Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Altele - Sisteme Electrice Masini & Vehicule: 30 companii
 • ok

Bucuresti Servicii
 • Oferim servicii profesionale mobile de diagnoza auto computerizata si service auto mobil si reparatii domiciliul sau biroul dv. cand aveti nevoie. Verificam, masuram, identificam, recalibram, corectam erorile prin scanare (pentru citirea si stergerea erorilor) si testare computerizata (pentru a masura si testa anumiti parametri sau componente auto. Daca masina dv. trebuie sa fie intretinuta in mod obisnuit, atunci service-ul mobil va fi la domiciliul sau biroul dv. cand aveti nevoie, pentru servicii in functie de vechimea vehiculului si a defectiunilor detectate sau existente.

Bucuresti Servicii
 • AutoEsential.ro comercializeaza orice tip de piese auto, la preturi avantajoase. Oferim posibilitatea de a achizitiona in rate fara dobanda. Transportul este gratuit. pentru comenzile mai mari de 399 lei. Pentru mai multe informatii accesati www.autoesential.ro

Bucuresti Distribuitor
 • Auto Lights Tuning Vindem din stoc sau pe comanda: faruri dayline, faruri angel eyes, stopuri led, proiectoare, grile, kituri xenon, becuri pe LED, semnale, lumini, suspensii, evacuare, lucas-uri, pleoape, scaune sport, oglinzi si multe alte articole tuning sau originale. Asiguram montaj de calitate la preturi de bun simt.

Bucuresti Importator
 • Oferim DVD/ CD-uri cu Harti pentru navigatiile GPS AUTO: -Audi, Alfa Romeo, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Infiniti, Jaguar, Lancia, Lexus, Land Rover, MG, Maserati, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Rover, Seat, Skoda, Subaru, Toyota, Volvo, VW, etc. Instalare si resoftare GPS-uri portabile: MIO, GARMIN, IGO, TOMTOM, EVOLIO, ETC., CONTACT: VODAFONE: 0723.275.441 ORANGE: 0753.996.908

Bucuresti Servicii
 • Experienta de peste 17ani in domeniul reparatiilor sistemului electric al autovehiculelor, vanzarilor de piese si accesorii auto dar si montarea acestora pe toate tipurile de autovehicule, inclusiv motociclete.

Sat Carcea, Com.Carcea Servicii
 • SC Consultanta Motoare Termice SRL, pe scurt CMT Service Auto, este un service multimarca situat in Bucuresti, la 100 m de statia de metrou Basarab. Parteneriatul cu AD Garage ne recomanda in ceea ce priveste calitatea lucrarilor efectuate, atat pe partea de mecanica- electrica, cat si pe partea de tinichigerie-vopsitorie. Dorinţa de a oferi servicii de calitate cu echipamente performante, ne-a determinat să realizăm acest service auto. De peste 9 ani venim in sprijinul clientilor nostrii intr-o maniera profesionista! Conceptul acestui service a fost dezvoltat urmărind dorinţa clientului de a se adresa unui service specialist, care să ofere o gamă variată de servicii şi produse şi să deţină o competenţă tehnica ridicată pentru diagnoză, reparaţia şi A�ntreţinerea celor mai moderne autovehicule. Poti achita contravaloarea reparatiilor efectuate la noi in service prin CARD AVANTAJ si beneficiezi de plata in 7 RATE FARA DOBANDA.

