Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Pompe - Subansamble Masini & Vehicule: 19 companii
 • Amb Diesel Injection & Turbine service executam reparatii injectoare auto turisme  si sisteme de injectie navale. Din 1997 echipa noastra executa la bordul navei si reparatii motoare auxiliare si motoare principale al navei. Suntem cu experienta in dumeniul de sistemul de injectie de peste 20 de ani.

 • Comercializam piese noi pentru camioane si autocare (Mercedez Benz, MAN, Iveco, Volvo, DAF, Scania, Ford, Renault, Setra, Neoplan, Otokar, Mitsubishi, Isuzu, BMC, (Aceesorii, alimentare, ambreiaj, axe, cabina, cutie viteze, directie, electrice, evacuare, frane, motor, racire, roti, suspensie, transmisie), piese noi tractoare si utilaje (Deutz, Perkins, John Deere, JCB, Caterpillar, Komatsu, Hitachi, Volvo, Kobelco, Fiat, Case, New Holland), piese noi pentru remorci, semiremorci, trailere, axe (BPW, SAF, ROR, Schmitz Gargobull, Krone, Freuhauf), piese noi pentru autoutilitare (Mercedez Benz (Sprinter, Vito-Viano), Iveco (Daily), Ford (Tranzit, Conect), Peugeot (Partner, Boxer, Bipper), Citroen (Berlingo, Jumper, Nemo), Renault (Kangoo, Master), Fiat (Doblo, Ducato, Fiorino), Volkswagen (Transporter, Volt, Caddy, Krafter, LT)

 • Total Diesel Service este o societate romano - engleza infiintata in anul 2000, specializata in reconditionari si reparatii injectoare si pompe de injectie diesel. Societatea noastra isi propune sa ofere clientilor sai servicii profesionale si produse de calitate superioara la preturi avantajoase. TDS dispune de capacitatea tehnica si cunostintele necesare pentru reconditionarea sistemelor de injectie clasice (mecanice), a sistemelor de injectie comandate electronic cat si a sistemelor de injectie common rail. Executam reparatii pompe si injectoare Delphi, Bosch, Siemens, Denso, Zexel, Stanadyne, Yanmar, Sims. Indeplinind standardele de echipare si calitate in executie, in anul 2002 Total Diesel Service devine service autorizat Delphi Diesel Systems pentru diagnoza si reparatii pompe de injectie Delphi mecanice si cu comanda electronica. Dispunem de bancuri profesionale de proba (Hartridge AVM, Bosch EPS 815, EDX 611D) ce ne permit diagnosticarea si repararea corecta si cu precizie a sistemelor de injectie diesel, garant al calitatii in executie fiind si autorizarea RAR pentru reparatii sisteme de injectie diesel. Personalul din echipa tehnica este in permanenta la curent cu ultimele noutati din domeniul reparatiilor sistemelor de injectie diesel, participand in mod regulat la cursuri de perfectionare profesionala. Daca la inceputul activitatii Total Diesel Service isi propunea sa deserveasca piata locala (municipiul Bucuresti si zona de sud a tarii), in present, odata cu cresterea companiei si a capacitatii de productie, produsele noastre sunt vandute in toata tara cat si la export, principalele piete de desfacere externe fiind Regatul Unit al Marii Britanii si Grecia. Dispunem de un stoc important de pompe de injectie si injectoare diesel reconditionate, asigurand astfel scurtarea timpilor de asteptare pentru livrarea produselor solicitate de clientii nostri. Livrarea produselor in tara se face prin Fan Courier, in maxim 24 de ore de la data finalizarii comenzii.

 • Fiind pe piata inca din anul 1992 avem o vasta experienta in domeniul auto si va putem ajuta cu orice aveti nevoie in domeniul nostru de activitate, atat cu piese de schimb cat si cu sfaturi si alte detalii. Contati pe noi!

 • Firma noastra are ca obiect de activitate testarea si reconditionarea injectoarelor si a pompelor de injectie. Scopul nostru este sa oferim servicii profesionale si produse de calitate la preturi avantajoase. Oferim serviciile noastre atelierelor mecanice din toata tara prin FAN Curier. Acordam garantie timp de 3 luni.

