Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Sisteme de Pornire - Sisteme Electrice Masini & Vehicule: 6 companii
  • Cu o experienta din anul 2005, oferim consultanta si piese auto in repararea modelelor Opel 1.7 DTI. Piesele de origine Isuzu la cele mai mici preturi din Romania au ca obiectiv principal un client multumit.

Puchenii Importator
  • Comercializam de peste 12 ani piese auto de import pentru toate tipurile de automobile, autoutilitare, tractoare agricole, combine si utilaje. Realizam reparatii si verificari pentru electromotoare si alternatoare cu piese originale si garantie.

Constanta Distribuitor
  • Firma ofera garnituri, simeringuri si etansari mecanice (presetupe), condensatori motor, rezistente electrice si termostate, manometre, presostate, rezervoare si membrane hidrofor, pompe submersibile, pompe apa si hidrofoare de adancime, piese de schimb electrice auto si perii colectoare (perii carbune), accesorii termo-hidro-sanitare.

Radomiresti Importator
  • Compania se ocupa cu importul si distributia de sisteme de pornire start-stop engine, sisteme Keyless Go, alarme auto si de asemeni sisteme de imobilizare a masinii impotriva intrarii prin efractie in autovehicul.

Bucuresti Importator
  • Electronist cu 18 ani experienta in domeniu monteaza si comercializeaza: - sisteme de urmarire in timp real al autoturismelor prin satelit (GPS) - alarme auto cu urmarire prin satelit in timp real prin GPS - alarme auto profesionale, alarme auto cu pornire motor, senzor perimetru, senzor de volum cu ultrasunete - senzori de parcare cu afisor în oglindã sau separat - sistem monitorizare autoturism prin gps pe telefonul mobil al proprietarului - car kit etc. Pretul manoperei la instalare este in functie de tipul masinii si al alarmei (produsului)! Manopera se calculeazã dupã timpul alocat pentru efectuarea instalãrii!

Bucuresti Servicii
  • Suntem specializati in reconditionarea alternatoarelor si electromotoarelor (demaroarelor), pentru toate marcile de autovehicule, autocamioane, ambarcatiuni, masini agricole si industriale. SC Autocomplet SRL este sustinuta de catre o echipa de experti care ofera clientilor nostri - competenta si experienta - piese de calitate OEM - livrare in 24 ore (gratuita la comenzi mai mari de 500 RON) - garantie 12 luni - suport tehnic.

Braila Importator