Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Parbrize si Oglinzi - Subansamble Masini & Vehicule: 62 companii
 • Seriozitate si profesionalism din anul infintarii, o experienta indelungata bazandune pe cursuri efectuate in strainatate la firmele cu care avem contracte si o mobilitate necesara parcurgerii cereri clientilor pe care iam castigat.

Bucuresti Servicii
 • Firma Indigo Energy s-a infiintat in anul 2008 si are ca obiect de activitate productia de geamuri, upgrade termopan, reparatii parbrize (ochi de bou, stelute, parbrize cu fisuri pana la 15 cm.). Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Producator
 • Caro Fol Srl  ofera folii auto  aplicate profesional, folii de protectie solara pentru cladiri, colantari publicitare, reclame luminoase, jante auto OZ, Borbet, le gasiti la atelierul nostru unde consultantii nostri va vor ajuta pentru cea mai buna alegere.

Cluj Napoca Servicii
 • Infiintata in 2008, Ager Service Suceava este cel mai nou service din reteua Ager Service. Ager Service comercializeaza si monteaza in Suceava geamuri auto pentru toate modelele si marcile romanesti si straine.

Suceava Servicii
 • Autoserv GSG este un service auto infiintat in anul 1995 care se ocupa de reparatii auto, comert cu piese de schimb si tuning motoare. Capitalul social al firmei este 100% privat. Serviceul este dotat cu scule si aparatura de ultima generatie care permit prestarea serviciilor de calitate superioara. Personalul este de asemenea cu experienta, specializat si atestat.

Sighetu Marmatiei Servicii
 • Depozitul de parbrize, montaj de calitate, service mobil, livrare din stoc si la comanda de geamuri auto(parbrize, geam usa, lunete, geamuri lipite de caroserie la maxi-taxi, autocare, camioane). Promptitudine si seriozitate pentru clienti si imobilizarea cat mai putin timp a masinilor, indiferent ca este reparata pe asigurare sau cu plata pe loc !

Ploiesti Servicii
 • Oferim vanzari, montaje, reparatii parbrize, lipim oglinda retrovizoare pe parbriz, refacem contact dezaburire pe luneta, vanzari lunete, geamuri laterale, chedere, accesorii, etc. Punct de lucru:Drumul de centura nr. 309, Bistrita, jud. Bistrita-Nasaud. 0740084389

Bistrita Distribuitor
 • -24 de ore din 24,  la orice ora din zii si din noapte suntem la dispozitia fiecarei persoane fizice si juridice; -montaje la domiciliu oriunde in judet; -geamuri originale cu sigla auto respectiv;

Ploiesti Servicii
 • STEF VAL 2002 SERVICE a fost infiintata in anul 2006, situata in Bucuresti, sector 4, Str. Runcu, Nr. 38 (Bd. Ion Iriceanu, in spatele benzinariei Mol), se remarca prin calitatea produselor si promptitudinea serviciilor oferite clientilor sai. Distribuitor piese de schimb Meteor Auto, comert piese si accesorii auto. Oferta noastra contine o gama vasta de produse: parti motor, cabluri, curele, intinzator, filtre, pompe, role, garnituri, supape, tacheti, segmenti, pistoane, simeringuri, caroserie, suspensie si directie, transmisie, franare, parti electrice, accesorii, produse de intretinere, etc.

Bucuresti Distribuitor
 • PFA Tomici Nicolae Augustin comercializeaza piese auto din import. La piesele noi se acorda garantie legala. La piesele second hand se acorda perioada de proba. Livrari prin curierat rapid, oriunde in Romania.

Timisoara Altul
 • Infiintata in anul 2000, Unilot Srl se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Bucuresti. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca lunete, parbrize geamuri pentru autoturisme, camioane, tiruri si serviciii de montaj. Firma noastra are un personal de 14 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.     Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Unilot S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Distribuitor
 • Encarta S.R.L, a fost fondata in 2003 in Odorheiu Secuiesc, judetul Harghita si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Firma Encarta S.R.L are o echipa de 4 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de parbrize, folii auto. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Encarta S.R.L. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Experienta Encarta S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Odorheiu Secuiesc Distribuitor
 • Infiintata in anul 1997, Energotherm S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Drobeta Turnu Severin, judetul Mehedinti. Avand 5 angajati, firma noastra efectueaza servicii de comercializare si montaj parbrize si geamuri auto. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Energotherm S.R.L. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Energotherm S.R.L. si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra. Site-uri: www.parbrizeseverin.ro www.folieautoseverin.ro

