Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Auto& Barci& Vehicule: 4864 companii
 • Inca de la infiintare Auto Arrow S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand 7 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: automobile Subaru. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Auto Arrow S.R.L se preocupa de instruirea  continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si  pentru a fi mereu  pregatit in fata provocarilor. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Auto Arrow S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Constanta Distribuitor
 • Infiintata in anul 2004, Automobile Parts S.R.L este situata in Vinga, judetul Arad. Ceea ce isi propune firma Automobile Parts S.R.L este sa ofere produse de calitate ca piese si accesorii auto - elemente de directie, motoare, ambreiaje, amortizoare. Compania noastra are un personal de 3 angajati. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine.   Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Si pentru ca Automobile Parts S.R.L stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Vinga Distribuitor
 • Auto Pyramis SRL a apărut pe piaţa pieselor auto din Arad în anul 1998. În 12 ani am reuşit să oferim clienţilor şi partenerilor noştri, servicii complete, în domeniul pieselor auto. Astfel clienţii noştri pot fi deserviţi în 3 puncte de lucru din Arad, iar partenerii noştri din localităţile învecinate, pe o rază de 100 km, sunt deserviţi prin agenţii noştrii comerciali. Totodată firma noastră deţine şi un service auto cu 6 puncte de lucru, cu mecanici instruiţi şi la curent cu toate cerinţele tehnologice noi, apărute de-a lungul anilor. Oferta noastră cuprinde numai piese de calitate de la cei mai renumiţi producători europeni, cum ar fi: Sachs, Contitech, Ina, Luk, Mann, Brembo, Bosch, Febi şi alţii. De asemenea firma aduce şi piese originale de la majoritatea producătorilor de automobile (BMW, Mercedes, Volkswagen, Opel, Ford, Toyota, etc.). Pe lângă acestea, firma importă din Germania o gamă largă de uleiuri de motor, uleiuri industriale, uleiuri speciale pentru utilaje agricole cât şi alte specialităţi din domeniu. Astfel puteţi găsi la noi uleiuri de la renumitele firme: Castrol, Aral, Mobil, precum şi uleiurile originale de primă umplere, ale producătorilor de autoturisme Mercedes-Benz, BMW, Opel (GM) şi Ford. Si pentru ca S.C. Auto Pyramis S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari.

Arad Importator
 • Rodna Trans S.R.L. din Cluj-napoca, judetul Cluj pune la dispozitia dumneavoastra profesionalism, seriozitate si promptitudine. Compania Rodna Trans S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate ca inchirieri auto, cursuri scoala de soferi si reparatii computere auto. Firma noastra are un personal de 25 angajati. Romania    este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. In cadrul companiei Rodna Trans S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri    la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Rodna Trans S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Cluj-napoca Servicii
 • Infiintata in anul 1997, Roline Com S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Cluj-Napoca, judetul Cluj. Avand 3 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: lubrifianti auto Agip si acumulatori auto. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Roline Com S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Cluj-Napoca Distribuitor
 • Infiintata in anul 2001, Ecoline S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Ploiesti, judetul Prahova. Firma Ecoline S.R.L. are o echipa de 6 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de autobuze motorizate Man. Beneficiem de o mare recunoastere pe piata din  Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt  controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In compania Ecoline S.R.L. se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Ploiesti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1996, Degas Auto 5 S.R.L. se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale fiind o companie recunoscuta in Ploiesti, judetul Prahova. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de: piese si accesorii auto si servicii de mecanica auto, vulcanizare, schimb de ulei si consumabile. Compania are un efectiv de 12 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Degas Auto 5 S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
 • Inca de la infiintare Bel Mondo S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Ceea ce isi propune firma Bel Mondo S.R.L este sa ofere produse de calitate ca geamuri auto si montaj geamuri auto. Compania noastra are un personal de 10 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Bel Mondo S.R.L este onorata sa raspunda oricarei solicitari din partea dumneavoastra referitoare la oferta noastra de produse si servicii. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Ploiesti Distribuitor
 • Alutruck SRL pune la dispozitia atelierelor de carosare materiale din import pentru toate tipurile de suprastructuri. Societatea ofera si servicii de transport marfa intern si international. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra, suntem siguri ca veti fi multumiti de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii Dvs. Este foarte important alegerea si folosirea corecta a pieselor si materialelor de carosare. In cazul in care aveti nelamuriri in alegerea si/sau folosirea corecta a acestora, puteti solicita ajutor tehnic de la compania noastra. Profesionistii nostrii, ingineri auto, cu o vasta cunostinta si experienta in domenieul carosarilor de autocamioane va stau la dispozitie. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Targu Mures Distribuitor
 • Firma noastra efectueaza reparati curente si intretinere autoturisme ,intretinere parc auto taxi 15 buc.schimb ulei, vanzari piese auto straine ,dealer uleiuri si prod.Yacco. rep.alternatoare si electromotoare auto straine si autohtone. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Bucuresti. Firma Rapid Service Total S.R.L are o echipa de 20 angajati cu vasta experienta in efectuarea de reparatii auto si spalatorie auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1993. Compania Anglocars S.R.L. va pune la dispozitie servicii de calitate precum reparatii, intretinere, testare specializata si vanzare de piese originale marca Land Rover. Firma noastra are un personal de 10 angajati. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania in ce priveste reparatul masinilor marca LAND ROVER. Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. In cadrul companiei Anglocars S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Serviciile oferite, dar mai ales calitatea acestora sunt atu-urile care ne recomanda. Si pentru ca Anglocars S.R.L. stie ce inseamna un client multumit, suntem siguri ca putem face fata oricarei provocari. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt. Date de contact: Str Delea Veche Nr 24 A sect. 2 Bucuresti Tel:021/3211050, fax:0213210038 Mobil:0722280119; 0721663413 Program orele: 9-17 Luni-Vineri

