Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
Alege categoria
De la
Companii: 109837 companii
 • Infiintata in anul 1999, Ireb S.R.L este situata in Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de 5 angajati, Ireb S.R.L comercializeaza o gama larga de copiatoare, faxuri, consumabile, service. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Craiova Distribuitor
 • Sorconti Data S.r.l. - solutii si aplicatii contabile Sorconti Data S.r.l. produce o gama larga de: solutii software pentru contabilitate. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national.

Bucuresti Producator
 • Consted Proiect S.R.L. a fost infiintata in anul 2001 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de 5 angajati, Consted Proiect S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: constuctii, montaj tuburi de apa. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Constanta Servicii
 • Infiintata in anul 1991, Modra S.R.L. este situata in Jimbolia, judetul Timis. Avand 5 angajati, firma noastra produce o gama larga de: detergenti pentru curatenie generala si spalatorii auto. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Jimbolia Producator
 • A. Consultanta pentru documentarea si implementarea in vederea certificarii: - sistemelor de managementul calitatii conform ISO 9001:2000; - sistemelor de management de mediu confom ISO 14001; - sistemelor de managementul securitatii si sanatatii ocupationale conform BS OHSAS 18001:2007; - sistemelor de management de siguranta alimentului conform ISO 22000; - sistemelor de management integrat calitate - mediu. B. Consultanta pentru documentarea si implementarea in vederea acreditarii: - sistemelor de management in laboratoarele de incercari/analize (din industrie, mediu, sanatate, ape etc), organisme de certificare produse si de certificare sisteme de management; - sistemelor de management pentru securitatea alimentului; - sistemelor de managementul calitatii mediului, securitatii si sanatatii ocupationale. C. Formarea si perfectionarea pentru: experti, manageri si auditori in domeniul sistemelor de managementul calitatii, mediului, securitatii si sanatatii ocupationale, sigurantei alimentului si in domeniul laboratoarelor de incercari. D. Instruire in domenii specifice privind: - metodele de incercare in laboratoare, calculul incertitudinii de masurare, managementul proceselor, managementul resurselor umane. E. Audit intern, audit de secunda si terta parte pentru: - dignosticul fata de cerintele unor referentiale; - implementarea sistemelor de management integrat (calitate, mediu, securitate si sanatate ocupationala, siguranta alimentului) si in laboratoare; - evaluarea furnizorilor; - pregatirea certificarii societatii sau acreditarii laboratorului; - identificarea oportunitatilor de imbunatatire a sistemelor de managementul calitatii; - audit de proces sau produs. - audit de certificare F. Instruire – consultanta pentru: Prezentare sub forma de instruire a structurii si continutului documentarii sistemului (manual, proceduri) ca aplicatii la specificul societatilor din care fac parte cursantii, pentru: - extinderea documentarii sistemelor integrate de management al calitatii prin contopirea cu sistemul de management de mediu, securitate si sanatate ocupationala, siguranta alimentului - elaborarea documentelor sistemelor de managementul calitatii (ISO 9001), de management de mediu (ISO 14001), de managementul securitatii si sanatatii ocupationale (OHSAS 18001), de managementul sigurantei alimentului (ISO 22000) pentru implementare si certificare - initiere in securitatea informatiei (ISO 27001) si documentarea sistemelor de management al sigurantei informatiilor.

Ploiesti Servicii
 • Executam: certificate energetice, audit energetic, proiectare completa: arhitectura, rezistenta, instalatii electrice, sanitare, termice, expertize tehnice. Intocmim certificate de performanta energetica pentru vanzari- cumparari, finalizare lucrari, inchirieri, etc. in regim de urgenta si cu tarife minime. Site: http://www.hormigon.ro Date de contact: 0724.208.440, 0723.259.896; fax: 0244.545.961; 0244.513.881

Ploiesti Servicii
 • Infiintata in anul 1994, Dacris Impex S.R.L. este situata in Constanta, judetul Constanta. Avand peste 100 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: produse de papetarie si tipografie. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Navodari, judetul Constanta. Firma noastra comercializeaza o gama larga de: organe de asamblare, suruburi, piulite, saibe. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Detinem Avicola Corbu unde producem si vindem oua consum si pui de carne. Inchiriem spatii conerciale, spatii de depozitat in hangane si platforme betonate in incinta fostei Baze de aprovizionare a agriculturii in Orasul Ovidiu. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati. Tel 0241761778 Fax 0242761777.

