Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Cluburi Sportive - Sport & Divertisment: 104 companii
 • Totul calitativ iar doamna care se ocupa este

Samurcasi Importator
 • Fitness Isokinetic

Bistrita Producator
 • Ioana - ref cursuri Bachata / Salsa

Bucuresti Servicii
 • Succes

Municipiul Tirgu Mures Servicii
 • Firma Chivaru Corneliu PFS este o companie specializata in domeniul importului si comercializarii echipamentelor si instalatii termice, centrale de incalzire si ACM, pe gaz motorina, lemn carbune, peleti, biomasa, panouri solare, generatoare aer cald pentru spatii de diferite dimensiuni. Firma noastra comercializeaza diverse produse sanitare si de incalzire termica, gen cazane si centrale din otel sau fonta, de pardoseala, cu functionare pe combustibil gazos, lichid si solid branduri - ARCA, ATMOS,TERMOFARC VIADRUS, alte marci de cazane pe lemn, carbune, gaz, peleti, biomasa, cereale, IMPORT POLONIA SI GRECIA, centrala murale diverse ARISTON, MOTAN, IMMERGAS, VAILLANT, BAXI, sobe si seminee pe peleti, producatori diversi din IMPORT, generatoare de aer cald pentru sere si spatii industriale din IMPORT, arzatoare pentru gaz si motorina, pompe, instanturi electrice si pe gaz din IMPORT, panouri solare plane, panouri solare cu boiler incorporat IMPORT GRECIA, radiatoare PURMO, aparate aer conditionat, vase expansiune, accesorii si obiecte sanitare diverse, regulatoare de gaz, racorduri flexibile pentru gaz, detectoare portabile de gaz, detectoare wireless de scurgeri de gaz, termostate de ambient, robineti de trecere pentru apa, robineti gaz, termostate de ambient, etc. Compania are ca principiul calitate/pret pentru produsele oferite clientilor sai. In speranta unei colaborari cu societatea noastra, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon mobil: 0726356125; tel office: 0314245188 si la email: chivco@hotmail.com Cu stima deosebita stima, Director General CHIVARU CORNELIU PFA

Bucuresti Importator
 • Obiectul principal de activitate este instruirea persoanelor care doresc sa obtina permisul international de conducere a ambarcatiunilor pana in 24 m clasele C si D. Windhunters organizeaza astfel cursuri de manevrare a ambarcatiunilor cu vele atat pentru agrement cat si pentru concurs. Deasemenea compania mai ofera servicii de consultanta privind achizitaia de ambarcatiuni mici sau yachturi cu vele si/ sau motor. Windhunters comercializeaza deasemenea si ambarcatiuni si subansamble pentru acestea.

Eforie Nord Distribuitor
 • Obiectul principal de activitate este instruirea persoanelor care doresc sa obtina permisul international de conducere a ambarcatiunilor pana in 24 m clasele C si D. Windhunters organizeaza astfel cursuri de manevrare a ambarcatiunilor cu vele atat pentru agrement cat si pentru concurs. Deasemenea compania mai ofera servicii de consultanta privind achizitia de ambarcatiuni mici sau yachturi cu vele si/ sau motor. Windhunters comercializeaza deasemenea si ambarcatiuni, subansamble pentru acestea și echipament de corp.

Constanta Servicii
 • GymTech este o companie nou infintata ce isi dorest prmovarea si comercializarea echipamentelor profesionale destinate salilor de fitness. Brand-ul GymTech este o submarca a celui mai mare club de fitness si aerobic din sud-estul europei, VIVA SPORT.

Bucureti Importator
 • Compania Cabgame produce cabinete de metal pentru jocuri de noroc! Va putem proiecta si fabrica carcase metalice de orice fel, la cerere. Avantajele produselor noastre sunt de cea mai buna calitate / proiect, la preturi mici si termeni minimi de producere. Putem produce carcase goale si umplute cu toate componentele necesare la cerere. Ne puteti urmari pe paginile: Facebook @cabgame Instagram cabgame_ro

Bucuresti Producator
 • Mic atelier de productie si design pentru articole sportive si nu numai, executam la comanda modele create de designer sau dupa modelul clientului, creatii unicat sau de serie foarte mica. Toate acestea sunt impletite cu o mare pasiune pentru dans.

Bucuresti Producator
 • Scopul nostru este de a dezvolta pasiunea pentru acest minunat sport: windsurfing-ul. Va asteptam in fiecare vara sa practicati windsurf in Bucuresti sau la mare. Organizam excursii in insula Gokceada - Turcia si in insula Limnos - Grecia din iunie pana in septembrie.

