Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Cosuri de Gunoi - Unelte / Accesorii pentru Curatenie: 6 companii
  • Servirea a fost promta, produsul de foarte buna calitate. Foarte multumit, va felicit!

  • Sc Eurostart Srl va ofera produse profesionale de stocare a deseurilor destinate in special zonelor comerciale, sedii de birouri, etc. atat pentru interior cat si pentru exterior, dulapuri si bancuri de lucru, cuve colectoare pentru depozitare, recipienti de inox pentru transport. Politica firmei este de a furniza produse si servicii de calitate, promtitudine in a rezolva solicitarile clientilor, disponibilitate si flexibilitate in tratarea cererilor si un parteneriat de lunga durata cu clientii existenti si viitori. SC Eurostart SRL, va ofera de asemenea consultanta pe domeniul deseurilor, respectiv in achizitia si furnizarea de echipamente pentru procesat deseurile (prese de balotat, tocatoare, prescontainere, statii de transfer a deseurilor, statii de sortare a deseurilor). Experienta in acest domeniu, ne da increderea ca solutiile oferite clientilor sunt cele mai viabile din punct de vedere tehnico-economic.

  • Compania SC Garoghi Team SRL-D a luat fiinta in anul 2017 din dorinta de a contribui la un mediu mai placut si mai curat. In acest sens punem la dispozita dvs. pubele pentru gunoi de o calitate superioara la cel mai bun pret de pe piata.

  • Horeca Hygiene - firma cu capital romanesc privat, infiintata in urma analizarii atente a pietei si conceputa la cel mai inalt standard, va punem la dispozitie o gama variata de produse si oferim solutii de igiena si curatenie pentru domeniile de activitate: hoteluri, cafenele, restaurant, cladiri de birouri, etc.

  • Suntem pe piata din anul 1981. Elaboram toate materialele in instalatiile noastre situate in Trofa-Portugal. Cumparam doar materia prima (plasticul) pentru a-l transforma in accesorii pentru curatenie. Avem un amplu catalog cu peste 150 de produse: maturi, mopuri, galeti si bidoane de udat, perii, vaze, ghivece, etc. Site: www.asocabo.com

  • Infiintata in anul 2000, Valmet Production S.R.L se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Arad, judetul Arad. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de metalochimice, materiale de constructii - fier beton, tevi, fitinguri. Compania are un efectiv de 150 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Valmet Production S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.