Navodari Distribuitor
 • Compania s-a specializat pe transport in regim de grupaj regulat pe relatia Romania-Germania-Romania. Grupajele se fac saptamanal,avind un partener German care se ocupa de distributia si colectarea marfurilor de pe itreg teritoriul Germaniei,Frantei,Angliei,Benelux.

Sanandrei Transportator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand 15 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: software. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Producator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1999 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Atlantic Computers Trading 99 S.R.L. comercializeaza o gama larga de: resseler componente PC, copiatoare, aparate foto digitale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Solutii informatice AUTOSOFT, monopost/retea,consultanta si asistenta tehnica, dezvoltare software la comanda, demo pe www.autosoft.ro: Contabilitate si Gestiune Economica- Facturare-Salarii-Contabilitate partida simpla-Gestiune stocuri gradinite- Automatizare tiparire corespondenta si tipizate-Management parteneri/clienti- Calcul Intretinere Asociatii Locatari sau Proprietari-Gestiune Restaurante-Gestiune Curatatorii si Spalatorii. AUTOSOFT STOCAS �multisocietate, multiluna, integrat, pentru societati comerciale/ bugetari/fundatii/ reprezentante �trezorerie, gestiune stocuri, imobilizari,furnizori/clienti, compensari, scadentar plati/incasari, raportari:NIRuri, registru casa/banca, jurnal vanzari/ cumparari, fise magazie/ mijloace fixe/ furnizori/ clienti/ agenti, note contabile automate, inchidere automata conturi TVA / venituri si cheltuieli, note contabile extrabilant, registru-jurnal, Carte Mare, fise cont, balanta contabila,declaratii/bilant in machete adaptabile,modul facturare. AUTOSOFT SALARII � multisocietate, societati comerciale/ bugetari/ reprezentante � sporuri, prime, retineri, concedii medicale/odihna, avansuri, calcul salarii (regie/ acord), state plata, taxe, fluturasi, fise fiscale/ CAS, raportari electronice, declaratii: sanatate/somaj/CAS, fisa angajat, calcul net de la brut, centralizatoare state plata/ liste CO. AUTOSOFT CONTPERS � multiorganizatie, evidenta contabila multiluna� medici/ notari/ avocati � urnal incasari si plati, tiparire cont pe zile/ fise, registru casa/ banca, balante venituri/ cheltuieli, furnizori/clienti/mijloace fixe, operatiuni diverse, stoc, Carte Mare. AUTOSOFT GESTOC �program de gestiune si evidenta stocuri pentru gradinite /scoli - accesibil, operare simpla, lucreaza la nivel de zi pentru o perioada de un an,calcul stoc la nivel de zi, economii/ depasiri, NIR-uri, iesiri, bon consum, lista zilnica alimente, centralizator consum, cantitati/ valori zilnice consumate, total pe perioada, fisa magazie, balanta zilnica stocuri, intrari, iesiri, lista zilnica alimente, calcul economii/depasiri zilnice/cumulate; inchidere zi, stoc nou. AUTOSOFT PARTENERI � sistem de evidenta relatii parteneri/ clienti- CRM- evidenta parteneri/clienti, calcul oferte/comenzi, urmarire facturi si incasari, lucru in retea, nomenclatoare clienti/ produse/departamente/ agenti, inregistrari cereri oferte, vanzari, contracte, interventii, sugestii, vanzari distribuitori/agenti, raportari :fise clienti/agenti, facturi neachitate, vanzari produse/servicii/grupe activitati. AUTOSOFT ASLOC �multibloc, multiasociatie - repartizare cheltuieli, incasari si plati prin numerar sau banca, evidenta fonduri-rulment/reparatii/alte fonduri, penalitati, aplicate de asociatie sau furnizori, dobanzi, lista restantieri, contoare, subventii, fisa/ balanta furnizori, fisa apartament, calcul liste intretinere, personalizare liste, registru de casa/ banca, registru-jurnal. AUTOSOFT BIROU �nomenclator destinatari/ expeditori/ banci/conturi, selectie font/ marime/ culoare, tiparire adrese destinatar/expeditor (plic/A4), texte promotionale plicuri, borderou recomandate, confirmari primire, registru iesiri, DPVE, DIVE, bilete ordin AUTOSOFT NOTE�bonuri,note plata, meniuri,retetar,statistici consum,stoc,borderou incasari AUTOSOFT CURATATORII�nomenclator articole, coduri, stare, discount-uri, suprataxe spalat/calcat, comenzi clienti, incasare pe loc/ridicare/banca, retururi, ridicare totala/partiala, evidenta,statistica clienti, incasari, produse primite spalat/curatat/ calcat/ retur-uri/schimburi. Calea Vitan 109, bl. V15, apt.1, sector3, Bucuresti Tel./fax: 021-3220527; 0744239020; office@autosoft.ro

