Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
Alege categoria
De la
Companii: 109873 companii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2003 si este situata in Brasov, judetul Brasov. Cu un efectiv de 5 angajati, Exploro Tour S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: bilete, excursii, facilitati pentru turisti. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Brasov Servicii
 • Infiintata in anul 2001, Sfera S.R.L este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de peste 30 angajati, Sfera S.R.L comercializeaza o gama larga de: echipamente si materiale de sudura, geenratoare de curent si de sudura cu motor termic, dispozitive si mecanisme de ridicat (poduri rulante, palane, electropalane), discuri abrazive, scule de mana, echipamente de exhaustare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Distribuitor
 • Avand o vasta experienta in domeniu si detinand primul magazin de profil din Cluj Napoca, firma noastra va sta la dispozitie cu o gama larga de sisteme si materiale pentru perdele si draperii, mocheta personalizata pentru spatii publice (baruri, restaurante, cazinouri, etc.), jaluzele si rulouri. Tinand cont de faptul ca "cea mai buna reclama, este clientul", va stam la dispozitie cu toate sfaturile si experienta de care dispunem, combinand calitatea produselor cu profesionalismul serviciilor, numai astfel rezultatul obtinut poate fi unul, intr-adevar de calitate. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Inca din 1997 suntem pe piata instalatiilor termice pentru a satisface o nevoie esentiala pentru clientii nostri, si anume, confort. Societatea nostra este specializata pe instalatii termice, sanitare, climatizare si gaz asigura: montare, instalare, VTP-AF, service. Ne supunem standardelor de calitate ISO 9001 si ISO 1401. Personalul nostru tehnic beneficiaza de suport logistic de ultima generatie pentru a identifica si remedia rapid defectiunile si participa periodic la cursuri de perfectionare.

Craiova Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Ghetur S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: montaj tamplarie pvc si aluminiu. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Transport cu temperatura controlata, specializati in transport de plante si flori, legume si fructe, carne congelata. Totodata putem transporta si marfa generala cu greutatea maxima de 22 tone.      

Codlea Transportator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Craiova, judetul Dolj. Adicons Com Srl este unicul importator si distribuitor in Romania al materialelor electrice produse de firmele Famatel si Orbis - Spania.

Craiova Importator
 • Infiintata in anul 1997, Dasota Com S.R.L. este situata in Brasov, judetul Brasov. Cu un efectiv de 5 angajati, Dasota Com S.R.L. comercializeaza o gama larga de: utilaje tipografice, piese de schimb, accesorii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Societatea noastra poate oferi la cheie utilajul tipografic dorit. Acordam garantie pentru lucrarile efectuate. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Brasov Distribuitor
 • Infiintata in anul 1994, Total Quality Cons S.R.L este situata in Cluj Napoca, judetul Cluj. Avand peste 10 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: finisaje in constructii, sisteme de gips- carton, mortare, tencuieli, adezivi, sape, depozit de materiale de constructii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 1.000.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Cluj Napoca Distribuitor
 • SC Rinaldo Impex SRL este o firma in curs de dezvoltare si este necesar de un plus de personal pentru noul spatiu comercial, care este in constructie si se va da in folosinta in ianuarie anului viitor.

Constanta Servicii
 • Infiintata in anul 1995, Eurolines Romania este situata in Constanta, Str. Stefan cel Mare nr. 71. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: transport persoane, transport colete. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Edy&kemy S.R.L. a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: transport de persoane. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Infiintata in anul 1994, I&C Transilvania Constructii Srl este situata in Turda, judetul Cluj. Avand peste 50 angajati, firma noastra produce o gama larga de: agregate de balastiere, nisip, pietris, balast, betoane. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 1.000.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Turda Producator
 • Suntem impreuna cu Dumneavoastra de 20 de ani, timp in care EUROSYNERGY a reusit sa devina un nume cunoscut prin calitatea produselor si serviciilor oferite. EUROSYNERGY a fost prima companie care a comercializat caramida din sticla in Romania incepand cu anul 1994, iar in timp a reusit sa formeze o piata stabila printr-o retea de distribuitori ce acopera toate zonele tarii. Astfel, am inceput sa importam si sa distribuim caramida de sticla produsa de firma ceha VITRABLOK membra a grupului SEVES Italia, companie cu o vasta experienta in domeniul producerii si prelucrarii sticlei turnate. In acest moment,grupul SEVES Italia prin cele 8 companii specializate situate pe 3 continente, isi pastreaza pozitia de lider mondial in productia de caramida de sticla. Incepand cu anul 2005, EUROSYNERGY a inceput sa importe si sa distribuie piatra naturala. In cei 8 ani ce s-au scurs, relatiile noastre de parteneriat cu clientii din Romania s-au cimentat prin trecerea timpului, iar derularea unor relatii de colaborare cu clienti europeni din Austria, Cehia, Slovacia, Germania si Suedia ne-au adus mari satisfactii. Toate produsele din piatra naturala propuse clientilor nostri provin de la producatori din Romania, Turcia, Italia, Grecia si Croatia. Relatia directa cu fabricantii de produse din piatra naturala care sunt si proprietari de cariera ne permite sa avem o constanta in calitatea produselor livrate. Avem capacitatea de a oferi clientilor nostri solutii complete pentru placari cu travertin, marmura, granit si calcar impreuna cu produsele accesorii, printre care o gama intreaga de solutii pentru impermeabilizare, precum si adezivi speciali pentru montajul produselor din piatra naturala. Investitiile realizate in ultimii ani in utilaje de prelucrare a pietrei naturale, ne permit sa oferim clientilor nostrii servicii de debitare cu disc sau cu jet de apa, de profilare si prelucrare a canturilor, precum si servicii de lustruire, periere, buciardare impreuna cu multe alte tipuri de manopere specifice sectorului de productie in domeniul pietrelor naturale. Din punct de vedere logistic, cu ajutorul depozitelor din Cluj-Napoca si Bucuresti suntem mai aproape de clientii nostrii fiind capabili sa le oferim servicii de livrare rapide si de calitate. Portofoliul nostru de clienti cuprinde peste 200 de societati importante din domeniul comertului si distributiei de materiale de constructii din Romania, precum si toate marile retele de bricolaj.