Drobeta Turnu Severin Servicii
 • Proart Srl din Tulcea, judetul Tulcea pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca piese auto, piese de caroserie, consumabile, vopseluri, accesorii auto, oglinzi, stergatoare, frane. Firma noastra are un personal de 9 angajati. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri    la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Principala preocupare a companiei Proart S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Tulcea Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Satu Mare, judetul Satu Mare, si infiintata in anul 1997. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza si monteaza parbrize si comercializare portbagaje. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Gimarom Invest S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Satu Mare Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Buzau, judetul Buzau, si infiintata in anul 1993. Firma Arcons 2000 S.R.L. are o echipa de 11 angajati cu vasta experienta in efectuarea de montaj parbrize si productie fire metalice, sarma. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Arcons 2000 S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Experienta Arcons 2000 S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Buzau Servicii
 • SC Total Auto Glass SRL, a fost fondata in 1998 in Iasi, judetul Iasi si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca parbrize,geamuri laterale si lunete auto marca Olimpia si Benson. Firma noastra are un personal de 3 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In firma Total Auto Glass este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Total Auto Glass SRL este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Distribuitor
 • Ager Service Iasi este o companie specializata in montajul de parbrize, lunete, geamuri laterale, oglinzi auto si folii auto marca MADICO. Cu un număr de 8320 de clienţi deserviţi anual, Ager Service Iaşi se defineşte ca service orientat spre dezvoltarea relaţiilor durabile cu clienţii şi îmbunătăţirea serviciilor oferite. Reţeaua AGER Service Iaşi vă stă la dispoziţie cu o echipă tânără, dinamică, care se adaptează nevoilor clientului, dornică să raspundă prompt solicitărilor acestuia. Pentru a fi mai aproape de client, reţeaua AGER Service s-a extins începând cu anul 2008, prin deschiderea a două noi locaţii în: Piatra Neamţ, respectiv Suceava. Toate service-urile au un sistemul logistic ce oferă o bază de date reală pentru a efectua montaje şi reparaţii, precum şi a livra cu promptitudine, în regim expres, orice tip de parbriz, împreună cu o atentă consultanţă şi întreaga asistenţă tehnică necesară. În prezent, reţeaua Ager Service Iaşi are acces la stocuri inventariate la un număr de 29.760 de articole, din care 16.930 de parbrize, 5.982 geamuri laterale, 1490 de lunete, precum şi 4908 de alte repere: ornamente, chedere, garnituri, fapt ce asigură acoperirea a circa 97% din cerere. Un domeniu conex in care Ager Service activeaza cu succes este cel al aplicarii foliilor auto marca MADICO, produse in SUA si omologate RAR. Pentru cei care vor sa isi personalizeze masina si sa-i confere un aspect unic, dar si pentru cei care vor mai multa protectie si siguranta, foliile Madico sunt alegerea potrivita. Fiind vorba de un domeniu de nisa, atentia companiei noastre s-a îndreptat catre asigurarea unui service de calitate si adaptarea la nevoile clientilor. Pentru mai multe informatii, contactati-ne! TelVerde: 0800-88.44.55. www.geamuriauto.ro

Iasi Servicii
 • Infiintata in anul 1999, Best Glass S.R.L. este situata in Bucuresti. Ceea ce isi propune firma Best Glass S.R.L. este sa ofere produse de calitate in domeniul auto: geamuri si parbrize. Comercializam si accesori pentru transformarea microbuzelor si modernizarea lor: scaune, aere conditionate linoleum, vinilin, profile, lampi si alte produse necesare in acest domeniu. Compania noastra are un personal de 8 angajati. Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Best Glass S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Import - Export
 • Inca de la infiintare Bel Mondo S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Ceea ce isi propune firma Bel Mondo S.R.L este sa ofere produse de calitate ca geamuri auto si montaj geamuri auto. Compania noastra are un personal de 10 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Bel Mondo S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor