram este confectionarea balustradelor de inox, balustrade inox cu insertie de lemn, maini curente inox-lemn, scari inox pe vang s-au elicoidale, copertine inox-policarbonat si alte confectii.

 • Suntem o companie tânară şi dinamică, care a ştiut de la bun început că pentru a caştiga o poziţie solidă pe piaţă trebuie să respecte criteriile şi exigentele acesteia, calitatea fiind cuvântul cheie al companiei.Nu ezitati sa ne contactati. Va punem la dispozitie informatiile de care aveti nevoie -Prezentare variante constructive -Proiectarea modelelor dorite -Consiliere pentru alegerea celor mai bune materiale -Calcul pret Telefon: 0730-618986 Site: www.depozituldefierforjat.ro

 • Producem pentru dumneavoastra: porti si garduri, grilaje, mobilier, balustrade, scari, ornamente, copertine din fier forjat, inox si aluminiu. Balustrade din sticla, inox cu sticla, inox cu lemn. Producem manere din inox si din alumniu, prinderi de sticla, diverse organe de asamblare pentru balustradele de inox

 • Firma GYOTECH COM S.r.l. este o societate cu capital privat a carei activitate principala este in        domeniul comercializarii produselor din otel inoxidabil si auxiliare, cu incepere din aprilie 2008. Principiile dinamice care guverneaza activitatea firmei GYOTECH COM ne vor ajuta sa dezvoltam portofoliul de clienti, misiunea noastra fiind aceea de a oferi produse, solutii la cheie si servicii care sa vina in intampinarea nevoilor specifice ale clientilor si partenerilor nostri. Echipa noastra profesionista si experimentata, printr-o sustinuta activitate de promovare si prezentare a produselor, a tendintelor pe plan mondial, isi propune sa asiste clientul inca din faza de definire a necesitatilor sale, oferind partenerilor nostri posibilitatea alegerii celei mai bune solutii. Obiectivul nostru principal il reprezinta satisfactia partenerilor de afaceri prin asigurarea de produse si servicii de inalta calitate.

 • Suntem noi in domeniul fierului forjat dar executam totul cu profesionalism pentru satisfacerea clientului. In atelierul nostru orice idee a se poate realiza, confectii metalice si fier forjat-garduri, balcoane, mobilier de interior si exterior. Va asteptam!

 • Firma are sediul in Iasi, este infiintata din anul 1991, are ca obiect de activitate confectionarea de produse metalice, balustrade inox, porti, garduri, scari interioare si exterioare. Deviza noastra este: Calitate si seriozitate la preturi mici!

 • Casa Fierului - seriozitate si angajament Firma executa aplicatii din fier forjat si structuri metalice. Oferim servicii de proiectare, executie, transport si montaj pentru o gama larga de structuri metalice, in principal din fier forjat: porti glisante si batante, panouri de gard, balustrade pentru balcon, balustrade pentru scara, grilaje pentru ferestre si usi, copertine, diverse aplicatii din fier forjat. Ca noutate, am dezvoltat un atelier pentru realizarea de vitralii. Acestea sunt executate in stil clasic din piese de sticla colorata in masa de culori diverse, montate intr-o retea de plumb. Doriti sa aflati costul lucrarii ce va intereseaza? Nimic mai simplu. Putem sa proiectam un model integrat in designul dorit de dumneavoastra, sa alegeti unul din galeria noastra de produse sau, in cazul in care deja aveti un model, sa ni-l trimite-ti pe adresa noastra de e-mail. Reprezentantul nostru se va deplasa la dumneavoastra pentru a face masuratorile iar oferta noastra de pret va va fi trimisa luand in calcul materialele si finisajele alese de dumneavoastra. Profile si elemente forjate Producem profile forjate de diverse tipodimensiuni precum tevi amprentate, bare amprentate si rasucite, platbande amprentate si rasucite si spirale ornamentale. Pentru mai multe informatii nu trebuie decat se ne contactati, iar raspunsul nostru va ajunge la dumneavoastra imediat.

 • Firma produce jaluzele verticale, rulouri extrioare, jaluzele orizontle, usi de garaj din anul 2002. Ne place sa spunem ca suntem aproape cei mai buni. Suntem o echipa formata numai din ingineri dar nu ne dam inlaturi de la munca, indiferent cat de grea ar fi. Din anul 2004 am inceput sa producem porti si garduri metalice.

