Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Auto& Barci& Vehicule: 4864 companii
 • Killtec S.R.L. a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Galati, judetul Galati. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: utilaje pentru constructii, scule de mana, motofierastraie, anvelope uleiuri, acumulatori auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor
 • Infiintata in anul 1992, Ivas S.R.L. este situata in Galati, judetul Galati. Cu un efectiv de peste 100 angajati, Ivas S.R.L. presteaza urmatoarele servicii service si vanzari auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Judetele Galati, Braila si Vrancea. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 15% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Broca&co S.R.L. este situata in Galati, judetul Galati. Avand peste 10 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: service auto, vopsitorie tractoare si auto, parc dezmembrari;  vanzari piese de schimb. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Galati Servicii
 • Service auto multimarca: diagnoza computerizata, geometrie roti, schimb ulei, inlocuire filtre, distributie, depanare aer conditionat, montare GPL, ITP, hotel roti, distribuitie de anvelope. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Tecuci, judetul Galati. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: materiale de constructii si piese auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Tecuci Distribuitor
 • Chimano Impex S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Galati, judetul Galati. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: accesorii auto, filtre, stergatoare parbriz, uleiuri,covoare de cauciuc, anvelope, capace roti, etc. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Galati Distribuitor
 • Suntem importator si distribuitor jante, anvelope, tuning si accesorii auto - jante de la A la Z, distantiere roti, prezoane, adaptoare    Barracuda, OZ, Advanti, ASA, ATS, Axxion, AZEV, Borbet, Brock, Carmani, Caractere, Corniche, DZ,EtaBeta, Ecanto, Emotion, Frankenrader, FSW, H&R, Kerscher, Keskin, Lorinser, Smoor, MAM, Momo, MSW, Oxigin,PDW, ProLine Wheels PLW, RC, SCC, Schmidt, Sparco, Tomason, US-Alloy, Wheelworld - anvelope Toyo, Yokohama, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Fulda, Goodyear, Michelin,Nankang, Pirelli,Uniroyal, Vredestein - design exterior – bodykituri, bare, praguri, eleroane, usi LamboStyleDoors, grile, pleoape, oglinzi, bullbar,... JMS, RIEGER, Hamann, Hofele, Lumma, ABT, AC Schnitzer, Alpina, ART, ATH Hinsberger, Brabus, Breyton, Caractere, Carlson, Cobra, Dietrich, Giacuzzo, Ingo Noak, JE Design, Kamei, Kerscher, Lexmaul, Lorinser, LSD, Mattig, Misutonida, MS Design, Novitec, Oettinger, Seidl, Stoffler, Techart, TRC, - suspensii - rigidizare – reglabile, hidraulice HLS, sport, bare stabilizatoare, arcuri si amortizoare sport, bare rigidizare, inaltatoare KW, H&R, Bilstein, Eibach, Weitec, AP, KAW, Koni, Racelook, Trace, Vogtland, Wiechers - esapamente sport – tobe sport dedicate pe tip masina, tobe sport universale, ornamente-tipsuri, catalizator sport FOX, UlterSPORT, Remus, Eisenmann, Bosi, Hamann Motorsport, Lexmaul, Lorinser, NAP, Nappex, Racelook, Ragazzon, Sebring, Stofler, Supersprint, - lumini – faruri, stopuri cu LEDuri, semnalizari, lumini de zi cu LED, proiectoare, lumini undercar,... Hella, In.pro., Dectane, Jom - design interior – scaune, centuri, volane, pedale, ceasuri si suporti, schimbatoare, cotiere, ornamente crom,... Sparco, Momo, Recaro, FoliaTec, Isotta, MHW, RAID, Richter, - filtre aer si admisii – filtre aer sport in carcasa originala, kituri admisie, kituri curatire,... K&N, Green, BMC, RAID - sisteme franare – sisteme upgrade, discuri ventilate/perforate, placute, furtune metalice,... Brembo, Zimmermann, Movít, EBC, Goodridge, SM Brakes, Textar - motor si cutie – blow-off, bujii, furtune, powerbox, short-shift, ... Forge, Alpin, Gema, Lexmaul, Siliconhoses - racing – suspensii KW competition, casti, scaune, centuri, volane, roll bar,combinezoane, incaltaminte, manusi.

Jebel Importator
 • Suntem distribuitor autorizat Volkswagen - autoturisme si autovehicule comerciale. Service autorizat Volkswagen - autoturisme si autovehicule comeriale si Audi. Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati site-ul nostru: www.quarkmotors.ro sau sa ne contactati la urmatoarele adrese: Arad    Vanzari si Service- Calea Radnei 288, tel. 0257 22 00 44 Timisoara Vanzari - Calea Aradului 85 A, tel. 0256 22 00 44 Timisoara Service - Str. Liviu Rebreanu 164, tel. 0256 497 641 Deva Vanzari - B-dul 22 Decembrie, bl. 4 parter, tel. 0254 22 00 33

Arad Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1960 si este situata in Salonta, judetul Bihor. Avand peste 100 angajati, firma noastra produce o gama larga de: produse forjate, planse repere agricole, semiremorci. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa Centrala/Est. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Salonta Producator
 • Anverom S.A. a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: anvelope si jante auto si service roti. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de anvelope auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand 11 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: service de roti pentru utilaje industriale, camioane si turisme! Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 30% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Servicii
 • Dieter & Kitty S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: piese auto, produse chimicale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Distribuitor
 • Infiintata in anul 2005, Arcommat Nirom SRL este situata in Arad, judetul Arad. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Arcommat Nirom SRL comercializeaza o gama larga de lubrifianti auto si industriali. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Distribuitor
 • Firma MDM se ocupa de reparatii masini si mai exact: sudura tobe, schimb ulei filtre, reparatii articulatie, mecanica, electrica si tractari auto. Un alt obiect de activitate il avem in reparatii A.C. si echilibrari roti.

Bucuresti Transportator
 • Infiintata in anul 1992, Malumet S.R.L. este situata in Halchiu, judetul Brasov. Avand peste 10 angajati, firma noastra produce o gama larga de: remorci si semiremorci, confectii metalice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Halchiu Producator
 • Infiintata in anul 1992, Light Speed Imex S.R.L. este situata in Oradea, judetul Bihor. Cu un efectiv de 5 angajati, Light Speed Imex S.R.L. comercializeaza o gama larga de: produse de vulcanizare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Oradea Distribuitor
 • Vanzare piese import pentru autovehicole comerciale si autoutilitare. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Servicii
 • Comert cu amanuntul piese auto, lucrari tinichigerie, vopsitorie,mecanica, electrica peorice tip de autoturism.seriozitate maxima,lucrari de calitate, preturi minime, termen de executie rapid. firma autorizata r.a.r.

Constanta Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Cu un efectiv de 10 angajati, S.C. Igram S.R.L. produce o gama larga de: remorci auto si caroserii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu30% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Producator