Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Accesorii Tamplarie - Constructii: 512 companii
 • Omega Rom Trade ofera: -  broaste, yale si cilindri de inalta securitate, silduri blindate, amortizoare inchidere usa, broaste cu cartela pentru hoteluri, zavoare si yale electromagnetice, interfoane, videointerfoane; -  automatizari si accesorii pentru porti batante si glisante, import Italia; -  usi pentru vile, import Italia, usi metalice, la comanda pentru apartamente, echipate cu incuietori de inalta siguranta, usi din lemn pentru interior Porta Polonia si usi rezistente la foc Ninz Italia; -  seifuri, cutii de valori, cutii pentru chei, incuietori de inalta securitate, cutii postale marca Omega si Rottner, toate la pret de producator/importator; -Palane electrice/manuale, tirfoare, carucioare, cleme de grinda, trolii electrice/manuale, sufe-toate sub marca Omega si Brano la cel mai mic pret din piata producator/importator. CAUTAM DISTRIBUITORI IN TOATA TARA! http://www.omegarom.ro

 • Firma noastra ofera garantie tuturor lucrarilor efectuate si post garantie, preturi de cea mai buna calitate si executia rapida a lucrarilor. Toate serviciile noastre de consultanta sunt total gratuite.

 • Eurotec Romania Srl a fost fondata in 2013 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca tamplarie aluminiu (usi, ferestre, pereti cortina, balustrade). Firma noastra are un personal de 3 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. In compania Eurotec Romania S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

 • Ne propunem sa oferim potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate la cele mai bune preturi. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca accesorii pentru tablouri, panouri si dulapuri electrice (yale, balamale, sisteme in 3 puncte, manere, garnituri autoadezive EPDM, profil PVC, presetupe si metrice din poliamid 6, izolatori de medie tensiune). Firma noastra are un personal de 7 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In firma Wizyon Com este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Wizyon COM si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

 • Firma detine personal calificat si de specialitate in domeniul constructiilor civile, executa lucrari la cheie la exigentele actuale:mobilier lemn masiv, binale lemn stratificat cu termopan, bar din lemn masiv , scari interioare din lemn masiv, tapiterie, birouri si mobilier pal. Ne caracterizeaza seriozitatea, calitatea si promptitudinea.

 • Import si distributie de perii industriale cu diverse aplicatii cum ar fi: - prelucrare lemn (perii desprafuire, curatare, sigilare, protejare) - productie tamplarie PVC/ Aluminiu (perii mese de montaj) - prelucrare sticla (perii pentru masinile de spalat sticla, panouri cu perii pentru mesele de montaj evita zgarierea sticlei la montajul balamalelor) - industria alimentara (perii lipit etichete, perii de ghidaj, perii de curatat sticlele interior/ exterior) - patiserie/ morarit (perii pentru sitele de moara, perii pentru spalat tavile la biscuiti) - industria grea si electrotehnica (diverse tipuri de perii lamelare) - sigilare/ protectie usi pietonale sau de garaj.

 • Infiintata in anul 2000, Urvas Com S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Iasi, judetul Iasi. Ceea ce isi propune firma Urvas Com S.R.L este sa ofere produse de calitate ca broaste, manere, butuci, zavoare, clante. Compania noastra are un personal de 12 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Urvas Com S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

 • Firma Sc. Dobremod Srl. executa: modele, matrite, scari interioare, mobilier interior, binale, diverse lemn. Contact si detalii la numarul de telefon (021)256.45.32 sau la telefoanul mobil 0723348554.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Iasi, judetul Iasi. Compania Adipol S.R.L comercializeaza o gama larga de accesorii pentru tamplarie pvc si lemn stratificat. Firma noastra are o echipa de 8 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In compania Adipol S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Si pentru ca Adipol S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

 • Powerplay Impex Ltd-S.R.L., fondata in 1992 in Bucuresti, este una din primele companii care se ocupa de importul si distributia de incuietori prevazute cu protectii la tentativele de efractie. Powerplay Impex S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate importate din U.E. Sistemele Master Key cu chei PATENTATE si multiple protectii in cilindru sunt produse de TOP pe piata sistemelor de siguranta pentru usi (MAUER- NW4_SKG*** si MAUER- MLS cu chei cu profil patentat pe viata _SKG**). Cilindrii MAUER includ protectii antigaurire rotor si stator, antirupere (rupere controlata), antismulgere, antibumping, asigurand protectii maxime la incercarea de penetrare prin cilindru sau cheie. Produsele certificate SKG** (Olanda) si VdS (Germania) au marcajul pe fiecare produs. Incuietorile (broaste, yale) pot fi ingropate sau aplicate, actionate de cilindri cu chei normale, tip pompa sau tip safe. Printre produsele de completare mentionam: broaste (zar) pentru usi din lemn, metal, termopan, yale, broscute mobilier, lacate, lacate U, chei, silduri blindate, manere si rozete, vizoare, chedere de etansare ( www.MAUER.ro ) . Una din principalele misiuni ale companiei este de a oferi clientilor nostri calitate superioara la preturi minime.

 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Ghetur S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: montaj tamplarie pvc si aluminiu. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

 • Infiintata in anul 1999, Jaguar S.R.L. este situata in Oradea, judetul Bihor. Cu un efectiv de 5 angajati, Jaguar S.R.L. comercializeaza o gama larga de: usi de siguranta, interior, tamplarie pvc, feronerie usi, etc. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.