Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Materiale Promotionale - Publicitate/Reclama: 883 companii
 • Oferim servicii de proiectare, desenare si prelucrare cu ajutorul centrelor de prelucrare CNC pe care le avem in dotare. Realizarea diferitelor piese din aluminiu, alama, mdf, lemn, materiale plastice, prin diferite procedee de taiere,gravare, frezare, strungarie. Materiale folosite pentru prelucrare sunt materialele plastice, lemn, mdf, alama, aluminiu, bronz. Centru de prelucrare CNC pentru materialele neferoase, cu 3 axe, avand suprafata de lucru de max. 400x200x150mm, acuratete 0.01mm. Centru de prelucrare CNC pentru materiale plastice si materiale lemnoase, cu 3 axe, avand suprafata de lucru de max. 1250x2200x50mm, acuratete 0.1mm. Strung pentru prelucrarea pieselor din materiale neferose, suprafata de lucru avand diametrul max. de 16 mm, acuratete 0.1. Serviciile noastre le oferim persoanelor private, designeri, arhitecti, firmelor de telecomunicatii, etc.

Bucuresti Servicii
 • ViorexJeans este primul brand din Romania in productia de articole sportswear, care si-a propus si a reusit sa promoveze linia clasica a anilor 1920 - 1960 in ceea ce priveste articolele din material denim. Lansat pe piata in anul 1990, brandul Viorexjeans si-a pastrat in peste cei 25 de ani de activitate, stilul si linia clasica, modelele si tiparele de exceptie, ce se potrivesc oricarei tipologii. Si pentru ca piata confectiilor este intr-o continua schimbare, am diversificat productia de articole sportswear, cu cea a uniformelor de lucru si protocol, pentru angajatii marilor companii din Romania dar si pentru firme de paza si protectie, precum si pentru cei interesati in a oferi angajatilor o tinuta eleganta si unitara care sa ii reprezinte. Va asteptam sa intrati in universul Viorex Jeans!

Bucuresti Producator
 • Cat Media este o agentie de ATL formata dintr-o echipa entuziasta cu o experienta de peste 5 ani pe piata din Romania. Agentia Cat Media a inceput prin a avea proiecte de creatie grafica si tipar digital/offset. In timp, cererea a devenit tot mai mare si catre alte arii conexe. Astfel, am intordus in portofoliul nostru si servicii de printare outdoor, import de material promotionale, sisteme expozitionale si productie de semnalistica.

Bucuresti Servicii
 • Vertex Productie Publicitara va ofera servicii de Creatie grafica si DTP, Print de mari dimensiuni indoor si outdoor, Tipar digital si offset, Productie materiale publicitare, Decorari si Personalizari standuri, spatii comerciale si birouri, Productie si Montaj semnalistica de interior si exterior. Echipa noastra poate satisface cele mai exigente cerinte ale dumneavoastra dand dovada de multa flexibilitate si profesionalism. Preturile practicate de agentia noastra sunt extrem de competitive. Intrebati-ne si va vom convinge! Produsele pe care le oferim clientilor nostri sunt urmatoarele, fara a se limita la acestea: Print digital indoor & outdoor - Tipar digital & offset - Print UV pe material rigid Standuri sampling, Rafturi prezentare si Deskuri. Roll-up banner, People stopper, Display, Stickere decorative si folie sablare geamuri. Obiecte promotionale Semnalistica de interior si exterior: indicatoare, placute usi, stickere pentru podea, litere volumetrice si casete luminoase backlit, decor vitrine etc Serviciile pe care le oferim clientilor nostri sunt urmatoarele, fara a se limita la acestea: Creatie si DTP Colantari: Decorari si personalizari spatii comerciale si birouri, decorarea si redecorarea standuri sampling, desk-uri si rafturi. Servicii de alpinism utilitar si industrial, montaj bannere si mesh-uri, montare casete luminoase, autocolante, spoturi, backlite-uri, litere volumetrice si picturi publicitare.

Sector 2 Producator
 • Va oferim servicii de concepere şi confecţionare elemente decorative şi publicitare din polistiren XPS, plexiglas, komatex, forex şi orice alt material ce poate fi debitat laser sau rutat mecanic. Suntem o echipă tanără axată pe creativitate și pe tendința de a asigura cel mai bun raport calitate/preț clienților noștri. Dorim să ridicăm nivelul de personalizare a locației tale cu costuri minime la un efect de WOW ! Putem combina materiale, tehnici de execuție și iluminare pentru a obține material ceea ce a pornit de la o idee. Putem ajuta afacerea ta să capete identitate vizuală și să se impună pe piață. Putem și vrem să colaborăm.

Bucuresti Producator
 • SC Star-Advertsing Factory SRL va ofera: -autocolante, -bannere, -meshuri, -inscriptionari auto, -printuri de mari dimensiuni, -firme luminoase, -panouri publicitare, -litere volumetrice luminoase si neluminoase, -magneti personalizati, -inscriptionari tricouri, sepci, geci, etc., -brichete personalizate, -pixuri personalizate, -agende personalizate, -steaguri, -afise A3, A4, -flyere, -si multe alte produse si servicii de advertising.

