Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Rating minim
Criterii selectie
Judet
De la
Proiecte de Divertisment - Sport & Divertisment: 283 companii
  • Twist Media este agentia de casting ce a introdus pe piata media din Romania prima baza de date de casting online,    detinand in in momentul de fata cea mai mare baza de date de casting, cu actualizare periodica, din tara; Agentia a luat fiinta in anul 2005 fiind in prezent un partener de baza pentru multe din cele mai importante case de productie din Romania; Posibilitatea de a asigura clientii cu fotografii recente de calitate ale persoanelor ce fac parte din baza de date a indepartat o problema de care multe case de productie s-au lovit - prezenta la filmari a unor persoane ce nu corespundeau nici pe departe cerintelor acestora; Experienta vasta ce o detinem in orice fel de productii video sau foto, diversitatea persoanelor din baza de date, rata de actualizare acesteia sau a fotografiilor de casting precum si tarifele practicate ne recomanda in fata clientilor, adunand astfel in portofoliul nostru colaboratori precum: Media Pro Pictures, Pro Romance, Tandem Film, Friends Advertising, Trilogy Film, Domino Film, Light Video Production, Mandragora Films, Blockbuster Media, Hi-Fi- Production, Paprika Production, Mamitzu Production, Hippos Advertising, M&C Strategy Development, Twin Film; Ultimele lung-metraje la care am contribuit:    Poker (regia: Sergiu Nicolaescu, 2010), Ho-Ho-Ho (regia Jesus del Cerro, 2009), Aniela (regia Iura Luncasu), Regina (regia: Iura Luncasu, 2008), Aurora (in regia lui    Cristi Puiu, 2010), Contratimp I, Contratimp II (regia Jesus del Cerro, 2009), Slaughter (regia Stewart Hopewell, 2009); Servicii / baza de date: Filme (lung sau scurt metraj, spoturi publicitare, productii foto): - casting: actori / real people (figuratie speciala sau roluri); - figuratie simpla, spectatori emisiuni, casting reality shows; - un numar impresionant de nou nascuti; BTL/Fashion: - promoter activitati de sampling promovare stradala ? distributie de material publicitare; - hostess activitati de hosting ? evenimente corporate, lansari produs, targuri auto/moto; - modele sedinte foto, reclame, catwalk; Twist Media pe IMDB: http://www.imdb.com/company/co0266263/ Motto: "Don't compromise.... Be professional!" Telefoane: 021.310.03.90 / 0726.348.294 Fax:    031.815.54.66 Adresa web:    www.twistmedia.ro Adresa:    Strada Dr. Raureanu nr. 5 etaj 2, sector 5 (Piata Natiunilor Unite) Oras: Bucuresti Persoana de contact:    Valentin Dragan (0726.348.294)

  • Vision Consulting este o companie creativa si dinamica care va poate furniza programe de team building incitante si complexe, sesiuni de training personalizat si open, cursuri acreditate, recunoscute de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii, autorizate CNFPA.

  • Autosafe S.R.L, a fost fondata in 2002 in Resita, judetul Caras Severin si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra produce o gama larga de camasi, bluze, fuste, rochii, pantaloni in sistem lohn si servicii de fitness. Compania are un efectiv de 40 angajati. Romania este principala noastra piata de desfacere pe care avem o mare experienta. In cadrul companiei Autosafe S.R.L desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Autosafe S.R.L si-a propus ca, intr-un timp relativ scurt, sa devina cel mai serios partener de afaceri pentru compania dumneavoastra . Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.