Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Aparate de Curatare cu Aburi - Unelte / Accesorii pentru Curatenie: 4 companii
  • Firma noastra comercializeaza curatitoare cu presiune, curatitoare cu aburi, aspiratoare, masini de maturat, pompe de presiune, pompe submersibile, solutii de curatare Karcher, masini pentru casa Karcher. Pentru comenzile mai mari sau egale cu 500 RON,transportul este gratuit pe intreg teritoriul Romaniei. Pentru comenzile mai mici de 500 RON,taxele de transport sunt suportate de catre client. Taxele de transport sunt la preturi preferintiale, datorita sistemului de preturi implementat.

  • Maxxxcomfort, importator si distribuitor de sisteme centrale de aspirat praf ofera o gama diversificata completa de sisteme centralizate de aspirare Husky, Duo Vac, Centraction,    AEG Electrolux ce pot fi adaptate cerintelor oricarui client fiind concepute si studiate pentru a satisface exigentele zilelor noastre. Produsele noastre se adreseaza atat proprietarilor de apartamente, case si vile cat si    hotelurilor, pensiunilor, centrelor spa, scolilor, gradinitelor, restaurantelor, cladirilor de birouri, centrelor comerciale, salilor de sport, spitalelor, cabinetelor medicale, oferindu-va un sistem de curatare care inlatura toate inconvenientele aspiratiei traditionale. In esenta, avantajul nu consta numai in confort, ci si intr-o aspirare silentioasa, sanatoasa, puternica, practica, oferind si pastrand un mediu ambiental sanatos. De asemenea eficienta instalatiilor de praf consta si in faptul ca nu trimite particulele aspirate de micropraf inapoi in spatiul de locuit, fiind benefic pentru persoane cu afectiuni respiratorii, nou-nascuti, persoane alergice la praf. Consideram ca pentru zilele noastre o instalatie centralizata pentru aspiratia prafului va deveni o instalatie indispensabila si pentru Dvs, la fel ca instalatia de incalzire centrala a locuintelor moderne.     Cu totii putem contribui mai mult la ameliorarea igienei si la pastrarea unui mediu ambiental sanatos pentru ca nu ne este indiferent ce aer inspiram atunci cand majoritatea dintre noi ne petrecem cel mai mult timp din viata in spatii inchise. Astfel, instalatia care initial era de domeniul „luxului” a devenit de “domeniul sanatatii”. Centrala de aspirat praf sansa unei vieti sanatoase!

  • www.partner.ro - Firma PARTENER a luat fiintã în 1996 si are ca principalã activitate comercializarea de aparate de sudurã, scule electrice, pompe, hidrofoare, generatoare de curent si sudurã, compresoare de aer, utilaje pentru constructii si spãlãtoare cu apã sub presiune. Reteaua noastrã de magazine oferã din stoc cele mai variate modele din gamele de produse mai sus mentionate, destinate aplicatiilor uzuale din sfera constructiilor, activitãtilor economice industriale, agricole, de transport sau de prestãri servicii. Fiecare magazin are propriul centru de service si stoc permanent de piese de schimb, accesorii si consumabile si poate asigura prin personalul propriu calificat servicii de consultantã la achizitie, în exploatare, punerea în functiune, reparatii si întretinere. Alãturi de Bacãu, Cluj-Napoca, Constanta, Sibiu, Bucuresti, Iasi si Reghin ne puteti gãsi si prin partenerii nostri în francizã care afiseazã sigla PARTENER în orasele: Focsani, Targoviste, Miercurea Ciuc, Oradea, Suceava, Botosani, Piatra Neamt, Galati, Brãila si Târgu-Mures. PARTENERI suntem si cu peste o suta de firme specializate în revânzare carora le furnizam nu numai marfurile pe care acestia sunt interesati sa le comercializeze dar si suport tehnic, de promovare si de ofertare, sprijin în organizarea propriei activitati de asistenta post vanzare si asigurarea transportului. Aceasta retea de dealeri se alatura marilor retele de supermarketuri carora le furnizam aparate de sudura, scule electrice, pompe, hidrofoare, generatoare de curent si sudura, compresoare de aer, utilaje pentru constructii si spalatoare cu apa sub presiune.

  • Serv On    are ca principal obiect de activitate curatenia in spatii pe care dvs. le detineti. Daca aveti o casa, hotel, spatiu comercial sau un hypermarket, noi va vom face curatenia necesara. Folosim metode, substante de curatenie si masini profesionale dedicate fiecarui tip de suprafata de curatat. Curatam in profunzime, fiecare detaliu, pana vom fi convinsi ca sunteti multumit. Daca totusi exista nemultumiri in legatura cu o suprafata curatata de noi, revenim a doua zi asupra ei, gratuit. - Curatenie birouri si spatii comerciale; - Igienizare cu aburi; - Curatenie dupa constructor; - Curatenie generala/intretinere in case particulare, apartamente sau vile; - Spalarea autoturismelor din parcul firmei; - Inchiriere personal de curatenie; - Igienizare autobuze de transport turistic si de calatori. Realizam DEMONSTRATII GRATUITE la sediul Dumneavoastra! Detalii pe www.servon.ro