Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Centrale telefonice - Telefoane/ Faxuri, Centrale & Videoconferinta: 22 companii
 • Am acordat 4 stele pentru ca nu am primit telefonul pentru confirmarea comenzii in timp de 48 de ore de la postarea ei. In rest, totul a fost ok.

 • Oanta Telecom Srl este o companie cu licenta si personal autorizat sa efectueze activitati de consultanta, proiectare, instalare, si intretinere a sistemelor de telefonie, a sistemelor de alarmare impotriva efractiei, precum si a sistemelor de alarmare in caz de incendiu.

 • Telesail Technology Co., Ltd is a professional manufacturer of innovative VoIP equipment and mature serials of EPON products. We offer a full line of VoIP products including IP-PBX series, VoIP Access Gateways, Trunking gateways, VoIP Phones and network products. also we provide VoIP systems and solutions for Call cener, Hotel, Office IPPBX, Service providers; With multiple types of design for high density and cost-effective, Telesail also offers a full range of EPON OLT and ONU series equipment and flexible POS series splitter, cost-competitive optical transceiver modules to meet end to end deployment for FTTx. For more information, please visit                www.telesail.com

 • European Telecom S.r.l. este o companie specializata in comercializarea si instalarea echipamentelor de telecomunicatii si retelistica, si in oferirea de solutii in domeniul comunicatiilor fixe si a retelelor de date. Incepand cu 2006, EUROPEAN TELECOM este partener Alcatel pentru distributia si instalarea de centrale telefonice, telefoane fixe si echipamente aditionale pentru aceste terminale (certificare Alcatel). Clientii avuti in vedere pentru vanzarea acestor produse sunt companiile de toate categoriile din toata tara, European Telecom avand in portofoliul sau renumite firme din domenii vaste precum asigurare de viata, banci, santier naval si comert. Mai multe informati puteti afla accesand paginle noastre de web: www.etelecom.ro, www.eurotelecom.ro.

 • Aplicatia de centrala VoIP Calltrack este solutia integrata de telefonie office & ecommerce, dezvoltata de While1 Software din dorinta de a oferi partenerilor ei o solutie profesionista care sa ridice calitatea interactiunii cu clientii, productivitatea si eficienta angajatilor companiilor care o adopta.

 • Inside Telecom furnizeaza solutii si servicii integrate de telecomunicatii si transmisii de date avand o bogata experienta in domeniul instalarii si intretinerii echipamentelor de voce date respective a retelelor structurate.

 • Magazinul online Digital City reprezinta o platforma specializata in comercializarea solutiilor de telefonie IP si integrare a comunicatiilor de voce ce se adreseaza unei game largi de clienti a�� SOHO, Enterprise sau operatori. Distribuitor exclusiv pentru Romania al brandurilor Synway, ZYCOO si Fanvil, magazinul nostru ofera un numar mare de echipamente destinate migrarii de la solutiile clasice de telefonie la cele de telefonie IP si de implementare a serviciilor de Call-Center/Contact Center (cu toate functionalitatile aferente), de instalare si configurare a centralelor IP si furnizare de solutii pentru inregistrarea apelurilor. Gama completa de produse si servicii Digital-City.ro include: Telefoane audio si video IP Echipamente, accesorii si solutii Call Center Hardware si echipamente Asterisk Centrale IP (IP PBX) configurabile pentru preluarea trunchiurilor IP, analogice, digitale sau GSM Carduri si echipamente pentru inregistrarea apelurilor Carduri CTI pentru integrarea comunicatiilor Platforme SIP multimedia Gateway-uri analogice si digitale Misiunea noastra este de a facilita comunicarea si colaborarea intre oameni si companii, prin furnizarea de tehnologii de telecomunicatii de ultima ora la preturi accesibile.

 • Decatel Srl este solicitata pentru incheierea contractelor ce au ca obiect: realizare retele telefonice urbane, retele telefonice de interior, instalare centrale telefonice, service si intretinere retele telefonice, echipamente telefonice (centrale telefonice, multiplexoare, instalatii de secretariat, aparate telefonice), lucrari de canalizare telefonica si lucrari de instalare fibra optica

 • Interactive CTD. este o firma romaneasca cu capital privat romanesc, distribuitore a corporatiilor americane Harris Comunications, Teltronics, ADC Telecomunications si Lucent Technologies, care datorita capabilitatilor dobandite ca integrator de sisteme simple si complexe de telecomunicatii digitale, isi arata disponibilitatea de a oferi celor interesati, o gama larga de echipamente, impreuna cu serviciile profesionale aferente pentru aplicatii cu specific de voce/date/video, adaptabile oricaror structuri de comunicatii publice sau private, din majoritatea domeniilor de activitate.

