Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Auto& Barci& Vehicule: 4920 companii
 • Infiintata in anul 2002, Pilot River Sea S.R.L este situata in Constanta, judetul Constanta. Ceea ce isi propune firma Pilot River Sea S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de pilotaj nave. Compania noastra are un personal de 9 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Pilot River Sea S.R.L se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Pilot River Sea S.R.L sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Anirox Serv S.R.L a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Braila, judetul Braila. Ceea ce isi propune firma Anirox Serv S.R.L este sa efectueaze servicii profesioniste de inspectii tehnice periodice auto. Compania noastra are un personal de 6 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. Anirox Serv S.R.L se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Si pentru ca Anirox Serv S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Braila Servicii
 • Infiintata in anul 1996, Auto Faur S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in efectuarea de intretinere si reparatii auto (service auto), comercializare piese mecanice, placute de frana, cuzineti, pistoane, segmenti, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.     Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Si pentru ca Auto Faur S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Deva Servicii
 • Infiintata in anul 1994, S.C. Total Servicom S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Compania Total Servicom S.R.L. comercializeaza la pret de importator o gama larga de piese si componente auto pentru CAMIOANE, AUTOTURISME, UTILAJE si MOTOCICLETE. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Principala preocupare a companiei Total Servicom S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea si livrarea produselor noastre. Ca o recunoastere a acestor eforturi CAMERA DE COMERT SI INDUSTRIE HUNEDOARA ne-a acordat un binemeritat loc 3 in Topul hudetean al firmelor.

Deva Distribuitor
 • Tricar Grup S.R.L din Iasi, judetul Iasi pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca piese si accesorii auto, pivoti, placute de frana, cuzineti. Firma noastra are un personal de 3 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In compania Tricar Grup S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Tricar Grup S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Brasov, judetul Brasov, si infiintata in anul 1991. Compania Monik S.R.L. efectueaza urmatoarele servicii: Service auto autorizat RAR, reglare directie stand Beissbarth, montaj si echilibrare roti, Import si service Utilaje de spalat WAP Alto, Nilfisk, Spalatorie auto. Firma noastra are o echipa de 12 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Monik S.R.L.. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Monik S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Firma se ocupa cu distributie uleiuri industriale, anvelope, acumulatori si piese auto pentru toate marcile, judetele acoperite Arges, Dambovita, Valcea, Olt. Se asigura suport tehnic in alegerea produselor ce urmeaza a fi furnizate.

Pitesti Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1931. Avand 200 angajati, firma noastra efectueaza inchirieri de limuzine. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Star Limo Services S.R.L. este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie localizata in Iasi, judetul Iasi, si infiintata in anul 2005. Compania Uspa S.R.L comercializeaza o gama larga de piese si accesorii auto si servicii vulcanizare, scule si echipamente service. Firma noastra are o echipa de 5 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. In firma Uspa S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Principala preocupare a companiei Uspa S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Iasi Distribuitor
 • Inca de la infiintare Radio Communications&supply S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu un efectiv de 2 angajati, Radio Communications&supply S.R.L. efectueaza montaj si comercializare echipamente radiosisteme si GPS. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. In cadrul companiei Radio Communications&supply S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Importator autorizat baterii de start auto moto produse de VARTA Germania, reprezentanta Voetsch camere de testare in conditii de clima si temperatura simulate, calibrare certificare, service, reprezentanta Heraeus recuperare metale pretioase.

Bucuresti Import - Export
 • Infiintata in anul 1994, Ameridac S.R.L. este situata in Cisnadie, judetul Sibiu. Compania Ameridac S.R.L. produce o gama larga de caroserii pentru autocamioane, trailere cu sarcina de la 4 la 50 tone, remorci pentru autoturisme si autoutilitare. Firma noastra are o echipa de 30 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Ameridac S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cisnadie Producator
 • Interdip S.R.L din Iasi, judetul Iasi pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Interdip S.R.L comercializeaza o gama larga de piese si accesorii auto, ambreiaje, filtre, amortizoare, frane. Firma noastra are o echipa de 12 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. In compania Interdip S.R.L se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Distribuitor
 • Infiintata in anul 1998, Expo Auto Group S.R.L este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra efectueaza: intermediere si vanzare automobile. Compania are un efectiv de 5 angajati. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Pentru noi este important ca fiecare client sa fie multumit si de aceea ii punem la dispozitie, pe langa o gama foarte variata de produse si disponibilitatea noastra pentru orice sugestie sau imbunatatire a ofertei curente. Principala preocupare a companiei Expo Auto Group S.R.L este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Dinamic 92 Distribution SRL este o companie infiintata in 1992 avand ca principala activitate distributia nationala de anvelope, consumabile auto, materiale pentru constructii si amenajari interioare. In cei 18 ani de existenta, politica firmei a fost orientata catre identificarea si satisfacerea nevoilor clientilor sai printr-un proces continuu de largire a gamelor de produse oferite, la un raport pret/calitate cat mai competitiv. Sediul central al firmei Dinamic 92 este in Piatra Neamt, activitatea de distributie fiind completata prin cele 4 puncte de lucru din Iasi, Bucuresti, Timisoara si Cluj. Dinamic 92 se mandreste cu faptul ca este primul distribuitor din Moldova care in anul 1994 promova marca de top in adezivi si etanseizanti profesionali: BISON Olanda. Alte branduri comercializate sunt: DUPLICOLOR Germania - spray-uri vopsea atat pentru aplicatii auto cat si hobby; ELLENFLEX Olanda - profile de etansare din cauciuc pentru usi si ferestre; ARCANSAS Italia - profile din plastic si metal pentru gresie si faianta; CFS GRIFFON Olanda - adezivi si solutii, spray-uri tehnice pentru instalatii din PVC si cupru; KLINGSPOR Germania - produse abrazive; ART PROFIL Polonia-tavan fals si bagheta; VADY - vopsele lavabile si alchidice; DOLLKEN Germania - plinta PVC, plinta lemn si plinta pentru mocheta; FRIEDOLA Germania - folie autocolanta decorativa; CLASSEN Germania - parchet laminat; PYRAMIS Grecia - chiuvete, baterii inox si granit, hote, plite si cuptoare. Incepand cu anul 2000, Dinamic 92 diversifica gama produselor distributite adaugand branduri consacrate de anvelope auto din gama medie si premium ca GOODYEAR, DUNLOP, DEBICA, SAVA, MICHELIN, CONTINENTAL, FIRESTONE si PIRELLI cosmetice auto KENOTEK - Belgia destinate spalatoriilor auto, uleiuri auto (ARAL si Castrol). Dinamic 92 este unic importator si distribuitor al anvelopelor COOPER - Anglia, marca ce ofera cel mai bun raport pret/calitate din piata de profil. Apropierea fata de clientii nostri am realizat-o prin largirea echipei noastre de reprezentanti vanzari, prin satisfacerea nevoii de dezvoltare a fiecarui colaborator in parte, consilierea atenta oferita de reprezentantii zonali ai firmei, suportul logistic consistent, livrare rapida a comenzilor catre client, actiuni promotionale, etc. Din Ianuarie 2006 suntem certificati ISO 9001:2001. Acest lucru face dovada eforturilor pe care le depunem pentru a promova si mentine un standard ridicat al calitatii in activitatea pe care o desfasuram. Este vorba de o certificare a unui mod de lucru care se bazeaza pe seriozitate, organizare, eficienta si mai ales pe o atitudine care reflecta orientarea noastra catre client.

