Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Ansamblu Fire & Cabluri - Subansamble Masini & Vehicule: 3 companii
  • Infiintata in anul 2008 cu un domeniu de activitate legat despre si cu masini, avand la baza calitatea originala in ceea ce priveste subansamblele si consumabile auto. Am atras alaturi de noi un numar impresionant de clienti doar pentru ca oferim la preturi minime produse originale pentru masini, uleiuri originale, filtre originale, placute si sisteme de franare originale, exact cum au fost proiectate din fabrica.

Iasi Import - Export
  • Cu o experienta de 9 ani in comercializarea pieselor auto import si de trei ani in service, tehnicienii nostri vor fi capabili sa intretina, sa repare si sa echipeze automobilul dvs, indiferent de marca, modelul sau anul de fabricatie. Dispunem, in stoc sau la comanda, de toate piesele necesare si raspundem tuturor cerintelor pentru a asigura confortul si siguranta vehiculului, la cel mai bun pret de pe piata. De asemenea, va stam la dispozitie cu sprijin in rezolvarea dosarelor de dauna din accidente, asistenta la efectuarea constatarii de catre inspectorii de daune, efectuarea reparatiilor fara sa fie implicat financiar clientul, incasarea lucrarilor urmand sa se faca direct de catre noi de la societatile de asigurari.

Ramnicu Valcea Servicii
  • Ardex Milenium S.R.L a fost infiintata in anul 2004 si este situata in Satu Mare, judetul Satu Mare. Firma Ardex Milenium S.R.L are o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de anvelope, ambreiaje, filtre, cuzineti, toba esapament, claxoane, acumulatori. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. In firma Ardex Milenium S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Satu Mare Distribuitor