Bucuresti Servicii
 • Auto-tester reprezinta imaginea unui service auto din Bucuresti, autorizat de Registrul Auto Roman, specializat in scopul de a va putea oferi servicii profesionale mobile de diagnoza auto computerizata, chiar si reparatii la domiciliu, atat pe raza municipiului Bucuresti, cat si pe cea a judetului Ilfov, pentru o plaja larga de modele ale unei game diversificate de producatori de autovehicule de pe piata, la nivel mondial. Ca sa fim pe intelesul tuturor, intr-un deceniu in care termeni precum: scanare auto, testare auto computerizata, resetare martori avarie, programare si adaptare a diverselor componente si sisteme, OBD, ECU (ECM), SRS, ABS, ESP, TCS, DSC, GDI, TDI, CRDI, FSI, TSI (si lista pote continua) va propunem sa explicam, in cateva cuvinte intelesul expresiei “diagnoza auto”. Asadar, generic, diagnoza auto poate fi definita ca fiind totalitatea operatiilor constand in verificari si masurari efectuate in scopul identificarii cat mai exacte a unui defect aparut la un autovehicul. Astfel, ea se poate realiza prin mijloace vizuale, hardware (mecanice, electrice, electronice), iar – in ultimii ani – si software (computerizat). Asadar, scanarea, testarea, adaptarea si resetarea computerizata, deci  - pe scurt – diagnoza auto a devenit o activitate de service auto absolut necesara datorita echiparii autovehiculelor produse in ultimele doua decenii, cu tot mai multe sisteme asistate electronic, ce functioneaza “in bucla inchisa” – unii parametrii de iesire devenind, din nou, parametrii de intrare – consecinta cea mai importanta fiind aceea ca in momentul in care o componenta cedeaza, nu mai functioneaza nici celelalte, sistemul intrand in “regim de avarie”, semnalizat de regula prin aprinderea unui “martor de avarie” la bordul autovehiculului. Cele mai uzuale astfel de sisteme sunt: injectie motor (benzina si diesel), ABS, ASC, ASR, TCS, DSC, ESP, SRS - airbag, directie servo-asistata, aer conditionat, clima, transmisie automata si 4X4, pilot automat, imobilizator, instrumente de bord, inchidere centralizata, asistent parcare, frana electrica de stationare, etc. Pentru mai multe detalii cu privire la fiecare serviciu enumerat, va invitam sa vizitati sub-pagina special dedicata a site-ului nostru www.auto-tester.ro

Bucuresti Servicii
 • We are a globally positioned company with a history spanning more than 100 years. We develop and manufacture technology and electronic products for the automobile industry and have one of the largest retail organizations for vehicle parts and accessories in Europe.

Timisoara Producator
 • Grupul de companii Leoni Binecunoscut ca un sistem inovativ si de dezvoltare pentru cabluri, cablaje si sisteme de cabluri, grupul numara peste 53.000 de angajati in mai mult de 110 locatii raspandite in 34 tari. Este binecunoscut furnizor pentru Renault, Audi, BMW, Bosch, Mercedes-Benz, Deutsche Telekom, Ericsson, General Motors, Land Rover, Miele, Philips, Porsche, Siemens, VW si altii. Locatia Pitesti cu 1.400 de angajati este parte a diviziei de cablaje, din anul 2005. Locatia Bascov cu 700 de angajati este parte a diviziei de cablaje din august 2011.

Pitesti Producator
 • Firma noastra vinde navigatii dedicate, camere de marsarier, tetiere cu display LED incorporat si alte produse pentru o gama larga de automobile, la cele mai bune preturi. Asiguram certificate garantie, montaj, calitate garantata.

Bucuresti Transportator
 • Service Electrica Auto va ofera servicii de constatari, instalari si reparatii la sistemele electrice ale vehiculului, senzori, cablaje, blocuri de lumini, alarme auto, faruri, oglinzi electrice, montaje auto-radio / difuzoare, antene radio/GPS,statii CB, verificari sigurante etc. -A/C incarcare freon. -Piese auto noi si second-hand toate marcile Servicii garantate.

Galati Servicii
 • Smart motors comercelizeaza la preturi competitive - Echipamente CB emisie receptie, accesorii aferente pentru autoturisme si autoutilitare - Piese si accesorii moto (scutere ATV) www.smart-motors.ro www.smart-motors.ro

Suceava Distribuitor
 • Firma are ca obiect de activitate urmarirea online in timp real al vehiculelor, masurare nivel de combustibil, alimentari, diagrama tachograpf, foi de parcurs, comunicare bidirectionala dispecer-sofer, senzori de temperatura samd.