 • Service auto specializat va ofera reparatii echipamente injectie diesel, reparatii pompe injectie si injectoare, diagnoza computerizata, reparatii curente si capitale motoare diesel, comercializare din stoc si la comanda piese auto import cu garantie si montaj asigurat.

 • Yuyao Hengfei Auto Parts Factory is located in Yuyao City, Zhejiang Province, connected with Huhangyong Expressway in the south, adjoining to the world's longest Hangzhou Bay Sea-Cross Bridge in the north, facing the Ningbo International Airport and Beilun Port in the east and near beautiful Hangzhou Xiaoshan International Airport in the west. Sea, land and air transportation is very convenient, and communications network is quite perfect.

 • Compania Autodrive Serv beneficiaza de capital uman excelent pregatit si cu experienta bogata in domeniul reparatiilor si vanzarii de piese de camioane. Reparam injectoare PDE si valve timming si volum Scania. Comercializam piese de caroserie, mecanica si cutie viteze-reductor pentru camioane. Vindem filtre Freetguard si acumulatori Banner.

 • Rune Srl. activeaza pe piata pieselor de schimb auto din 1991, an in care a fost infiintata. Produsele si serviciile pe care le comercializam se adreseaza atat posesorilor de autoturisme, camioane, semiremorci, autobuze cit si domeniului industrial.

 • Service auto specializat in special pe microbuze, reparatii injectoare, pompe inalte. Cu un numar de 4 angajati oferim reparatii la aproximativ 300 de microbuze de pe traseul de maxi taxi din orasul Galati.

 • Dorim satifacerea clientilor prin corectitudine si amabilitate. Suntem un colectiv tanar. Dorim extindera Companie atat in Romania cat si in strainatate. Produsele noaste sunt de foarte buna calitate, oferim garantie clientilor nostrii pentru ca acestia sa fie multumiti pe deplin !

 • Service Auto cu locatie in Constanta si puncte de vanzare in toata tara. Reconditionarea injectoarelor se efectueaza pe banc profesional de probe, se curata cu ultrasunete, se calibreaza si se aduce la parametrii normali. Calitatea produselor este garantata.

 • Mica si dinamica specializatat in domeniul prestarilor seviciilor, infintatat in 2008 cu un capital social de 80000 Ron Afectat seminificativ de criza. Momentan mai videm doar ce mai avem pe stoc.

 • Producem piese si accesorii auto: anvelope, uleiuri, filtre de ulei, seturi motor, componente, pompe de injectie elemente de injectie si carburatie, placute de frana, ferodouri, servicii publicitare: bannere, imprimari textile, tricouri, sepci, bannere, autocolant, canvas, etichete, rezolutii foto.

 • We are a situated corporation in france. We sell pieces (injectors, turbos...) Nine for automobiles to very low prices for Renault, peugeot and citroën. For more of information, FRANCE PARIS.

 • ASTURBO, S.L.L.. este o firma spaniola care comercializeaza o larga gama de produse cum ar fa pompe injectii, injectoare, motoare, turbine...etc. Dispunem continuu de oferte ptr. piese de schimb originale si preturi competitiv.

 • Chongqing Weima Power Machine Co, Ltd, cu sediul la Chongqing, sud-vest de China, de către partea superioară a Yangtze River, este un profesionist fabricant de nonroad aprindere prin scânteie şi puterea de produse. Avem mai mult de 500 de angajati si o echipa de 120-tehnician incluse. Avem 50000 opera un metru patrat de fabricaţie şi un metru pătrat 30000 atelier inclus, în care sunt echipate cu utilaje avansate de testare şi de linii de asamblare; noastre anuale de ieşire este de pana la 300,000 de unităţi de motoare de curent electric şi de seturi, şi 100000 de unităţi de maşini agricole. Principalul nostru de produse include două categorii: (1) Power produse, cum ar fi benzina / motor diesel, generatoare, pompe de apă, şi maşini de sudură; (2) Produse agricole, cum ar fi tillers şi gazon mowers. Pentru asigurarea calităţii, ne sunt certificate ISO9001-2000 şi care transportă APE, CARB, CE, GS, şi certificate CE. Noastra de brand de Weima fost atribuite ca Chongqing Famous brand şi produsele noastre sunt distribuite la mai mult de 50 de ţări şi regiuni. Ideea noastra: omului ca fundament, indepentent inovare, de înaltă eficienţă, ţine îmbunătăţirea. Credinţa noastră: Nu loialitate, nu avea încredere; nici o contribuţie, nici o recoltă; nici o presiune, nu de inovare. Va promova: Respectul reciproc, credincios solidificare, drepte-afară de comunicare, de a dezvolta Weima împreună. Noi urmări: Calitatea superioara, prima clasă de brand, users'satisfaction.

