Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Perii pt Curatat - Unelte / Accesorii pentru Curatenie: 8 companii
  • Infiintata in anul 1996, Abrazcom Exim S.R.L este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: produse abrazive si perii de sarma din import. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

  • Suntem producatori de maturi, perii si mopuri cu sediul in Oradea. Infiintata in anul 1999, Pergo este membra a grupului de firme Plastor din Oradea Folosim materii prime de calitate si utilaje performante cu comanda numerica. Producem si reconditionam perii industriale. Produsele noastre se regasesc atat pe piata interna cat si la export.

  • Compania noastra produce maturi din sorg de calitate inalta! O gama variata de maturi, sunt maturi in stock cit si la comnda! Compania activeaza din 2011 si este pe piata mai multor tari din Asia si Europa.

  • Firma produce perii colectoare pentru motoare electrice. Executia se face dupa STAS sau model pe care beneficiarul il prezita. Executam de asemenea repere de cauciuc referitoare la motoare electrice. Executam repere de cauciuc cu matrite aduse de beneficiar.

  • Alistef S.R.L., a fost fondata in 2003 in Galati, judetul Galati si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania Alistef S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca maturi, perii de covoare, perii de incaltaminte, perii de canapele. Firma noastra are un personal de 3 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In compania Alistef S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

  • Firma noastra are traditie in domeniul productiei si distributiei de perii industriale si de curatenie atat in interior cat si exterior. Noi va oferim solutii inclusiv in domeniul deszapezirii (razuri si clorura de calciu).

  • Suntem pe piata din anul 1981. Elaboram toate materialele in instalatiile noastre situate in Trofa-Portugal. Cumparam doar materia prima (plasticul) pentru a-l transforma in accesorii pentru curatenie. Avem un amplu catalog cu peste 150 de produse: maturi, mopuri, galeti si bidoane de udat, perii, vaze, ghivece, etc. Site: www.asocabo.com

  • Sc. Vir Com Em Srl. a fost fondata in 1995 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan national pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Societatea noastra produce si comercializeaza o larga gama de perii industriale: - perii si maturi salubrizare - perii curatenie interioara (scrubber) - perii morarit - perii apicole - perii automate pentru spalatori auto - perii constructii drumuri - perii pentru aplicatii speciale Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca perii, stradale, casnice, industriale. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Principala preocupare a companiei Sc. Vir Com Em Srl. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre. Site: www.vircomem.ro