Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Parbrize si Oglinzi - Subansamble Masini & Vehicule: 62 companii
 • Produsele noastre sunt montate cu respectarea unor procedee tehnologice foarte riguroase in unitatile noastre din Arad si Romania, pentru a putea face fata an de an cerintelor severe ale certificarii R.A.R. Folia care firma noastra o aplica are singurul producator la nivel mondial care este capabil sa fabrice folie finita sub un singur acoperis. In functie de tipul foliei procesul de fabricatie are urmatoarele faze : colorare, metalizare, depunere straturi de aliaje, acoperire, laminare si taiere la dimensiuni. diverse. Atat productia cat si fazele comercializarii sunt facute conform severelor standarde de calitate R.A.R. Reparati Parbrize Folii Auto Omologate R.A.R Colantari Auto, Interioare, Exterioare Montaj Parbrize, Lunete, Geamuri Laterale,Oglinzi Inrerioare Exterioare Sefuire Faruri

Arad Servicii
 • Firma ofera folii auto-cladiri-reparatii parbrize, tapiterii auto, paravanturi auto, folii protectie far-caroserie (restaurare, polish), folii geamuri plane, folii si autocolante sticla, mobilier, folii design INT-EXTetc.

Cluj-napoca Servicii
 • Firma noastra se ocupa cu vanzarea si montarea parbrizelor, geamurilor laterale si lunetelor auto. Asiguram un montaj de calitate cu garantie 3 ani si service mobil. Livrarea se face din stoc sau la comanda maxim 48 ore.

Ploiesti Distribuitor
 • Compania noastra ofera parbrize auto, geamuri laterale si lunete pentru toate tipurile de automobile, autoutilitare si camioane. Oferim livrare si montaj orice model de parbriz in orice locatie aleasa de client in Bucuresti si zonele din apropiere.

Bucuresti Servicii
 • Firma noastra, SC Doctor Auto Distribution SRL este o firma nou infiintata ce se ocupa cu comercializarea de piese auto originale si de import pentru toate marcile la preturi accesibile. Avem ca principiu de baza FIDELIZAREA CLIENTULUI. De aceea, piesele noastre au cel mai bun raport calitate/ pret. Pe langa preturile competitive, va oferim si TRANSPORT GRATUIT pe raza municipiului Bucuresti. Asadar, nu va oferim doar preturi mai bune, ci va aducem si piesele ACASA. Site: www.drauto.ro

Bucuresti Distribuitor
 • Colibri Piese Auto va ofera piese auto fabricate de producatori renumiti in Europa si pe plan mondial, multi dintre acestia echipand original majoritatea autovehiculelor europene. Gama noastra de produse cuprinde repere pentru toate autovehiculele. Piesele auto comercializate si livrate de firma noastra includ piesele aftermarket (AM) cat si cele originale (OE) avand siguranta si garantia ca la noi isi pot procura intotdeauna piesele de care au nevoie la cele mai avantajoase preturi. Satisfacerea nevoilor clientilor nostri este obiectivul nostru principal deoarece dorim sa ii oferim clientului siguranta si promptitudinea de care acesta are nevoie.

Constanta Importator
 • Centru de parbrize este marca utilizata de firma Pilkington pentru distributia si montajul geamurilor auto in Romania. Aceasta sigla reprezinta calitatea, profesionalismul si continuitatea afacerii pornite sub denumirea de Gimarom inca din anul 1995. In octombrie 2007 Pilkington a cumparat afacerea impreuna cu cea denumita Gima din Ungaria. O echipa de profesionisti in distributie si montaj, cu experienta locala a intrat in cadrul companiei Pilkington, care a achizitionat Gimarom Invest SA. Grupul NSG este unul dintre liderii mondiali in productia de sticla pentru constructii si industria auto. Site: www.pilkington.com

Iasi Distribuitor
 • Firma S.C. Bel Mondo S.R.L. va ofera o gama variata de parbrize, lunete, geamuri laterale, fiind importator direct al unor marci de prestigiu: SEKURIT SAINT GOBAIN, GUARDIAN, AGC (SPLINTEX), PILKINGTON. Stocul nostru cuprinde o gama variata de parbrize pentru autoturisme, microbuze, autoutilitare de fabricaţie europeana, japoneza sau americana. Toate produsele corespund normelor europene si sunt insoţite de certificate de garanţie si conformitate. La sediul firmei noastre se monteaza toata gama de parbrize lipite sau in cheder, geamuri laterale fixe sau mobile. Politica firmei noastre este de a asigura lucrari de calitate atat prin utilizarea unor game de produse de inalta calitate executate de firme de prestigiu, precum si montajul asigurat de o echipa de profesionisti cu o vasta experienta. Durata montarii unui geam lipit este de 4-5 ore, iar al unui geam lateral de aproximativ 1 ora. Garantia oferita de firma noastra este de 24 de luni atat pentru produse cat şi pentru montajul parbrizelor lipite.

Timisoara Distribuitor
 • Firma S.C. Bel Mondo S.R.L va ofera o gama variata de parbrize, lunete, geamuri laterale, fiind importator direct al unor marci de prestigiu: SEKURIT SAINT GOBAIN, GUARDIAN, AGC (SPLINTEX), PILKINGTON. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei.