Oradea Servicii
 • Auto-tester reprezinta imaginea unui service auto din Bucuresti, autorizat de Registrul Auto Roman, specializat in scopul de a va putea oferi servicii profesionale mobile de diagnoza auto computerizata, chiar si reparatii la domiciliu, atat pe raza municipiului Bucuresti, cat si pe cea a judetului Ilfov, pentru o plaja larga de modele ale unei game diversificate de producatori de autovehicule de pe piata, la nivel mondial. Ca sa fim pe intelesul tuturor, intr-un deceniu in care termeni precum: scanare auto, testare auto computerizata, resetare martori avarie, programare si adaptare a diverselor componente si sisteme, OBD, ECU (ECM), SRS, ABS, ESP, TCS, DSC, GDI, TDI, CRDI, FSI, TSI (si lista pote continua) va propunem sa explicam, in cateva cuvinte intelesul expresiei “diagnoza auto”. Asadar, generic, diagnoza auto poate fi definita ca fiind totalitatea operatiilor constand in verificari si masurari efectuate in scopul identificarii cat mai exacte a unui defect aparut la un autovehicul. Astfel, ea se poate realiza prin mijloace vizuale, hardware (mecanice, electrice, electronice), iar – in ultimii ani – si software (computerizat). In acesta ultima categorie, se inscriu: Scanare auto : identificare a codurilor de defect; Stergere coduri de defect : readucerea in starea initiala a registrilor de memorie destinati stocarii codurilor de defect; Diagnoza parametrii sistem : masurare si comparare a valorilor de functionare ale parametrilor diverselor sisteme in mod static si/sau dinamic (injectie motor, transmisie automata, ABS/ESP, clima, imobilizator, directie servoasistata, frana electrica de stationare, etc.); Testare auto : testare auto functionala a unor componente - de regula sunt unele electromecanice (actuatori: clapeta admisie, EGR, etc.); Programare / Adaptare : programarea sau adaptarea functionarii unor componente (chei, injectoare, clapete acceleratie, sonde oxigen, etc.); Regenerare filtre particule : procesul de autocuratare a elementului filtrant; Resoftare / Resetare modul SRS - Airbag : stergerea crash data (a datelor de impact / eveniment) si a defectelor din memoria controller-ului; Eliminare functie imobilizare : anularea functiei anti-pornire a autovehiculului; Resetare Auto : readucerea la zero a intervalelor de schimb de ulei, sau de inspectie (service), dupa efectuarea fizica a acestora, precum si readucerea in starea initiala a unor registrii de memorie a anumitor controller-e de sistem (exemplu: SRS – airbag); NOU: Evaluare auto (la vanzare-cumparare: stabilirea starii tehnice generale a unui autovehicul, prin analiza subansamblelor sale (grup moto-propulsor, sisteme de siguranta, tren de rulare, elemente de caroserie, etc.) Asadar, scanarea, testarea, adaptarea si resetarea computerizata, deci - pe scurt – diagnoza auto a devenit o activitate de service auto absolut necesara datorita echiparii autovehiculelor produse in ultimele doua decenii, cu tot mai multe sisteme asistate electronic, ce functioneaza “in bucla inchisa” – unii parametrii de iesire devenind, din nou, parametrii de intrare – consecinta cea mai importanta fiind aceea ca in momentul in care o componenta cedeaza, nu mai functioneaza nici celelalte, sistemul intrand in “regim de avarie”, semnalizat de regula prin aprinderea unui “martor de avarie” la bordul autovehiculului. Cele mai uzuale astfel de sisteme sunt: injectie motor (benzina si diesel), ABS, ASC, ASR, TCS, DSC, ESP, SRS - airbag, directie servo-asistata, aer conditionat, clima, transmisie automata si 4X4, pilot automat, imobilizator, instrumente de bord, inchidere centralizata, asistent parcare, frana electrica de stationare, etc. Pentru mai multe detalii cu privire la fiecare serviciu enumerat, va invitam sa vizitati sub-pagina special dedicata fiecaruia.

