Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Componente de Securitate si Siguranta - Subansamble Masini & Vehicule: 10 companii
  • Importator si Distributor de produse de semnalizare optica si acustica, preponderent produse in Marea Britanie, cu certificate UE si standarde de calitate IP56 - IP67. Comercializam si Sisteme de Referinta Keesing pentru Bancnote si Documente de legitimare. Importator direct in Romania pentru produsele firmelor LAP Electrical LTD, Redtronic, Glowsafe, Haztec, Grote, Nightsearcher si Hilmosafe. Oferta noastra include si echipamente reflectorizante cu sursa proprie de iluminare sau cu marcaje iluminate.

Bucuresti Importator
  • Atelier si service autorizat RAR a carui obiect de activitate il constituie repararea casetelor de directie. Avand suport tehnic adecvat, experienta, manualitate si pregatire profesionala, folosind scule si dispozitive speciale, materiale si componente noi originale, asiguram o calitate constanta pentru o vasta gama de casete de directie.

Targoviste Servicii
  • Societatea noastra ofera servicii de cea mai buna calitate la efectuarea inlocuirilor de geamuri auto, rapiditate si promptitudine in distributia pieselor pe care le comercializam oferta noastra fiind destul de bogata pentru a satisface cerintele tuturor tipurilor de clienti. Printre producatorii ale caror produse le comercializam se numara Sekurit Saint-Gobain, Splintex, Sicursiv, Valeo, Bosch, Sika, Lemforder, Optimal, etc.

Bucuresti Distribuitor
  • S.Will Industrial Limited has been engaged in developing and manufacturing the best car cameras since 2006, it is now the NO.1 online dash camera brand in China. We offer a full range of car dash cameras for global markets, OEM services acceptable.

Shenzhen Producator
  • Casa Auto Srl - service auto pentru reparatii autoturisme, reparatii autoutilitare, vanzari piese auto, vanzari scule auto. Toate produsele importate sunt din Germania,si piesele pentru suspensie sunt in general varianta de drumuri grele.

Targoviste Servicii
  • Saphir 2001 S.R.L. ofera o gama foarte larga de servicii de la copieri chei auto, simple si cu cip, chei yale, chei amprenta si cu barba, chei auto dupa butuc sau contact pana la tocilarie si reparatii incaltaminte. Ne mandrim prin experienta pe care am dobandit-o si prin faptul ca putem oferii servicii complete si de calitate.

Bucuresti Servicii
  • SC Tres Factory SRL si-a inceput activitatea in anul 2005 in Pitesti si are ca obiect de activitate dezvoltarea de aplicatii pentru localizarea si urmarirea flotelor auto prin GPS, oferind solutii in combinatia localizare / verificare. Compania isi canalizeaza eforturile catre solutiile M2M (Machine To Machine) telul fiind de a oferi solutii de managerizare cu abilitatea de acces instantaneu catre datele oferite de echipamente oriunde si oricand, si de a imbunatatii aplicatiile ERP existente. Prin activitatea comunicatiilor dinamice si in timp real intre dispozitive si aplicatii de tip wireless, pot fi folosite masuri pentru un control mai bun, un nivel mai ridicat de eficienta financiara si venituri mai rapide. Proiectul principal Lupa GPS (Localizare si Urmarire Parc Auto), a fost lansat pe piata in anul 2007, fiind o solutie profesionala de managerizare a parcurilor auto detinute de societatile comerciale. Fiind deschisi de fiecare data la nevoile si la solicitarile clientilor, am imbunatatit si perfectionat solutiile dezvoltate de noi astfel incat, rezultatele obtinute sa fie satisfacatoare pe deplin.

Comuna Bradu, Sat Geamana Importator
  • Firma este filiala română a unei companiei britanice cu peste 40 de ani de experienţă în domeniul injectării de precizie a maselor plastice Injectare mase plastice de mare precizie, componente pentru centuri de siguranţă automobile, piese contoare de gaz, substitute metalice si suprainjectare.

Targu Mures Producator
  • Nedschroef Brasov Srl este o societate dinamica, care face parte din grupul Koninklijke Nedschroef Holding B.V. si se ocupa cu fabricarea si distributia de organe de asamblare speciale pentru industria auto.

Brasov Altul
  • Big Brands Invest este un distribuitor de excelenta pentru numeroase firme internationale ce sunt specializate pe produse de tip accesorii auto ( mr. Handsfree, Quintezz, Binatone Carerra Franz Kalff, Delta, Geka, Anaf) , semnalistica stradala ( din Italia , Germania ). Va asteptam.

Bucuresti Import - Export