Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Manusi Menaj - Unelte / Accesorii pentru Curatenie: 5 companii
  • Compania noastra are ca obiect de activitate importul si distributia produselor de curatenie, consumabile curatenie si accesorii curatenie. Detinem un portofoliu de produse complet care cuprinde produse de curatenie pentru uz casnic si profesional , precum si o gama larga de consumabile( hartie, saci etc). Suntem unic importator al produselor MPL - Spania.

  • Compania SC Garoghi Team SRL-D a luat fiinta in anul 2017 din dorinta de a contribui la un mediu mai placut si mai curat. In acest sens punem la dispozita dvs. pubele pentru gunoi de o calitate superioara la cel mai bun pret de pe piata.

  • Silly Clean, companie specializata in comercializarea unei palete diversificate de produse pentru curatenie profesionala va ofera ustensile de curatenie, detergenti profesionali Kiehl, detergenti profesionali Eilfix, detergenti Thomas Maister, echipamente de curatenie, dispensere, uscatoare de maini, consumabile de hartie, dezinfectanti, etc. Ustensilele de curatenie fac parte din gama IPC Euromop, produse in Italia. Aici veti gasi ustensile pentru podea, geam, praf, sisteme de galeti si carucioare hoteliere. Produsele sunt prezentate cu imagini, o mica descriere a lor, precum si pretul lor de achizitie. Detergentii profesionali comercializati de Silly Clean sunt din gama Kiehl si Eilfix, produse in Germania, si sunt impartite pe categorii, cuprinzand toate domeniile: industrial, sanitar, de bucatarie, pavimente, covoare, aparatura. Puteti cauta solutia potrivita, in functie de domeniul pe care il aveti de curatat. Detergentii Thomas Maister: gama profesional si gama economy cuprind domeniile: industrial, sanitar, bucatarie, pavimente, spalatorii auto. Dispensere: marca Yes, Wepa, Tork, Purell. Echipamentele de curatenie comercializate fac parte din gama FASA, LAVOR, recunoscuta ca brand Italian. Producator Lavorwash Italia. Aici veti gasi de la aspiratoare (silentios, umed uscat) de cele mai mici dimensiuni pana la monoperii, aparate de curatat mochete, scrubere mari (echipamente de spalat pardoseala) , aparate de spalat cu jet de apa (apa rece, apa calda), aparate de curatat cu aburi. Utilajele de curatenie importate de Silly Clean se pot achizitiona in rate prin Grenke Leasing. Sac de praf pentru orice tip de aspirator. Produsele de igiena oferite de Silly Clean sunt incluse: sapunuri lichide, geluri de dus, sampoane si paste abrazive pentru maini. Dezinfectantii sunt din gama Innoveng si Promax. Acestea au Aviz de la Ministerul Sanatatii. Online shop: www.sillyclean.ro Livrare prin curier rapid in 24-48 de ore de la lansarea comenzii.

  • Unic importator HAL in Romania. Distributie nationala articole menaj, baterii, pungi cadou hartie. Produse: lavete universale si umede, mopuri, bureti vase, bureti masaj, bureti baie, naftalina, saci menaj, manusi menaj, spray mobila, odorizante wc.

  • Firma Sc Profi Casa Srl a fost infiintata in anul 2007 si este unicul reprezentant al producatorului de produse de uz casnic Bonus Kft. din Ungaria. Principalul motiv pentru care a fost infiintata firma Profi Casa Srl. este ca producatorul sa-si dezvolte politica de pret si de distributie pe piata din Romania. Compania mama are o vasta experienta cu lanturile de hipermarketuri si supermarketuri din intreaga Europa, produsele firmei cu marca BONUS fiind distribuite in opt tari. Produsele Bonus sunt prezente in Romania de circa sapte ani. In cazul in care sunteti interesati de produsele BONUS va stam la dispozitia Dvs. si cu mostre, pe care am fi onorati sa va prezentam personal in cadrul unei intalniri.