Cluj-napoca Importator
 • Societatea Monolit ofera servicii complete de consultanta in activitati de supraveghiere si control in realizarea si implementarea proiectelor in domeniile: ingineria civila,hidrotehnica, de alimentari cu apa , canalizari si drumuri,etc. Obiectul de activitate al SC MONOLIT IMPEX SRL: consultanta tehnico-economica in domeniul constructiilor prin asigurarea asistentei tehnice de specialitate – dirigentie de santier, expertize tehnico-financiare, evaluari, verificari proiecte instalatii etc. Oferim consultanta in proiecte de la faza de ofertare (elaborarea documentatiei de management de proiect - grafic de executie, analiza drumului critic, analiza resurse si costuri), contractare si managementul contractelor (FIDIC),otimizarea costurilor de executie. Aceste servicii sunt facute la standarde profesionale si includ si experienta specialistilor nostri in management de proiect, planificarea si controlul proiectlor, negociere si optimizarea costurilor.

Craiova Servicii
 • Infiintata in anul 1991, Agatex S.A. este situata in Timisoara,str.Stan Vidrighin nr.18 judetul Timis. Cu un efectiv de peste 50 angajati, Agatex S.A. produce o gama larga de produse: -scari interioare cu structura din metal vopsit in camp electrostatic, trepte din lemn masiv finisate cu lacuri ecologice pentru trafic intens,balustrade: -placare scari din beton cu lemn masiv; -constructii metalice pentru case:gsrduri porti, copertine; -tevi PVC cu garnitura si mufa prin lipire in gama de dimensiuni D 32,D 40 ,D 50, D 63, D 110 mm; -fitinguri PVC cu mufa prin lipire; -mase plastice injectate. -mic mobilier din lemn masiv si metal; Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Producator
 • ScanRom Solutions este distribuitor in zona Dobrogea al produselor Thermia AB si Trebema AB fabricate in Suedia. Ideea noastra de afacere este promovarea pe piata romaneasca de produse fiabile, ecologice, caracterizate prin calitate, simplitate, siguranta in exploatare, avand ca principal scop reducerea consumului de combustibil si energie electrica precum si a costurilor de intretinere, in acest mod contribuind la sporirea nivelului comfortului dumneavoastra.

Constanta Distribuitor
 • Scottio S.R.L. a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand peste 10 angajati, firma noastra produce o gama larga de: ciment, var, vopsele, instalatii sanitare, constructii civile si industriale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Producator
 • TotalSoft este una dintre cele mai importante case de software din România, cu o experienţă şi o reputaţie ireproşabilă pe piaţa IT&C românească şi regională. TotalSoft are headquarter-ul în România, subsidiare în Grecia, Bulgaria, Serbia şi Qatar şi o strategie de extindere a prezenţei internaţionale prin deschiderea unor subsidiare şi în Europa de Vest. Conform Ministerului de Finanţe, în anii 2009 şi 2010, TotalSoft a fost una dintre cele mai profitabile companii de IT din România. Portofoliul de clienţi depăşeşte 1500 de companii, aflate în Europa, USA, Orientul Mijlociu şi Africa, care au contribuit la obţinerea unei expertize de necontestat în furnizarea de solutii B2B. Suita proprie de soluţii software, Charisma Business Suite, este completată de serviciile de întreţinere şi mentenanţă hardware, soluţii de comunicaţii, sisteme de acces pontaj şi acces-control video. La nivel regional, TotalSoft este formatorul şi principalul promotor al profesiei de project manager, pregătind deja peste 5000 de specialişti certificaţi internaţional. TotalSoft are parteneriate stategice cu principalii furnizori de tehnologie, deţinând statut de: Microsoft Gold Certified Partner, Oracle Gold Partner, IBM Business Partner. Soluţiile oferite de TotalSoft se ridică la cele mai înalte standarde de calitate, compania fiind certificata ISO 9001:2001, ISO 14001, ISO 18001, ISO 27001. Mai multe detalii despre suita Charisma se pot gasi pe www.charisma.ro.

Voluntari Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2002 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de 5 angajati, Nitex Trans S.R.L. presteaza servicii de transport marfa. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Servicii