 • SC Taian Investments SRL executa la comanda: -balustrade inox, -balustrade inox-lemn sau inox-sticla, -masute inox, porti -garduri fier sau inox, -copertine metalice -accesorii inox (cuiere, balamale, pulturi bucatarie, hote, manere, carlige macelarie, suport pahare bar etc) -gratare fier, -garduri plasa -usi sticla batante, culisante etc; -mobilier urban: panouri publicitare, copertine, suporti bicilete etc. -scari matalice sprirala sau normale etc. Lucram cu inox si fier de cea mai buna calitate, respectam termenele si oferim preturi excelente avand astfel o clientela foarte multumita. Calitatea si seriozitatea ne recomanda!

 • Firma specializata, producator fier forjat: porti, garduri, grilaje, copertine, balustrade, balcoane, etc. Modele de serie sau unicat. Experienta de peste 20 ani in domeniu.Ne adaptam cerintelor clientilor. Oferim: consulatanta, proiectarea, executia si montarea lucrarii.

 • Fabrica Recolight vine in atentia dumneavoastra cu modele variate atat pentru decorul interior al scarilor si camerelor cat si cu finisarea exterioara a balcoanelor, teraselor si amenajarea gardurilor.

 • Compania Elite Glass este un expert in solutii din sticla securizata. Noi comercializam la comanda cabine de dus din sticla securizata, balustrade din sticla securizata, paravan dus din sticla securizata, partitionari birouri, partitionari spatii comerciale din sticla securizata, sticla antiglont, placari cu sticla colorata sau printata, sticla laminata etc Oferim solutii complete! Avem disponibile feronerii pentru orice tip de proiect cu sticla securizata. Avand la dispozitie utilaje de ultima generatie tip CNC si cu jet de apa, complicata operatiune de decupare si gaurire sticla, o executam cu cea mai mica usurinta dar cu o foarte mare precizie. Echipa pregatita! Echipa noastra este in tema cu ultimele tendinte din acest domeniu, de aceea puteti avea incredere ca orice proiect aveti din sticla securizata, noi va putem ajuta sa il indepliniti!

 • Distributie produse din otel inoxidabil: - teava luciu D10, D12, D14, D16, D40 grosime 1.5 mm teava rectangulara - bara, platbanda, - accesori balustrade: coturi, capace ornament, dop cu tija, dop de capat, flanse.

 • Ema Construct Metal Design Srl comercializeaza o gama foarte variata de produse de uz casnic, profesional si industrial. Portofoliul de produse este reprezentat de: accesori balustrade inox/sticla, cabluri din inox, accesori feronerie porti,sina culisare, generatoare de curent, compresoare de aer, pompe si hidrofoare, aparate de sudura, scule electrice, echipamente pentru gradina, utilaje pentru constructii, unelte si accesorii si consumabile aferente acestora. Ema Construct Metal Design SRL este importator direct pentru produsele pe care le importa si asigura clientilor, pe langa servicii de consiliere la identificarea produselor, consiliere tehnica pentru punerea in functiune precum si servicii de service in garantie si post-garantie.

 • Firma noastra, SC Ceponi-Deze Product SRL, CUI 37897496, este o societate comerciala care se desfasoara ca principala activitate confectii metalice si prelucrari prin aschiere cu echipamentele achizitionate in baza acordului finantare prin Programul Start-Up Nation 2017. In prezent executam diferite piese prelucrate prin strunjire catre colaboratori locali din Resita si confectii metalice mici si medii la cererea clientilor, dar dorim extinderea activitatii noastre. Tinand cont de experienta, calificarea personala a noastra si rezultatele primare aferente proiectului consideram ca o colaborare nu poate fi decat benefica, atat pentru societatea noastra cat si pentru noii colaboratori. In ceea ce priveste colaborarea, asteptam raspuns.

 • Producem confectii metalice la comanda.  Porti, garduri, balustrade, copertine si alte structuri metalice din teava sau fier forjat. Producem atat modele proprii cat si modele la alegerea clientului. Asiguram si montajul lucrarilor executate.

 • Oferim o gama larga de produse din fier forjat si produse finite ex. baustrade, garduri, porti auto si pietonale, gratii geam, copertine, paturi si baldachine, mese si scaune, foisoare si balansoare, suporturi flori etc.

 • Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul scarilor si balustradelor din lemn masiv, am infiintat aceasta societate din dorinta de a fi mai aproape de clienti si de a putea oferi servicii complete si complexe. Lucrarile pe care le facem se executa exclusiv pe baza de comanda, iar pentru a oferi o experienta pe deplin placuta, lucram cu lemn uscat, tratat si finisaje profesionale. Pentru lucrarile noastre oferim garantie si servicii de post garantie.