Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Instrumente Muzicale & Accesorii - Sport & Divertisment: 62 companii
 • Ireprosabil.

Targu-Mures Importator
 • G.G.& S.S. Impex Srl este distribuitor autorizat pentru piane, pianine si piane digitale Kawai. Pianele se livreaza la comanda. Pianele comercializate sunt piane noi, fabricate de unul din cei mai mari producatori de piane din lume firma Kawai. GG&SS Impex SRL comercializeaza si instrumente de percutie ADAMS, marimba, timpani, vibrafon, tobe de concert.

Tunari Importator
 • Showroom instrumente muzicale, echipamente de sunet si lumini pentru intreg domeniul muzical si de divertuisment, www.discosystem.ro face comenzi online 24 ore din 24 suport tehnic, consultanta, profesionalism,

Suceava Importator
 • ASHA Media Events este o agentie specializata in organizarea de evenimente, construita pe baza experientei castigate de-a lungul a 5 ani de evenimente corporate, publice si private la care a participat trupa ASHA.

Bucuresti Servicii
 • Thomashaus.ro este un magazin online cu instrumente muzicale: instrumente de suflat, instrumente cu corzi, instrumente de percutie, acordeoane, instrumente muzicale cu clape, accesorii instrumente muzicale, acordeoane. La noi gasiti instrumente si accesorii muzicale marcile Eastman, Vandoren, Tuyama, Selmer, Yamaha, D'Addario, Ernie Ball, Fender, Shure, Tenson, Roy Benson, Gewa s.a. Suntem distribuitori in Romania a instrumentelor de suflat Eastman. Daca produsul dorit nu il gasiti pe site ne puteti contacta la numerele de telefon 0743113116 sau 0743113117 ,sau pe email office@thomashaus.ro sau thomashaus@yahoo.de . Livrarea este gratuita in toata tara pentru cumparaturi mai mari de 100 euro. Preturile noastre suna bine!

Sibiu Distribuitor
 • Va oferim activitati suport pentru interpretarea artistica, pentru organizarea in direct de spectacole teatrale, concerte si alte productii scenice. Activitati ale regizorilor, producatorilor, designerilor si constructorilor de decoruri, masinistilor, inginerilor de sunet si lumini, etc.

Sat Tanganu, Com. Cernica Servicii
 • Eufonia Music Store S.r.l. comercializeaza accesorii muzicale, corzi de vioara, viola, violoncel, contrabas, ancii oboi, legere, saxofon, partituri, instrumente. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati.

Mun. Cluj-napoca Importator
 • ExpertMusic este lider pe piata din nordul tarii in ceea ce priveste echipamente profesionale de sunet, lumini si instrumente muzicale pentru: stadioane, radio tv, studiouri de inregistrari, discoteci, cluburi, biserici, restaurante, instalatii de conferinta cu traducere simultana in 6 limbi, formatii si ansambluri artistice, instalatii de sonorizare interior si aer liber de orice putere, sisteme de intercomunicatii si alte aplicatii industriale. Prin experienta castigata tin timp, ExpertMusic a reusit sa creeze o retea de dealeri cu peste 15 magazine in toata tara, aprovizionandu-le tot timpul. Cu peste 15000 de boxe si difuzoare vandute in toata tara, ExpertMusic, se poate afirma cu un portofoliu de peste 200 de locatii echipate (discoteci, cluburi, restaurante, sali polivalente, posturi radio-tv, biserici, scoli, stadioane).

Tisauti Distribuitor
 • Care este motivatia noastra? In primul rand cand cineva primeste un instrument care suna fantastic si se vede bucuria pe el/ea, atunci si sufletul nostru se bucura. A doua rand noi vrem sa ne ajutam in sustinerea traditiei prin instrumentele noastre. Deci un loc pentru instrumente interesante traditionale >>> www.tilinko.ro #caval #fluier #tilinca #toba

Sat Dealu, Comuna Dealu Altul
 • Comercializam programe cu ritmuri si tonuri pentru diverse modele de orgi electronice cu aranjor. Va putem oferi si tonuri semplate cu instrumente traditionale (tambal, acordeoane, fluiere, sax, braci, viori, etc). Styluri pentru: folclor, manele si muzica usoara. Programe cu tonuri pentru acordeoane electronice Roland. Tonuri pentru diferite modele de sintetizatoare. Negative si song-uri MIDI. Negative in format mp3. Dischete Floppy si Zip iomega, diferite accesori si componente pentru orgi electronice si acordeoane.

