Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Subansamble Masini & Vehicule - Auto& Barci& Vehicule: 1230 companii
  • Super firma. Punctualitate și profesionalism.

  • sunt multumit de serviciile oferite!

  • Excelent. Profesionalism si promptitudine.

  • Comercializam piese auto, noi si second hand, turbosuflante, injectoare, pompe injectie, pistoane, motoare, axe came, bujii, arbori cotiti, etc; toate produsele sunt originale. Firma ofera testari si reparatii auto pentru orice tip.

  • Piese Auto Nicola comercializeaza piese auto pentru autoturisme si autoutilitare orice marca si tip la preturi sub piata, fiind o societate creata in anul de criza 2011 si incercand sa ofere produse bune si de calitate cum ar fi: discuri frana, filtre Mann: uleiuri Long Life pentru BMW; Ford; VW [pompe duze]; Opel si multe altele pentru toate buzunarele.

  • Damag Business Consult Srl are ca domeniu principal de activitate vanzarea de lubrifianti auto si industriali marca Mobil, Castrol, Divinol, North Sea Lubricants (NSL), Texaco, Unil-Opal, Lubexcel, Urania, Vaseline si a filtrelor auto si industriale marca Donaldson. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

  • Vindem piese noi si reconditionate din stoc sau la comanda pentru toata gama auto cu garantie, pentru a beneficia de garantie piesele trebuie montate intr-un service autorizat. Primim injectoare la reconditionat.

  • Meta Smart Srl va pune la dispozitie produse de cea mai buna calitate pentru intretinerea autoturismului propriu, a vehiculelor de transport, a utilajelor agricole si de constructii pe care le aveti in grija si de la care asteptati maximum de eficienta. Prin aceasta pagina virtuala a S.C. Meta Smart S.R.L. Iasi, ne propunem sa venim cu solutii pentru cresterea randamentului si totodata reducerea costurilor de intretinere pentru parcul dumneavoastra de masini si utilaje. Am decis sa practicam preturi avantajoase si negociabile in functie de volumul de achizitii, astfel incat sa asiguram un business realmente profitabil pentru toti partenerii nostri. Veti avea ocazia sa achizitionati produse cu cel mai bun raport pret/performanta, fara abateri de la standardele de siguranta, produsele din gama METALUBS fiind rezultatul cercetarilor din ultimii ani in domeniul reducerii frecarii si economisirii energiei. Aveti la dispozitie un ghid cu uleiurile Divinol potrivite autoturismului, camionului sau utilajului dumneavoastra, catalogul cu elemente de fixare DIVINOL, in format PDF. Vindem piese auto pentru: Alfa Romeo, Audi, BMW, Bugatti, Cadillac, Chevrolet, Chrysler, Citroen, Dacia, Daewoo, DAF, Daihatsu, Dodge, Fiat, Ford, Honda,Hummer, Hyundai, Infiniti, Isuzu, Iveco, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lancia, Land-Rover, Lexus, Lotus, MAN, Maybach, Mazda,Mercedes, MG, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Saab, Scania, Seat, Skoda, Smart, SsangYong,Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, Vw.