 • Compania SC Sebatelecom SRL este licentiata de Ministerul Administratiei si Internelor in proiectarea, executia si intretinerea sistemelor de alarmare impotriva efractie. Totodata firma este avizata sa execute lucrari de instalare, intretinere si reparatii la sistemele de semnalizare a incendiilor, precum si de proiectare a acestor sisteme.

 • Firma tanara, dinamica, dornica de a dezvolta proiecte serioase in domeniul IT, Telecomunicatii terestre si navale. Are un istoric impresionant in doar cei 6 ani de activitate si este eligibila ca partener in orice proiect ce poate atrage fonduri europene.

 • Internet Expert is a world-class carrier, dedicated to anticipating and fulfilling the needs of each of its partners. Since our inception three years ago, we have provided the best rates and the highest quality service. We have converged our system with the most advanced technologies of the national telecommunications network, earning the highest NARC rank for the quality of our services. Internet Expert's young and dynamic development team provides innovative, customized solutions for its partners' specialized and rapidly changing needs. Well-established as an international telephony provider, we make it simple and amazingly cheap to call every corner of the world, with rates starting from just 0,04 Euro/minute (in stark contrast to 0,029 Euro/minute for local calls and 0,054 Euro/ minute for long distance calls made through traditional carriers).

 • Avand o experienta de 15 ani in domeniu, firma noastra ofera servicii de calitate, profesionale si rapide in domeniul caselor de marcat, centralelor telefonice si hardware de calculator. Zona de distribuitie si service pentru casele de marcat este braila - galati - tulcea. firma noastra asigura service in garantie si postgarantie pentru modelele de case de marcat Optima, Euro, Activa, Datecs precum si consumabilele aferente.

 • Obiectul principal de activitate al firmei il reprezinta furnizarea de solutii de sisteme IT, de conunicatii voce/date precum si integrarea acestora cu sisteme de securitate, control acces , supraveghere video si automatizari.

 • Suntem o companie tanara, infiintata in anul 2008, facem ce stim si stim ce facem, nu ne este frica de munca si de concurenta. Respectam clientul si facem tot posibilul pentru a-l multumi. Dispunem de personal cu experienta pentru service-ul de copiatoare si calculatoare. Executam retele de calculatoare si telefonie fixa. Nu ezitati sa ne contactati !

 • Firma ofera urmatoarele servicii: -Vanzare, service, instalare centrale telefonice Panasonic -Retele strcturate date/voce -Interventii rapide Bucuresti si imprejurimi -Calitate executie -Preturi corecte conform muncii efectuate -Garantie 24 de luni

 • Altel Telecomunicatii SRL este o companie romaneasca, formata din fostul departament tehnic al companiei Alcatel Business Systems, distribuitoare a echipamentelor pasive (cablare structurata) de la Nexans (fosta Alcatel Cabling Systems), centrale telefonice Alcatel de la Alcatel Business Systems, echipamente active de la Alcatel Data Networks, centrale telefonice Panasonic, precum si centrale telefonice NEC Philips.

 • Roner System desfasoara activitati in domeniul telecomunicatiilor, echipamentelor audio-video, sistemelor de interfonie si videointerfonie, calculatoarelor si retelelor de calculatoare, informaticii si biroticii, etc.

 • LUCAS Communication Services opereaza pe piata de telecomunicatii din Romania din 1996, avand ca domeniu de expertiza: consultanta si audit in telecomunicatii, solutii si sisteme de comunicatii clasice si VoIP, sisteme de Call Center, sisteme de inregistrare, retele voce date cablate si wireless. Face parte din grupul de firme ALGOTECH International Business Solutions

 • Societate de distributie echipamente de telefonie fixa, producator Siemens si Panasonic. Importator de echipamente de inregistrare profesionale, producator Vidicode Olanda. Distribuitor echipamente retea 3M.