Bucuresti Producator
 • Infiintata in anul 1999, Artinfo S.R.L. are sediul central in Bucuresti, cu sucursale in Iasi, Timisoara si Cluj. Firma noastra comercializeaza solutii software avand ca punct de plecare ERP-ul IDEALE2005. Produsele si serviciile noastre au ca piete de desfacere Romania, Italia si Elvetia. Printre clientii nostri se numara firme importante atat pe plan local si national cat si international. Atat programatorii cat si analistii din cadrul Artinfo au parte de cursuri de specializare in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei Artinfo va vor oferi o satisfactie garantata, alaturandu-va celor care au gasit deja in Artinfo partenerul ideal in afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa vizitati http://www.artinfo.ro .

Bucuresti Servicii
 • Sc Hook Srl actioneaza in numele exportatorilor/ importatorilor, sau a altor companii sau persoane, organizand transportul eficient, sigur si avantajos al marfurilor. Oferim cele mai bune solutii de transport pentru toate nevoile dumneavoastra de transport la preturi foarte competitive. Cunostintele, expertiza personalului nostru si reteaua noastra vasta de parteneri va garanteaza livrarea sigura si rapida a marfii dumneavoastra.

Constanta Servicii
 • Velica-mur Company S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Cu un efectiv de peste 80 angajati, Velica-mur Company S.R.L. comercializeaza o gama larga de: ciment, var, vopseluri, uleiuri; constructii case, apartamente, hale. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Timisoara Distribuitor
 • Axela Constructii S.R.L. a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand peste 50 angajati, firma noastra produce o gama larga de: mixturi, emulsii, constructii drumuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Producator
 • Oferim servicii de curatenie profesionale si prompte la preturi avantajoase in functie de suprafata sediului. Misiunea firmei noastre este de a oferi servicii de curatenie de cea mai inalta calitate atat la casa cat si la biroul dvs , pentru a ne mentine clientii nostri pe deplin multumiti.Ne angajam sa fim mereu deschisi si echitabili in relatiile noastre cu fiecare client.Ne concentram pe nevoile clientilor nostri pentru a castiga respectul lor prin relatii pe termen lung.Noi va oferim mereu servicii de curatenie convenabile. Ne punem punem in joc reputatia in fiecare zi, ceea ce inseamna ca nu sunteti multumiti de serviciile noastre daca clientul nostru nu este.Angajatii nostri sunt instruti in cele mai moderne si eficiente tehnici de curatare atat a birourilor cat si casei dvs.

Timisoara Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: componente PC, copiatoare, retelistica, faxuri. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • service group control S.R.L. a fost infiintata in anul 2006 si este situata in Constanta, judetul Constanta. Cu un efectiv de 5 angajati, service group control S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: expertize si inspectii calitative. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Constanta Servicii
 • Infiintata in anul 1992, Texcondia S.R.L. este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand un numar relativ mic de angajati, TEXCONDIA se poate caracteriza ca o firma foarte flexibila si in permanenta adaptare la cerintale pietei. Specializata in mpd special pe uniforme pentru suparmarketuri putem mentiona ca si colaboratori ARTIMA, PROFI si din panificatie FROPIN. Sunt de asemenea multe magazine alimentare si de panificatie pe plan local. Nu pot fi trecute cu vederea nici colaborarile cu unitati medicale si farmaceutice, farmaciile si pensiunile VLAD Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Producator