Chiajna Servicii
 • Badensport este o companie producatoare de mingi care s-a infiintat in 1979 in Statele Unite, produce doar mingi si investeste in cercetare si noi tehnologii pentru a obtine mingi de calitate. Badensports USA produce mingi pentru Harlem Globetrotters, mingi promotionale pentru Chicago Bulls, Los Angeles Lakers iar mingiile sale sunt mingi oficiale cu care se joaca in multe campionate profesioniste din lume. Mingi originale, reprezentanta Romania www.badensports.ro

Ilfov Importator
 • Buna ziua, Suntem un ONG (Asociatia Clubul Sportiv Masterkart) din Brasov, care pregateste piloti de karting de la varste fragede, si cautam un partener (sponsor) pentru Campionatul National de Karting. Pilotii nostri, Bogdan ILIE, Riana BACIRCEL, Eduard ANGHELUS-NOHEDA, Alex ANGHELUS-NOHEDA si Patrik Andrei MARGESCU, participa in Campionatul National de Karting organizat de Federatia Romana de Karting, si am dori sa stim daca exista posibilitatea, sa obtinem pentru ei sponsorizare/finantare/fonduri. Cu o experienta de 6 ani, deja, in sezoanele 2020 si 2021 am avut rezultate remarcabile, dar pentru a ne continua proiectele, avem nevoie de ceva investitii in materialele specifice acestui sport si de sprijin financiar pe durata etapelor. Atasam aici cateva materiale media ca informatii: https://masterkart.ro/ Cu stima, -- Bogdan Ilie Club manager Asociatia Clubul Sportiv Masterkart +40 723 700 703 http://www.masterkart.ro/

Brasov Altul
 • Suntem un club sportiv sub tutela consiliului local, cu mai multe discipline, cum ar fi: fotbal, judo, baschet, inot... Clubul este finantat atat de surse de la buget, cat si din surse externe. De aici a plecat in fotbalul mare, un mare nr. de jucatori, cel mai cunoscut fiind Gica Popescu, iar acum de curand am dat un jucator  echipei CSU Craiova, pe nume Dobre Cosmin !

Calafat Servicii
 • Localizata in Bucuresti, Sector 4, Berceni, scoala de fotbal ACS Raiders Bucuresti isi propune o abordare moderna si profesionista a antrenamentelor specifice initierii si perfectionarii in fotbalul pentru copii.

Bucuresti Servicii
 • Va punem la dispozitie instructorii nostri cu atesat pentru a invata tainele skiului si a snowbordului de la cel mai mic la cel mai mare. Activam in Poiana Brasov precum si in Bran (partia Zanoaga). Avem activitati si pentru vara asa ca va invitam a ne vizita site-ul nostru.

Poiana Brasov Servicii
 • Cursuri karate copii prin ShuHaRi Dojo Romania Antrenamentele de karate copii constituie o forma excelenta de educare, autoeducare, dezvoltare complexa a mintii - corpului - spiritului. Pe aceasta baza de dezvoltare personala, micii sportivi pot opta in timp pentru participarea in diverse concursuri nationale si internationale, pentru a deveni viitorii campioni. Acest gen de formare le va asigura un caracter puternic, maturitate si energie pentru a reusi in toate aspectele vietii de adult. Departe de a fi doar o succesiune de lovituri si blocaje, karate-ul practicat la arte martiale Bucuresti ShuHaRi Dojo, inseamna mult mai mult. Lucrul cu gravitatia - pentru variatia prorpriei greutati Crearea si folosirea energiei interne -ki Eschiva din fata unui atac si contra-atacul simultan Preluarea energiei de atac al oponentului Lucrul cu principii de miscare precum axa corpului, jumatati de corp, valul de energie, etc Toate acestea pot fi folosite simultan. Stilul de karate predat la ShuHaRi Dojo si anume Wado Ryu este mostenitorul direct al artelor martiale practicate de samurai. Ken -Jitsu [lupta cu sabie] si Jiu -Jtsu [lupta cu mainile goale]. Toate acestea fac din Wado Ryu cel mai neinteles stil de karate, cel mai putin mediatizat, dar foarte eficient. Este potrivit pentru toate varstele, fiecare avand beneficii indiscutabile din practicarea Wado Ryu.https://shuhari.ro/

Bucuresti Servicii
 • Suntem un start-up independent. Provenim din comunitate pentru comunitate, aducand cele mai bune practici si metode internationale din domeniul Grup Fitness si Yoga, dobandite in experienta acumulata in lunile de studiu din India si prin colaborarea cu Les Mills - cel mai mare provider de programe de grup fitness din lume.

Timisoara Servicii
 • De ce karate ? Si mai ales de ce karate traditional ? Ce dezvolta practicarea karate-ului ? 1. Disciplina In artele martiale performanta cere disciplina.Nu poti evolua si sa tinzi spre perfectiune fara antrenamente riguroase.Si asta inseamna disciplina. 2. Concentrare In artele martiale toata durata antrenamentului presupune o concentrare deplina permitand practicantilor sa-si dezvolte aceasta abilitate continuu. 3. Perseverenta Artele martiale nu te invata nuami cum sa lovesti.Mai important,te invata cum sa incasezi dar sa ai orgoliul intact. In astfel de momente inveti sa mergi mai departe indiferent de ce obstacole intalnesti in cale. 4. Curaj Karate te invata inca de la o varsta frageda sa iesi din zona ta de confort si sa lupti un un adversar care pare mai puternic. 5. Increderea in sine Increderea in sine se castiga numai printr-o continua confruntare cu propriile limite.Asta incearca sa faca de fiecare data toate antrenamentele de Karate. Karate-ul te invata ca orice este posibil daca perseverzi si ai incredere in tine.

Pantelimon Servicii
 • Activitatile sportive oferite de clubul nostru ajuta clientii sa isi atinga obietivele propuse. Avem antrenemente pentru performanta sportiva, cat si antrenamente pentru a atinge performanta personala.

Buzau Servicii