Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Sisteme de Evacuare Esapament - Subansamble Masini & Vehicule: 7 companii
  • SAB Casting Machining Timisoara (www.groupe-sab.com) este o noua uzina a Groupe SAB Franta. Obiect de activitate: turnare gravitationala de piese din aluminiu in cochile metalice, miezuri nisip procedeu hotbox/coldbox, tratamente termice, prelucrarea mecanica a pieselor.

  • Angajatii firmei noastre sunt specializati in montarea esapamentelor de peste 10 ani datorita colaborari cu firme de specialitate din cluj si alte judete. Pe stoc puteti gasi orice tip de esapament la care veti primi montajul gratuit si o garantie cuprinsa intre 18-24 luni.

  • Infiintata in 1993, dedicata vanzarii de piese auto pt toata gama dacia inclusiv Logan, in principiu din stoc, dispune de un depozit si 2 magazine, in Brasov, situate pe str.Lunga 164 si Aurel Vlaicu 70, cunoscuta de posesorii unei dacii.

  • Compania noastra produce piese de schimb pentru autocamioane si tractoare rutiere. Clientii nostri sunt firmele distribuitoare de piese auto din Romania. Executam si alte piese dupa desen sau model. Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati.

  • Firma infiintata in 2006 vinde si monteaza toata gama de tobe esapament si sisteme de evacuare pentru toate tipurile de masini romanesti si straine, numai produse noi si de calitate la cele mai bune preturi.

  • Infiintata in anul 1996, Aspera Teknoplus Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in toata tara. Cu un efectiv de 6 angajati, Aspera Teknoplus Srl. comercializeaza o gama larga de piese auto pentru Daewoo, Chevrolet, Hyundai, Kia & Opel. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea permanenta a produselor , permit adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru in vederea garantarii unei maxime satisfactii a clientilor nostri in utilizarea produselor Aspera Teknoplus Srl. Apelati cu incredere la experienta, pasiunea si cunostintele noastre deoarece        lucraind impreuna cu noi nu sinteti simpli clienti , ci adevarati parteneri! Asadar cooperarea intre companiile noastre va fi cu certitudine reciproc avantajoasa. Compania noastra este gata sa va ajute oricind, asadar nu ezitati sa ne contactati!

  • Infiintata in anul 1998, All Cars Parts Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Lugoj, judetul Timis. Compania All Cars Parts S.R.L. va pune la dispozitie produse de calitate ca piese si accesorii auto - subansamble motoare, elemente caroserie, suspensie, directie, frana, tobe esapament etc, la cel mai bun raport pret/calitate. Firma noastra este partenera principalelor firme importatoare de piese auto din Romania. Societatea noastra are momentan 2 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Principala preocupare a companiei All Cars Parts S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.