 • Express Diesel oferă o gamă variată de servicii de la diagnosticare până la reparaţii pentru toate sistemele de injectie Diesel Bosch, montate atât pe autoturisme cât şi pe utilitare, autocamioane, autobuze şi utilaje industriale. Astfel, Express Diesel a fost primul diesel service ce a folosit pentru diagnosticarea agregatelor de injectie, standul de centicubat Bosch EPS 815 cu KMA electronic. Acesta permite diagnosticarea şi reglarea atat a agregatelor mecanice cat si a celor cu comandă electronică. Express Diesel este singurul diesel service din ţară care are în dotare echipamentul Covec pentru diagnosticarea, reglarea şi remedierea sistemelor de injecţie Zexel, montate pe motoarele Nissan, Isuzu, Mazda, Opel sau utilaje industriale şi motoare staţionare. Compania are in dotare echipament pentru diagnosticarea, reglarea şi repararea agregatelor de injecţie tip VP, montate pe motoarele Ford, Opel, Audi, Nissan, BMW, John Deere, MAN, Perkins, Volvo, cât şi a agregatelor de înaltă presiune şi a injectoarelor tip Common Rail, sistem de injecţie montat pe ultimele motoare atât la autoturisme: Mercedes-Benz, Fiat, Alfa Romeo, Citroen, Peugeot, Renault, BMW, Opel, Hyundai cât şi utilitare: Iveco, Fiat, Peugeot, Citroen, Renault, VW, MAN, Mecerdes-Benz, Mitsubishi, Cummins sau Volvo. În prezent Express Diesel are în dotare 4 standuri de centricubat EPS 815, pentru a veni în întampinarea clienţilor privind rezolvarea în cel mai scurt timp a problemelor. În service-ul nostru beneficiaţi de asistenţă tehnică oferită de către specialişti instruiţi în centrele de şcolarizare şi cercetare organizate de către Robert Bosch Romania. Cerinţele pentru soluţiile de reparare variază în funcţie de autovehicul, kilometraj, vechimea autovehiculului şi buget. Noi avem oferta potrivită pentru dumneavoastră! Gama de servicii: - Comercializare de piese auto Bosch (pompe injecţie, injectoare, subansamble ale sistemelor de injecţie, acumulatori etc.); - Verificare, diagnosticare, reparare pompe de injecţie sisteme noi - pompe Common Rail: CP1, CP2, CP3, CP1H; pompe de injecţie tip VP 29/30/44; - Verificare, diagnosticare, reparare pompe de injecţie Zexel: rotative mecanice; mecanice; rotative electronice; în linie mecanice; VP 44; VRZ; - Verificare, diagnosticare, reparare UPI şi UI; - Verificare, diagnosticare, reparare injectoare Bosch şi Zexel: injectoare clasice; injectoare în 2 trepte; injectoarele Common Rail; - Verificări şi reparaţii electrice: reparaţii demaroare – alternatoare; reparaţii instalaţii electrice; - Reparaţii sisteme de injecţie Bosch şi Zexel aflate în garanţie de primă dotare.

 • Diesel - car Service este o societate specializata in domeniul sistemelor de injectie, reparatii pompe diesel, reparatii si comercializare turbosuflante. Verificari si Reparatii injectoare Bosch , Delphi, pompe si turbosuflante pentru sistemele Common-Rail.