Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Elemente de Caroserie - Subansamble Masini & Vehicule: 228 companii
  • Eurotim S.R.L Magazin a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Eurotim S.R.L Magazin comercializeaza o gama larga de: piese auto, anvelope, pivoti, rulmenti, piese directie, amortizoare; service auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Distribuitor
  • Killtec S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Galati, judetul Galati. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: utilaje pentru constructii, scule de mana, motofierastraie, anvelope uleiuri, acumulatori auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor
  • Service auto multimarca: diagnoza computerizata, geometrie roti, schimb ulei, inlocuire filtre, distributie, depanare aer conditionat, montare GPL, ITP, hotel roti, distribuitie de anvelope. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor
  • Anverom S.A. a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: anvelope si jante auto si service roti. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de anvelope auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Distribuitor
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand 11 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: service de roti pentru utilaje industriale, camioane si turisme! Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 30% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Servicii
  • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: comert cu piese auto, motoare, anvelope, componente cutie de viteza. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Distribuitor
  • Delta Plus Trading S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Pitesti, judetul Arges. Cu un efectiv de peste 100 angajati, Delta Plus Trading S.R.L comercializeaza o gama larga de: anvelope si camere auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania, prin cele 10 puncte de lucru pe care societatea noastra le detine, printre care si punctul de lucru din Ploiesti. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem siguri ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa, asadar contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Ploiesti Importator