Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
Alege categoria
De la
Companii: 109368 companii
 • Maxtherm S.R.L. a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand 9 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: centrale termice, materiale pentru instalatii termice si sanitare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Arad Distribuitor
 • Infiintata in anul 2001, Allpack Distribution S.R.L. este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Allpack Distribution S.R.L. produce o gama larga de: benzi adezive si sisteme de ambalare flexibile. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Producem benzi adezive personalizate si imprimam benzi de protectie pentru profile termopan. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Com. Floresti Producator
 • Infiintata in anul 2005, Ella Traveland SRL este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: turism afaceri, sejururi, circuite etc. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1999, Compuserve S.R.L. este situata in Oradea, judetul Bihor. Avand peste 10 angajati, firma noastra distribuie o gama larga de calculatoare, accesorii, consumabile. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Oradea Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Brasov, bd Mihail Kogalniceanu nr 13, judetul Brasov. Firma noastra ofera o gama larga de produse de birotica si papetarie si ofera servicii de copiere, plotare, scanare, plastifiere in format mare (A4-A0+), executare stampile, carti de vizita si reumplere cartuse imprimante. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Servicii
 • Am infiintat firma in 1994 ocupandu-ne in principal de comertul en-gros cu ochelari de soare. In calatoriile prin tara am observat o lipsa de oferte de bijuterii fashion si cadouri de origine orientala. Ne-am gandit ca un magazin care sa ofere aceste lucruri ar fi o idee buna si, in scurt timp, primul magazin s-a deschis la Oradea in 1998. Ideea a fost incununata de succes si reactiile pozitive pe care le-am primit ne-au convins sa extindem reteaua de magazine la Cluj, Brasov, Targu Mures, Baia Mare si Satu Mare. Interesul pentru produsele noastre a continuat sa creasca si, bineinteles, oferta noastra s-a diversificat, incercand sa acopere cele mai variate gusturi. Am vrut sa surprindem publicul vizitator nu doar cu varietatea marfurilor ci si cu serviciile oferite. Intotdeauna ne-am straduit sa oferim cumparatorilor o experienta care sa-i convinga sa revina cu placere in magazinele noastre. Cadourile pe care le vindem sunt in mare masura importate de noi din Mexic, Peru, India, Indonezia, Nepal, Thailanda, Vietnam, Zimbawe, Kenya, Filipine si China Bijuteriile sub marca Xuxa – pentru care suntem distribuitori exclusivi in Romania – provin din Franta, Italia si Hong-Kong. De asemenea, distribuim si bijuterii din materiale naturale (lemn, bambus, cocos, piele si pietre semi-pretioase) care provin din Peru si Filipine. Bijuteriile din argint sunt produse in Thailanda. In prezent, stam la dispozitia partenerilor nostri si cu un depozit de 1300 mp in care ii putem servi in conditii ideale. Speram sa deveniti si dumneavoatra un client fidel si va asteptam cu drag in magazinele noastre!

Oradea Import - Export
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Cu un efectiv de 10 angajati, S.C. Igram S.R.L. produce o gama larga de: remorci auto si caroserii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu30% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Producator
 • Infiintata in anul 1994, Selp S.R.L. este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: instalatii sanitare, cazi, dusuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Distribuitor
 • Lida Srl a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Firma noastra produce o gama larga de: elemente de evacuare a gazelor, tevi de esapament, elemente de suspensie . Ne ocupam de asemenea cu prelucrari prin aschiere . Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national.         Angajatii au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. www.lidamet.ro

Brasov Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de 5 angajati, Mercenar S.R.L. comercializeaza o gama larga de echipamente pentru organizari jocuri de Paintball. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Suntem ARMURIERI AUTORIZATI si avem dreptul legal sa efectuam operatiuni cu arme si munitii neletale. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: comert cu piese auto, motoare, anvelope, componente cutie de viteza. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Square Media S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: printuri de mari dimensiuni, de rezolutie mare pe diverse suporturi (hartie luster, semimata, gloss, autocolant, canvas, backlit). De asemenea imprimam digital (formate A4, A3), serii mici de cataloage, brosuri, pliante. Asiguram tehnoredactarea si pregatirea pentru tipar. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national precum si persoane cunoscute din lumea artei (fotografi, pictori, graficieni). Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand 5 angajati, firma noastra produce o gama larga de: bomboniere, plachete scluptate, farfurii pictate pirogravate crestate, plosca cu sticla si fara, fantani artizanale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Arad Producator
 • Monte Casino S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de 5 angajati, Monte Casino S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: montare sisteme de alarma. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Firma noastra este specializata in constructii civile, finisaje si antreprenoriat de constructii, precum si intermediere vanzare-cumparare de bunuri imobile si terenuri. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Servicii
 • Regatta - liderul brendurilor romanesti. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Societatea Kreative Level Solutii S.r.l. va ofera servicii de design si tipar (sigle, afise, postere, calendare, carti de vizita, etichete, carti, reviste, cataloage, brosuri, felicitari, fluturasi publicitari, foi cu antet, invitatii, legitimatii, ecusoane, mape de prezentare, pliante, retete, tipizate medicale), Web Design.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Arad, judetul Arad. Avand 5 angajati, firma noastra produce o gama larga de: specialitati panificatie, patiserie, zaharoase. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Arad Producator
 • Creăm, ne perfecţionăm, reinventăm, inovăm, transformăm! De peste 12 ani scopul nostru este urmatorul: succesul evenimentului organizat! Abordarea fiecarui proiect este foarte importanta pentru ca scopul acestuia sa fie atins ! Organizam evenimente care au in spate o idee, un concept bine conturat astfel incat sa nu fie doar un amalgam de intamplari intr-un singur eveniment si sa aducem satisfactia clientilor nostri. Nu ai vrea ca si evenimentul tau sa fie la fel? “Impreuna vom crea altfel de evenimente” Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Sali Import-export S.R.L. a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: service auto si transport marfa. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere: Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Compania noastra a inregistrat cresteri de peste 10% numai in ultimul an. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Cluj-Napoca Servicii