Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Judet
Alege categoria
De la
Companii: 109859 companii
 • Infiintata in anul 1992, Texcondia S.R.L. este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand un numar relativ mic de angajati, TEXCONDIA se poate caracteriza ca o firma foarte flexibila si in permanenta adaptare la cerintale pietei. Specializata in mpd special pe uniforme pentru suparmarketuri putem mentiona ca si colaboratori ARTIMA, PROFI si din panificatie FROPIN. Sunt de asemenea multe magazine alimentare si de panificatie pe plan local. Nu pot fi trecute cu vederea nici colaborarile cu unitati medicale si farmaceutice, farmaciile si pensiunile VLAD Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Producator
 • R.c. Krasimod Srl a fost infiintata in anul 1995 si este situata in Timisoara, judetul Timis. Avand peste 10 angajati, firma noastra produce o gama larga de: salopete, halete, sepci, echipamente de iarna. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Timisoara Producator
 • Docirex Prod S.R.L. a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Valenii De Munte, judetul Prahova. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Docirex Prod S.R.L. produce o gama larga de: scaune, mese, mobilier din fier forjat. Produsele si serviciile noastre sunt destinate pentru piete straine. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan international. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Valenii De Munte Producator
 • Gradinita particulara in Constanta, zona CET, cu sali de clasa mari, spatiu verde si loc de joaca in aer liber. Programul 8-17,transportul copiilor optional. Se asigura micul dejun si masa de pranz. www.gradinitaarlechin.ro

Constanta Altul
 • Compania DC VALVIO S.R.L. , cu o experienta pe piata craioveana de peste 15 ani, isi are acum sediul pe Calea Bucuresti, nr. 117.- Craiova, judetul Dolj. Cu un efectiv de peste 10 angajati, DC Valvio S.R.L. produce o gama larga de: mobilier si materiale contructie dale, pavele, accesorii mobilier, mese biliard. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Incepand cu 2011, DC VALVIO Craiova ofera servicii de transport intern si international la cele mai bune preturi. Avantajul nostru il reprezinta experienta, calitatea, seriozitatea si promptitudinea. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Craiova Producator
 • Infiintata in anul 2006, Nera Electronics S.R.L. IASI are doua puncte de desfacere in Bacau si Iasi Cu un efectiv de 7 angajati, Nera Electronics S.R.L. comercializeaza o gama larga de: electronice, produse IT noi si second-hand, calculatoare, laptopuri, multimedia.IMPORTATOR DIRECT. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la telefon 0234580544/Bacau si 0332409790/Iasi.

Bacau Distribuitor
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: service IT, intretinere, reparatii, configurari, retelistica. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1992 si este situata in Bucuresti. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: componente IT, retelistica, periferice, copiatoare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor
 • Infiintata in anul 1993, Sc Loriand Duoplast Srl este situata in Targu Mures, judetul Mures. Cu un efectiv de peste 25 angajati, S.C. Loriand Duoplast S.R.L. comercializeaza o gama larga de mase plastice. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Targu Mures Distribuitor
 • Coramet Import-export Srl a fost infiintata in anul 1990 si este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand peste 100 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: vopseluri lavabile, tencuieli decorative, electrozi, oxizi, coloranti, adezivi, finisaje interioare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 10.000.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Importator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1991 si este situata in Onesti, judetul Bacau. Cu un efectiv de peste 10 angajati, Mariserg S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: constructii civile, industriale, amenajari interioare. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Onesti Servicii
 • Infiintata in anul 2002, Burak Toys Distribution este situata in Cluj-napoca, judetul Cluj. Avand 5 angajati, firma noastra comercializeaza o gama larga de: jucarii din plastic, cu telecomanda, cu baterii, cu acumulatori, jocuri creative si de logica. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 100.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 50% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Cluj-napoca Distribuitor
 • Giga Electronic International S.R.L. a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Giga Electronic International S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: realizari de instalatii electrice, montaj aer conditionat si service, sisteme de alarme si supraveghere. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Servicii
 • Infiintata in anul 1995, Ecoconsult S.A. este situata in Targu Mures, judetul Mures. Avand 5 angajati, firma noastra presteaza urmatoarele servicii: activitati de consultanta economica, expertiza contabila si economica. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Targu Mures Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Bacau, judetul Bacau. Cu un efectiv de peste 500 angajati, Willy Impex Srl produce o gama larga de: confectii de dama si copii. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Bacau Producator
 • Firma noastra produce lenjerie de corp din bumbac egiptean la cele mai inalte standarde de calitate. Marcile noastre sunt Dorinette pentru lenjeria de dama si Undermen pentru cea barbateasca. Clientii nostri sunt cei mai exigenti in privinta calitatii si a igienei intime.

Constanta Producator
 • Infiintata in anul 2000, Visual ARTs Imobiliare S.R.L. este situata in Bucuresti. Cu un efectiv de 5 angajati, Visual ARTs Imobiliare S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: consultanta imobiliare, vanzari-cumparari, inchirieri, case terenuri, apartamente. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 10% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Punand accent pe calitatea produselor si promptitudinea cu care raspundem solicitarilor dumneavoastra suntem siguri ca veti fi multumit de serviciile noastre. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Contactati-ne chiar azi pentru a obtine mai multe detalii despre produsele firmei noastre.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1998 si este situata in Bucuresti. Pe langa activitatile clasice de comercializare de echipamente IT, componente, consumabile si accesorii, punem la dispozitia clientilor nostru si servicii specializate in domeniu: * Service - reparatii si intretinere pentru laptop-uri, imprimante, calculatoare desktop si retele. * Incarcari cartuse Jet si laser.

Bucuresti Servicii
 • Phonix Trans Com Impex Srl a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Huedin, judetul Cluj. Cu un efectiv de 5 angajati, Phonix Trans Com Impex S.R.L. presteaza urmatoarele servicii: transport rutier de marfa international. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Europa de Vest. Vanzarile companiei noastre sunt de peste 1.000.000$/an. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Vanzarile noastre au crescut cu 25% numai in ultimul an. Personalul nostru e pregatit in mod constant in traininguri organizate de companie. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Suntem convinsi ca veti gasi in compania noastra partenerul ideal de afaceri. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

Huedin Transportator
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1994 si este situata in Bucuresti. Principalele domenii de activitate sunt: - Comercializare produselor IT. - Integrator sisteme si solutii informatice. - Mentenanta IT. Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Bucurandu-ne de o reputatie foarte buna in randul clientilor nostri, suntem siguri ca produsele si serviciile companiei noastre va vor oferi o satisfactie garantata. Vom fi cu siguranta un sprijin real in cresterea afacerii dumneavoastra. Daca aveti nelamuriri sau doriti mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati.

Bucuresti Distribuitor