Piatra Neamt Distribuitor
 • Infiintata in anul 2006 (cu experienta in acest domeniu de 11 ani), firma noastra efectueaza reparatii clime auto, inlocuiri de compresoare, radiatoare, furtunuri, senzori, perostate, montare si demontare, incarcare cu freon ecologic R134a.

Sagu Servicii
 • Cu o experienta de 14 ani in domeniul pieselor auto, societatea noastra s-a axat in principal pe satisfacerea nevoii tot mai mari a clientilor nostri, de produse si servicii aferente de calitate. De aceea, ne-am propus si am reusit sa ne specializam pe vanzarea pieselor auto destinate autovehicolelor Ford Transit, respectiv Service complet a acestora. Echipa noastra isi completeaza mereu ofertele de piata, aducand cat mai aproape de client serviciile si produsele necesare intretinerii si repararii autovehicolelor Ford Transit. In magazinul nostru de piese auto si accesorii cu siguranta veti gasi tot ce inseamna Ford Transit. Activitatea de reparatie si intretinere se realizeaza cu personal specializat cu o inalta pregatire profesionala, utilizand dotariile de ultima generatie: testere motor, stand frana, aparate de masura si control. Clientii nostrii au un avantaj: decontarea directa cu firmele de asigurari(ASTRA, OMNIASIG, BT ASIST, ARDAF, etc)! In acest fel Dvs. nu trebuie sa achitati contravaloarea pieselor si manoperei, decontul cheltuielilor o vom face noi, cu societatea de asigurare, conform notelor de constatare emise. Competitivi in domeniu, va oferim o gama completa de servicii de tractari auto, transport autoturisme si autoutilitare pe platforme, atat in tara cat si in statele Uniunii Europene. Promptitudine si seriozitate! Necesitatea continuarii calatoriei sau a afacerilor ce este intrerupta de un eveniment rutier neplacut, este importanta si pentru noi. Acest lucru ne-a motivat sa va oferim un serviciu complementar. Pe perioada, cat timp masina Dvs. va fi in Service, noi va oferim autoturisme si autoutilitare de inchiriat pentru continuarea afacerii Dvs.

Arad Servicii
 • Firma noastra are ca obiect de activitate importul si distributia de piese auto noi originale si licente din import pentru toate tipurile de autoturisme si autocamioane. Beneficiind de o bogata experienta in identificarea reperelor necesare partenerilor, va oferim seriozitate si profesionalism in identificarea si aprovizionarea cu piese la un raport optim pret/ calitate/ livrare. Posedam o gama completa de documentatie originala pentru identificarea reperelor necesare, cu posibilitatea transmiterii de planse explicative pentur cazurile in care exista mai multe variante de montaj din constructie, pentru a se putea elimina livrarea de piese gresite care pot cauza neplaceri si intirzieri nedorite in servirea clientilor, in unele cazuri chiar si pierderi materiale. Clienti nostri fiind service-uri si magazine, suntem constienti ca orice greseala sau intirziere in identificare sau aprovizionare va afecteaza imaginea in mod direct, de aceea respectarea termenelor de livrare si a preturilor stabilite reprezinta o obligatie pentru noi.

Targu Mures Distribuitor
 • Distributie lubrifianti auto si industriali gama OMV AUSTRIA, ARAL GERMANIA, CASTROL G.B., MOBIL DELVAC pentru automobile, autovehicule, autoutilitare, angrenaje industriale, produse industriale, angrenaje de transmisie, transformatoare, retarer si intarder, agricultura all vehicule, auto 2000 - 2006.

Constanta Import - Export
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 2002. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca automobile Lada si Niva si service auto pentru acestea. Firma noastra are un personal de 20 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. In compania Romauto-import S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Principala preocupare a companiei Romauto-import S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Import - Export