Giuvarasti Importator
 • Magazinul Rapsodia s-a deschis in anul 1999, ca reprezentanta in Bucuresti a fabricii Hora din Reghin. Dorinta noastra a fost ca muzicianul din Bucuresti si din sudul tarii, incepator sau avansat, amator sau profesionist, sa aiba acces mai usor la instrumentele muzicale de calitate fabricate la Reghin: chitare clasice si chitare acustice, viori, viole, violoncele si contrabasi, naiuri, mandoline, mandole.

Bucuresti Sectorul 3 Distribuitor
 • Introducing our latest, most exquisite brand of musical instruments for children and young adults, Piccolo Maestro defines a new standard and prestige in strings instruments for the young masters of today and tomorrow. The Wood: at its finest. Piccolo Maestro instruments are carefully craftedout of one the best wood in the World, a local, dried in natural ventilation, 7 to 19 years old Romanian Maple. The back sides of most of our instruments - including on one of the double basses - are carved from a full piece of wood, an extremely rare product of nature, for the most superior resonance. The Models and Accessories: Piccolo Maestro Exquisite Musical Instruments are designed using Stradivari 1715, Maginni or Guarneri models.

Cluj Napoca Producator
 • Suntem un studio de inregistrari voci & instrumente/jingle radio/coloane sonore/ spoturi publicitare/voice over/mastering. Echipament: Clape: 1. YAMAHA Motif XS8 2. ACCESS Virus KC 3. KORG X5D Modul: 1. KORG M3 2. KORG TRITON RACK Preamp: 1. AVALON 737SP Monitoare: 1. GENELEC 8050A 2. HEADPHONES ULTRASONE 550 PRO Microfon: 1. BRAUNER VM1 Placa de sunet: 1. RME FireFace UFX Convertoare: 1. APOGEE ROSETTA 200 2. APOGEE DA 16X 3. TC ELECTRONIC FINALISER+. SERVICII/ PRODUSE: - inregistrari voci & instrumente / jingle radio/ coloane sonore/ spoturi publicitare/ voice over/ mastering

Bucuresti Servicii
 • Cea mai tare formatie, oferim o gama variata de melodii, avem si un dj profesionist si suntem foarte uniti ca si trupa. Ne merge din ce in e mai bine ! De la un an la altul ne creste valoare individual si per total! Pt. orice eveniment frumos din viata dumneavoastra nu ezitati sa ne contactati.

Olari Producator
 • Producem instrumente muzicale cu corzi: chitare, mandole/mandoline, Bouzouki, viori, viole, violoncele, contrabasi; arcuse, huse, etc. Productia este destinata 90% exportului in Europa, America, Asia.

Reghin Producator
 • Va oferim cursuri de dansuri latino - pentru incepatori de toate varstele. Promovam distractia la alt nivel, prin dans in pereche, prin incarcarea cu energie pozitiva prin dans, muzica buna, atmosfera placuta si oameni de calitate.

Constanta Servicii
 • Firma Mistery Of Sound Studio, infiintata in anul 2008, va ofera servicii de: inregistrari audio la calitate profesionala, o gama larga de genuri muzicale, colaborari cu instrumentisti profesionisti, orchesrtratii, compozitii, suprapuneri voci, mixaje, mastering, editari audio, colaborari cu firme videoclipuri.

Bacau Servicii
 • Piano Haus vine in sprijinul dumneavoastra in ceea ce priveste vanzarea, restaurarea, reconditionarea si repararea pianelor si pianinelor. Reducere 5% la toate produsele si serviciile. Societatea Piano Haus executa cu profesionalism orice interventie necesara asupra unui pian sau pianine.

Sibiu Distribuitor
 • Infiintata in anul 2001, Harsan Instrument Srl isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse de calitate. Cu o echipa de 12 angajati cu vasta experienta in domeniul productiei de instrumente muzicale cu coarde si arcus, vioara, viola, violoncel, contrabas, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Incercam in permanenta sa aducem noutate serviciilor oferite iar eforturile noastre sunt reflectate in succesul clientilor nostri. In cadrul companiei Harsan Instrument S.R.L. desfasuram activitati specifice de instruire si formare profesionala. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Harsan Instrument S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Breaza Producator
 • Accesorii Muzicale SRL a fost fondata in 2005 in Iasi, judetul Iasi si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca acesorii pentru instrumente muzicale. Firma noastra are un personal de 2 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Echipa pe care ne bazam, seriozitatea ofertei noastre si relatiile excelente cu partenerii nostrii    de afaceri reprezinta garantia faptului ca oferim servicii de cea mai buna calitate. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Experienta ACCESORII MUZICALE SRL, relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Iasi Distribuitor