Timisoara Importator
 • S.c. Vali & Denis S.r.l. monteaza folii auto omologate R.a.r. marca Solar zone la preturi avantajoase. Montajul se face profesional fara o se demonta fete de usi la masina. Acordam garantie la folie si montaj de 7 ani. Foliile sunt omologate, nu aveti probleme cu Politia, luneta se monteaza dintr-o singura bucata. Suntem o firma mica dar la noi gasiti cele mai bune preturi, seriozitate, lucru de calitate, dar toate astea le lasam la aprecierea dumneavoastrea. Firma noastra se ocupa de montarea folii solare auto omologate R.a.r., la orice tip de masina. montam si folii solare si antiefractie pentru case, cladiri de birouri, apartamente, etc. Site: www.foliiauto-ieftin.com

Bucuresti Servicii
 • Oferim servicii de montari parbrize, lunete, geamuri laterale, vanzare, livrare montare cu garantie. Folieri geamuri auto autorizate cu nr.de autorizatie 182/13.10.2009. Folie de cea mai buna calitate. Seriozitate si calitate superioara.

Iasi Importator
 • Oferim servicii de montari parbrize lunete laterale cu garantie, folieri geamuri auto autorizate R.A.R., vanzari si livrari. Importator direct, inlocuiri parbrize lunete laterale pe asigurari CASCO, servicii de calitate superioara.

Iasi Importator
 • Firma New Auto Glass activeaza pe piata de profil inca din 2006. Obiectul nostru de activitate este comercializarea en-gross si en-detail de geamuri auto (parbrize, lunete, geamuri laterale), cat si montarea pe cheder sau prin lipire a acestora. Oferta noastra este variata, cuprinzand majoritatea tipurilor de autoturisme, autoutilitare, microbuze, dube, camioane, autocare etc.

Sector 1 Importator
 • Oferim servicii de sablare oglinzi auto, matuire oglinzi auto, inscriptionare oglinzi auto, geamuri auto fara demontare, fara mizerie, fara deranj! Deplasare la domiciliu. NON STOP! Materiale profesionale + maxima seriozitate. Tel.: 0749550629 Daniel. + Mini Kit pentru cei din provincie. Va sablati singuri masina in 20 de min. Materiale profesionale + maxima seriozitate.

Bucuresti Servicii
 • Oferim parbrize auto, parbrize, parbriz, lunete auto, geamuri auto, geamuri laterale, parbriz logan, geam lateral, luneta spate, luneta auto, parbrize montaj la domiciliu, parbrize auto bucuresti, preturi parbrize, montaj parbrize, vanzari parbrize, parbrize masini, reparatii parbrize, parbrize auto preturi. Site: www.falconsauto.ro Montaj la domiciliu - Bucuresti Tel: 0724.853.800; 0725.672.139

Bucuresti Distribuitor
 • Priso va ofera o gama variata de servicii auto si nu numai: Folii auto LLumar, reparatii parbrize, tapiterii auto,paravanturi auto, tavi portbagaj, tratamente geamuri auto, folii cladiri si antiefractie. Garantiile variaza in functie de solicitarile dumneavoastra.

Cluj-Napoca Servicii
 • Firma Profi Glass Protekt este montator autorizat al produselor LLUMAR. Acesta este un recunoscut producator de folie pentru geamuri plane si auto(geamuri fumurii legale). LLUMAR este de asemenea singurul producator care efectueaza toate operatiunile tehnologice de fabricare a foliei auto pentru geamuri, exclusiv in fabrica lor.

Ploiesti Servicii
 • Societatea S.c. New Car Glass S.r.l. isi propune sa se distinga ca exponent de marca pentru tipul de servicii oferit. Misiunea firmei pe piata romaneasca este de a activa ca un partener credibil si de lunga durata in domeniul comercializarii si a montajului de geamuri auto. Strategia firmei este atragerea si satisfacerea consumatorului final prin servicii complete,la cel mai inalt nivel calitativ. Obiectivele pe care ni le propunem sunt in reala concordanta cu ceea ce putem oferi; garantia lucrului bine facut, corectitudine, promptitudine, incercarea cu succes de a intilni cerintele clientilor, dezvoltarea unei relatii stabile cu partenerii de afaceri. Fie ca e vorba de parbrize, geamuri laterale sau lunete, firma noastra acopera marea majoritate a marcilor si tipurilor de autovehicule. S.C. NEW CAR GLASS S.R.L. foloseste la montajul geamurilor echipa experimentata, scule si dispositive profesionale asigurand astfel calitatea executiei. Pentru siguranta calitatii produselor firma colaboreaza cu furnizori recunoscuti in domeniul parbrizelor: S.C A.G.E.R. SERVICE S.R.L., S.C. PILKINGTON AUTOMOTIVE ROMANIA.

Constanta Servicii
 • Firma noastra se ocupa cu vanzari, montari, reparatii parbrize pentru orice tip de autoturism, autoutilitara, camion sau autocar. Un stoc bogat de produse, sau in cel mult 48 ore la comanda orice produs.

Zalau Distribuitor
 • Pentru siguranta calitatii produselor, firma colaboreaza cu furnizori recunoscuti: Pilkington, Sc. Ager acoperind majoritatea marcilor de autovehicule. La montaj folosim scule si dispozitive profesionale.

Constanta Servicii