Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
De la
Telefoane - Telefoane/ Faxuri, Centrale & Videoconferinta: 9 companii
  • Oferim solutii de comunicare personalizate pentru antreprenorii din Romania. Te ajutam sa ramai mereu conectat cu clientii si afacerea ta. Azi, totul e in viteza. Daca nu raspunzi imediat, clientul tau va apela in alta parte. Pastreaza-ti numerele de telefon si alege cele mai bune servicii de telecomunicatii din Romania. Contacteaza-ne acum pentru oferta personalizata de portare pentru afacerea ta! Consultanta gratuita! Cu Orange Romania veti avea garantia ca serviciile de internet oferite sunt de cea mai buna calitate. ANCOM (Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii) a publicat rezultate ale vitezelor medii reale de internet fix si mobil ale operatorilor din Romania. Mai multe detalii pot fi gasite pe site-ul nostru.

Bucuresti Servicii
  • European Telecom S.r.l. este o companie specializata in comercializarea si instalarea echipamentelor de telecomunicatii si retelistica, si in oferirea de solutii in domeniul comunicatiilor fixe si a retelelor de date. Incepand cu 2006, EUROPEAN TELECOM este partener Alcatel pentru distributia si instalarea de centrale telefonice, telefoane fixe si echipamente aditionale pentru aceste terminale (certificare Alcatel). Clientii avuti in vedere pentru vanzarea acestor produse sunt companiile de toate categoriile din toata tara, European Telecom avand in portofoliul sau renumite firme din domenii vaste precum asigurare de viata, banci, santier naval si comert. Mai multe informati puteti afla accesand paginle noastre de web: www.etelecom.ro, www.eurotelecom.ro.

Bucuresti Servicii
  • Inside Telecom furnizeaza solutii si servicii integrate de telecomunicatii si transmisii de date avand o bogata experienta in domeniul instalarii si intretinerii echipamentelor de voce date respective a retelelor structurate.

Cluj Napoca Altul
  • Magazinul online Digital City reprezinta o platforma specializata in comercializarea solutiilor de telefonie IP si integrare a comunicatiilor de voce ce se adreseaza unei game largi de clienti a�� SOHO, Enterprise sau operatori. Distribuitor exclusiv pentru Romania al brandurilor Synway, ZYCOO si Fanvil, magazinul nostru ofera un numar mare de echipamente destinate migrarii de la solutiile clasice de telefonie la cele de telefonie IP si de implementare a serviciilor de Call-Center/Contact Center (cu toate functionalitatile aferente), de instalare si configurare a centralelor IP si furnizare de solutii pentru inregistrarea apelurilor. Gama completa de produse si servicii Digital-City.ro include: Telefoane audio si video IP Echipamente, accesorii si solutii Call Center Hardware si echipamente Asterisk Centrale IP (IP PBX) configurabile pentru preluarea trunchiurilor IP, analogice, digitale sau GSM Carduri si echipamente pentru inregistrarea apelurilor Carduri CTI pentru integrarea comunicatiilor Platforme SIP multimedia Gateway-uri analogice si digitale Misiunea noastra este de a facilita comunicarea si colaborarea intre oameni si companii, prin furnizarea de tehnologii de telecomunicatii de ultima ora la preturi accesibile.

Bucuresti Importator
  • Echipa noastra ajuta clientii sa rezolve problemele de suport tehnic sau comerciale. Daca ai bune abilitati de comunicare, esti ambitioasa/ambitios si proactiv/a, te invitam sa te alaturi echipei noastre. - Preluarea apelurilor telefonice venite din partea clientilor, identificarea problemelor.

Brasov Servicii
  • CuteLink,A product of Zerci Which belong to Zerci Communications' Equipment Dept. CuteLink had found data communication a promising and glorious future. Expanding the bandwidth continuously to provide broadband access based on fiber and Ethernet technology would be the next generation of data communication. CuteLink's engineer want to get the majority of marketing share with its own advanced technology, high stability and customer awarded service. CuteLink are willing to share its professional knowledge and experience about the network design, construction and maintenance to all customers. CuteLink will help all customers to build a powerful, efficiently, user-friendly and cost-effective network. CuteLink is the equipment manufacturer also it is the Solution and Services provider. In the futuer CuteLink want to become the leader in R&D, manufacturing, and marketing of data communication equipment and network edge devices and the best network solution and service provider all over the world.

Beijing Producator
  • Firma ofera centrale telefonice: Siemens HiPath 1100 2000 3000 4000 5000, Alcatel 5120 5200 BCN 4200 4400 OXO OXE Bizhub Voicehub, Tiptel, Telstra, Telstra Commander, Dialogo Dialface Telefoane fixe analogice digitale IP SIP si mobile wireless, DECT, IP, SIP Alcatel, Siemens, Tiptel, Polycom, Gigaset, Euroset, Profiset snom, Hagenuk, Philips, AEG, Maxcom, Nippon. Retelistica pasiva FMT si activa LANCOM Made in Germany. Sisteme de call center Voxtron si Cal recorder-e Blue Voice, Tiptel. Roboti telefonici CLIP CLIR adaptoare telefonice Tiptel Sisteme de telemetrie cu aplicatii largi in agricultura viticultura pomicultura hidrologie irigatii Adcon Made in Austria. Sisteme la cheie solutii inteligente de telecomunicatii servicii si prestari servicii telecomunicatii retelistica cablare structurata retea date voce. Casti si sisteme profesionale de call center Dasan, Plantronics. Sisteme de audioconferinta si video conferinta Polycom, sisteme de audio video conferinta. Inchiriem la preturi promotionale sisteme de comunicatie centrale telefonice cu service inclus pachet promotional pe o perioada de 2 3 ani dupa care echipamentul devine proprietastea beneficiarului. http://sites.google.com/site/beiaconsultinternational

Bucuresti Distribuitor
  • Pentru companiile cu nevoi complexe de comunicaţii, Gold Press Media oferă solutii pentru afaceri de succes prin soluţii complete şi personalizate de comunicaţii. Adaptăm oferta în funcţie de nevoile companiei tale, făcând costurile previzionabile şi controlabile. Creăm oferte speciale pentru o comunicare eficientă între angajaţi sau cu partenerii de afaceri. Cnstruim relaţii bazate pe încredere şi respect. Răsplătim loialitatea clienţilor business prin bonusuri lunare suplimentare în funcţie de vechimea în reţea şi de valoarea facturii.

Timisoara Distribuitor
  • Oferim Servicii de depanare si consultanta in Electronica Audio& TV - Satelit_TV, Ap. Electrocasnice si de birou, calculatoare cu WinXP, 2000 si Linux, Retele calculatoare - cablaristica, setari, la sediul clientului pe baza de apel telefonic, contract lunar sau telefonic gratuit (on - line service) persoanelor fizice sau firmelor din Bucuresti si imprejurimile acestuia. Experienta de peste 19 ani in domeniile mai sus amintite.

Bucuresti Servicii