Bucuresti Servicii
 • Electronist cu 18 ani experienta in domeniu monteaza si comercializeaza: - sisteme de urmarire in timp real al autoturismelor prin satelit (GPS) - alarme auto cu urmarire prin satelit in timp real prin GPS - alarme auto profesionale, alarme auto cu pornire motor, senzor perimetru, senzor de volum cu ultrasunete - senzori de parcare cu afisor în oglindã sau separat - sistem monitorizare autoturism prin gps pe telefonul mobil al proprietarului - car kit etc. Pretul manoperei la instalare este in functie de tipul masinii si al alarmei (produsului)! Manopera se calculeazã dupã timpul alocat pentru efectuarea instalãrii!

Bucuresti Servicii
 • Magazin virtual: - Rame adaptoare CD/DVD - Conectori - Adaptori intermediari - Adaptori antena - Adaptori AUX-IN - Adaptori montaj difuzoare - Interfete auxiliare - Interfete multimedia - Adaptoare comenzi volan - Grilaje difuzoare - Inele adaptoare pentru difuzoare - Kituri complete de instalare CD - Cabluri magazie CD - Kituri de instalare amplificator - subwoofer. Site: www.accesoriicaraudio.eu

Alba Iulia Altul
 • Vindem produse Metabond - direct sau prin curierat (cu plata ramburs) - oriunde in ROMANIA sau Europa! Sunt produse testate si garantate pe plan national, european (certf. TUV Germania) si mondial iar in Romania: au certificat ISO, aprobate RAR, ACR, MTrsR! Detalii: www.tittytexmetabond.aaz.ro

Piatra Neamt Distribuitor
 • SC Demarc Motors SRL este o companie tanara desprinsa din "sanul" uneia dintre firmele de top ale zonei Bacau. A luat fiinta in anul 2009 ca urmare a cererii pe piata a varietatii serviciilor pe care le oferim. Societatea este in ascensiune datorita clientilor sai si personalului calificat prin studii superioare de specialitate si training-uri. Asiguram garantii. Produse omologate RAR si UE.

Bacau Servicii
 • Kituri XENON auto cu doar 200 LEI !!! Kituri xenon generatie 2009 , balast electronic de ultima generatie cu sistem CAN-BUS. Avem pe stoc urmatoarele tipuri de becuri : H 1 ; H 3 ; H 4 BI-XENON MOVING ; H 7 ; H 7R ; H 8 ;H 9 ; H 10 ; H 11 ; H 13/9008 BI-XENON - MOVIING ; H 27 ; H 9004 HB1 SINGLE ; H 9004 HB1 BI-XENON - MOVIING ; H 9004 HB1 BI-XENON DUAL BULB ; H 9005 HB3 ; H 9006 HB4 ; H 9007 HB5 BI-XENON - MOVIING ; H D1S ; H D2S ; H D2R H D2C ; H 880 ; H 881 ; H D1C ; H D4C La urmatoarele temperaturi : 4300k ; 6000k si 8000k. Toate produsele sunt pe stoc. Un kit complet XENON contine: - 2 balasturi electronice - 2 becuri Xenon - elemente de fixare precum benzi dublu adezive, suruburi, suporti pentru ancorarea balasturilor - manual de instalare Toate kiturile vin insotite de factura si certificat de garantie!! Garantia este de 12 luni atat la becuri cat si la balasturi!!! Se poate asigura montaj in Brasov contra cost 50 lei!! Preturi : 200 lei kitul cu o singura faza ( ex:H 1 ; H 3 ; H 7 ; H 7R ; H 8 ;H 9 ; H 10 ; H 11 etc ) 300 lei kitul cu doua faze ( ex : H 4 BI-XENON MOVING ;H 13/9008 BI-XENON - MOVIING etc) Se poate trimite oriunde in tara prin courier. Contact : SC.HOUSE CRIS SRL. Web : www.xenonbrasov.ro ( finalizat in data de 11 iunie 2009 ) Telefon.: 0720437001

Brasov Importator