Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Auto& Barci& Vehicule: 4833 companii
 • Infiintata in anul 1997, Tremula Nav S.A este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand peste 50 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: transport naval, exploatare forestiera. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Dedeman Automobile S.R.L. a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Bacau, judetul Bacau. Cu un efectiv de peste 100 angajati, Dedeman Automobile S.R.L. comercializeaza o gama larga de autoturisme Dacia, Renault, Nissan, vehicule de ocazie; service. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bacau Distribuitor
 • Infiintata in anul 1998, Slx Trading S.R.L. este situata in Bacau, judetul Bacau. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: piese auto pentru masini straine si camioane. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bacau Distribuitor
 • Ingricop S.R.L. a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Targu Mures, judetul Mures. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Ingricop S.R.L. comercializeaza o gama larga de autoturisme. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Targu Mures Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Protimcom S.R.L. este situata in Luizi-calugara, judetul Bacau. Cu un efectiv de 5 angajati, Protimcom S.R.L. comercializeaza o gama larga de: piese auto Mercedes, import masini din Germania. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Luizi-calugara Import - Export
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Arad, judetul Arad. Cu un efectiv de peste 80 angajati, M.k. Kubitza Srl. produce o gama larga de utilaje de prelucrat chedere. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest si SUA Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Producator
 • A-Z Inter Rom Consult S.R.L. a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, A-z Inter Rom Consult S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: inmatriculari si radieri auto, permise, taloane, numere provizorii pentru orice tip de autovehicul. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Limar 96 S.r.l. a fost fondata in 1997 in CONSTANTA, judetul CONSTANTA si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Ceea ce isi propune firma LIMAR'96 S.R.L. este sa ofere produse de calitate ca lubrifianti auto si industriali, filtre, piese si accesorii auto, antigel, etc. Compania noastra are un personal de 5 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. In cadrul companiei LIMAR'96 S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre. Cu stima, Ciortan Dragos (Limar'96) 0723.602.252 ,0241.253.244 www.limar96.ro

Ovidiu Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Galati, judetul Galati. Cu un efectiv de 5 angajati, Inter Nt Service S.R.L. presteaza servicii de service auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Galati Servicii
 • Killtec S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Galati, judetul Galati. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: utilaje pentru constructii, scule de mana, motofierastraie, anvelope uleiuri, acumulatori auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor
 • Infiintata in anul 1992, Ivas S.R.L. este situata in Galati, judetul Galati. Cu un efectiv de peste 100 angajati, Ivas S.R.L. presteaza urmatoarele servicii service si vanzari auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Judetele Galati, Braila si Vrancea. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 15% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Broca&co S.R.L. este situata in Galati, judetul Galati. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: service auto, vopsitorie tractoare si auto, parc dezmembrari;  vanzari piese de schimb. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Galati Servicii
 • Service auto multimarca: diagnoza computerizata, geometrie roti, schimb ulei, inlocuire filtre, distributie, depanare aer conditionat, montare GPL, ITP, hotel roti, distribuitie de anvelope. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Tecuci, judetul Galati. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: materiale de constructii si piese auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Tecuci Distribuitor
 • Chimano Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Galati, judetul Galati. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: accesorii auto, filtre, stergatoare parbriz, uleiuri,covoare de cauciuc, anvelope, capace roti, etc. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor
 • Suntem importator si distribuitor jante, anvelope, tuning si accesorii auto - jante de la A la Z, distantiere roti, prezoane, adaptoare    Barracuda, OZ, Advanti, ASA, ATS, Axxion, AZEV, Borbet, Brock, Carmani, Caractere, Corniche, DZ,EtaBeta, Ecanto, Emotion, Frankenrader, FSW, H&R, Kerscher, Keskin, Lorinser, Smoor, MAM, Momo, MSW, Oxigin,PDW, ProLine Wheels PLW, RC, SCC, Schmidt, Sparco, Tomason, US-Alloy, Wheelworld - anvelope Toyo, Yokohama, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Fulda, Goodyear, Michelin,Nankang, Pirelli,Uniroyal, Vredestein - design exterior – bodykituri, bare, praguri, eleroane, usi LamboStyleDoors, grile, pleoape, oglinzi, bullbar,... JMS, RIEGER, Hamann, Hofele, Lumma, ABT, AC Schnitzer, Alpina, ART, ATH Hinsberger, Brabus, Breyton, Caractere, Carlson, Cobra, Dietrich, Giacuzzo, Ingo Noak, JE Design, Kamei, Kerscher, Lexmaul, Lorinser, LSD, Mattig, Misutonida, MS Design, Novitec, Oettinger, Seidl, Stoffler, Techart, TRC, - suspensii - rigidizare – reglabile, hidraulice HLS, sport, bare stabilizatoare, arcuri si amortizoare sport, bare rigidizare, inaltatoare KW, H&R, Bilstein, Eibach, Weitec, AP, KAW, Koni, Racelook, Trace, Vogtland, Wiechers - esapamente sport – tobe sport dedicate pe tip masina, tobe sport universale, ornamente-tipsuri, catalizator sport FOX, UlterSPORT, Remus, Eisenmann, Bosi, Hamann Motorsport, Lexmaul, Lorinser, NAP, Nappex, Racelook, Ragazzon, Sebring, Stofler, Supersprint, - lumini – faruri, stopuri cu LEDuri, semnalizari, lumini de zi cu LED, proiectoare, lumini undercar,... Hella, In.pro., Dectane, Jom - design interior – scaune, centuri, volane, pedale, ceasuri si suporti, schimbatoare, cotiere, ornamente crom,... Sparco, Momo, Recaro, FoliaTec, Isotta, MHW, RAID, Richter, - filtre aer si admisii – filtre aer sport in carcasa originala, kituri admisie, kituri curatire,... K&N, Green, BMC, RAID - sisteme franare – sisteme upgrade, discuri ventilate/perforate, placute, furtune metalice,... Brembo, Zimmermann, Movít, EBC, Goodridge, SM Brakes, Textar - motor si cutie – blow-off, bujii, furtune, powerbox, short-shift, ... Forge, Alpin, Gema, Lexmaul, Siliconhoses - racing – suspensii KW competition, casti, scaune, centuri, volane, roll bar,combinezoane, incaltaminte, manusi.

Jebel Importator
 • Suntem distribuitor autorizat Volkswagen - autoturisme si autovehicule comerciale. Service autorizat Volkswagen - autoturisme si autovehicule comeriale si Audi. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati site-ul nostru: www.quarkmotors.ro sau sa ne contactati la urmatoarele adrese: Arad    Vanzari si Service- Calea Radnei 288, tel. 0257 22 00 44 Timisoara Vanzari - Calea Aradului 85 A, tel. 0256 22 00 44 Timisoara Service - Str. Liviu Rebreanu 164, tel. 0256 497 641 Deva Vanzari - B-dul 22 Decembrie, bl. 4 parter, tel. 0254 22 00 33

Arad Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1960 si este situata in Salonta, judetul Bihor. Avand peste 100 angajati, firma noastra produce o gama larga de: produse forjate, planse repere agricole, semiremorci. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa Centrala/Est. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Salonta Producator
 • Anverom S.A. a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: anvelope si jante auto si service roti. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de anvelope auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Distribuitor