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 2004, Wes System Srl este situata in Arad, judetul Arad. Avand 10 angajati, firma noastra comercializeaza dar si asigurand servicii de montaj si reparatii la: sisteme de climatizare auto DIAVIA,AUTOCLIMA, incalzitoare stationare auto WEBASTO, EBERSPACHER, ATESO si instalatii frigorifice auto TERMO KING, CARRIER. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania si UE Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Wes System S.R.L. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Wes System S.R.L sa isi perfectioneze serviciile si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Arad Distribuitor
 • Automec 99 S.R.L, a fost fondata in 1999 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu o echipa de 21 angajati cu vasta experienta in efectuarea de reparatii, intretinere, vulcanizare auto, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Experienta Automec 99 S.R.L, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Inca de la infiintare Volan Total Service Auto si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu un efectiv de 15 angajati, Volan Total Service Auto comercializeaza o gama larga de: amortizoare, filtre de ulei, cuzineti, anvelope si accesorii auto. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Toate produsele si serviciile companiei noastre sunt    controlate si evaluate dupa un plan stabilit anterior. In cadrul companiei Volan Total Service Auto desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Marcile Ford si Mazda sunt reprezentate in judetul Mures de aproape cinci ani de zile de catre Autohaus Westcar. Dealer-ul muresean comercializeaza intreaga gama de autoturisme si autoutilitare Ford, insa punctul forte al serviciilor oferite sta in service-ul performant pus la dispozitia clientilor sai.   In 2001 showroom-ul din P-ta Teatrului nr. 2-4, Tg. Mures, se intindea pe o suprafata de cca. 100 mp si avea posibilitatetea expunerii a doar 3 autoturisme, existand un numar de 3 angajati. Investitiile au continuat an de an, urmand exemple occidentale, pentru a raspunde cu maxim de profesionalism si calitate cerintelor clientilor Ford. Autohaus Westcar a investit peste 2 milioane de euro  intr-un show-room elegant, depozit de piese de schimb  si un service dotat la cele mai inalte standarde europene, situat in Corunca, sos. Sighisoarei nr 421D . Service-ul Autohaus Westcar ofera solutii complete clientilor care ii trec pragul, punandu-le la dispozitie urmatoarele servicii:  mecanica, electrica, diagnoza computerizata WDS si IDS,  tinichigerie,  vopsitorie, ITP, piese de schimb, accesorii, tuning auto, spalatorie. Toate aceste servicii sustin garantia de 4 ani de zile, fara limita de kilometrii,  oferita pentru toate autoturismele Ford. Pentru a fi alaturi de client exact acolo unde are nevoie,  Ford lanseaza un nou serviciu : Ford Support. Acest program se adreseaza tuturor posesorilor de automobile care sunt nevoiti  sa apeleze la un program de  asistenta rutiera.   In semn de recunoastere fata de clientii sai, Autohaus Westcar a conceput un sistem de fidelizare propriu numit Ford Only. Cardurile de fidelizare Ford Only reprezinta un program de legitimare si identificare dezvoltat de dealer-ul muresean in baza caruia clientii Autohaus Westcar devin beneficiarii unor servicii complementare celor oferite in mod traditional de un dealer Ford. Posesorii cardurilor Ford Only beneficiaza de reduceri de pret importante de pana la 30%, la produse si servicii diverse, incepand cu cele de cazare si continuand cu servicii legate de estetica autovehicului sau de intretinerea acestuia. Autohaus Westcar tinde sa satisfaca in proportie de 100% nevoile clientilor sai si sa transforme fiecare conducator auto intr-un fericit posesor de Ford.

Corunca Distribuitor
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 1999. Cu un efectiv de 25 angajati, Promotor International S.R.L. comercializeaza o gama larga de anvelope, filtre, placute de frana. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Noi verificam constant daca produsele si serviciile oferite aduc satisfactii beneficiarilor, daca sunt perfect adaptate profilului acestora, daca raspund fidel cerintelor si asteptarilor lor. In cadrul companiei Promotor International S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Distribuitor
 • Panda Stil Activ Srl, a fost fondata in 2005 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca piese auto import, elemente caroserie,lubrifianti si accesorii auto. Firma noastra are un personal de 4 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Sangeorgiu De Mures, judetul Mures. Cu o echipa de 7 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de piese auto second hand, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Suntem o companie recunoscuta pe piata din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In compania Euro Staal se pune foarte mult accent pe cresterea constanta a nivelului de pregatire teoretica si practica a tuturor angajatilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Sangeorgiu De Mures Distribuitor
 • Inca de la infiintare Lama 94 Comexim S.R.L. si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Cu o echipa de 3 angajati cu vasta experienta in domeniul comercializarii de piese auto, amortizoare, filtre, arcuri punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Experienta Lama 94 Comexim S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Bucuresti Distribuitor