Sfantu Gheorghe Producator
 • Misiunea noastra este sa crestem business-urile clientilor care ne trec pragul. Avem incredere in ceea ce facem si mai credem ca a face advertising, inseamna mai mult decat cateva imagini frumoase, este o metoda de a aduce mai multi clienti, de a creste profiturile si de a crea branduri puternice. Cautam sa va oferim solutii eficiente, realizate special pentru fiecare client, si care tin cont de obiective si buget.

Arad Servicii
 • Numele meu este Mihaela Clopotaru si sunt designer grafic. In perioada 2006-2009, am urmat cursurile Universitatii de Vest din Timisoara, Facultatea de Arte Plastice, specializarea Design Grafic. In perioada 2009-2011 am urmat si absolvit cursurile a Universitatii de Vest din Timisoara, Facultatea de Arte Plastice, specializarea Grafica Publicitara si de carte. Originalitate, Imaginatie, Pasiune, Atentia pentru detalii, Promptitudine si bun gust, Seriozitate sunt cateva dintre calitatile care ma reprezinta ca si designer grafic. Un design bine realizat creaza un impact pozitiv asupra consumatorului/ cumparatorului/ clientilor dumneavoastra. Mesajele dumneavoastra vor fi transmise intr-un mod creativ si original..... sunt Mihaela si pentru ca sunt de prisos cuvintele, va invit sa vizitati situl (www.mihaelaclopotaru.ro) si sa descoperiti creatiile mele, iar daca v-am convins, lasati-ma sa va fiu de folos in proiectele dvs. Sunt o fire deschisa cu care se colaboreaza usor.

Timis Servicii
 • Agenţie de publicitate şi producţie publicitară. Dorim crearea unei noi dimensiuni şi imagini a pieţei de servicii publicitare din RomA�nia prin implementarea conceptului de a��shop totala��. a��Nu suntem simpli executanti, luam cele mai bune decizii impreuna cu si pentru dumneavoastra.a�� WHAT CAN solutions DO FOR YOU ?

Bucuresti Producator
 • Firma a fost infiintata cu scopul de a veni in inticmpinarea dorintelor si nevoilor clientilor intr-un mod cat mai profesional si mai placut cu putinta. Astfel echipa noastra incearca mereu sa inteleaga nevoile clientilor sai si sa priveasca situatia din punctul de vedere al acestora. Incercam sa oferim clientilor nostri, persoane fizice sau persoane juridice, produse si servicii de calitate superioara la cele mai bune preturi de pe piata. Printre principalele produse si servicii oferite de compania noastra se numara: - servicii de printare si xeroxare alb-negru format A4-A3 - servicii de printare si xeroxare colo format A4-A3 - personalizare tricouri barbati, tricouri dama, tricouri copii, tricouri polo, hanorace, camasi, echipamente sportive - inscriptionare prin termostransfer - inscriptionare prin serigrafie - carti de vizita - flyere (fluturasi publicitari) - pliante - afise - consumabile - servicii indosariere, laminare, taiere, etc.

Bucuresti Servicii
 • Principala noastra activitate este productia publicitara. Portofoliul nostru cuprinde o gama variata de produse si servicii ce include imprimari de calitate superioara pe suporturi cum ar fi coli rigide de PVC, hartie, autocolant, lemn, metal, material textil. Imprimam atat policromie cat si culori lineare. Dorim sa venim mereu in intampinarea clientilor nostri. Executam la preturi fara concurenta: - Etichete din PVC, - Etichete Autocolante, - Materiale promotionale - Tiparituri publicitare ce includ: carti de vizita, mape, agende, pliante, afise, foi cu antet, plicuri - Indicatoare de protectia muncii, - Bannere, - Woblere, legitimatii, - Etichete sigiliu - Stickere dubla fata - Imprimari pe material textil: tricouri, echipamente de lucru si multe altele. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii, iar in cazurile concrete de cereri de pret va raspundem prompt. Contactati-ne        cu incredere !

Bucuresti Producator
 • Metalic Display Srl este o companie cu capital integral romanesc, infiintata in 1996 in Brasov, in domeniul industrial de productie confectii metalice, mobilier urban metalic (cosuri de gunoi, stalpi iluminat, stalpisori delimitatori, suporti biciclete), standuri de prezentare diverse, personalizate in functie de cererea si necesitatile clientilor, mobilier scolar metalic, rafturi metalice, accesorii metalice mobilier, balustrade si rampe auto. Echipa de productie este alcatuita din 20 angajati cu competenta si experienta in domeniu, iar impreuna va punem la dispozitie o gama diversificata de produse realizate din componente metalice, plastic si alte materiale compozite, disponibile conform necesitatilor si cerintelor dumneavoastra de personalizare.

Brasov Producator
 • Sedesma Promotional is representatives to Romania, Hungary, Bulgary and Rep. Moldova for SEDESMA Inyectados s.l. Spain - the leading European manufacturer of promotional moulded items. SEDESMA Promotional Products: metal, plastic, PVC - to the requested form (mould objects): - pins, keyrings, multifunctional patented keyrings (3F, 4F, S7), car keyrings, patented keyrings coin, leather keyrings, bottle openers, badges, zippers, fridge magnets, mobile phone pendants, patented supports bags with coin, medals, figurines, PVC products (keyrings, pins, magnets). Finishing / plating: nickel, black nickel, matt nickel, old nickel, golden brass, gold 18k, silver, old silver, red bronze, yellow bronze, old bronze. Direct enamelling for a large number of linear color (pantone codes). Polish. For full color customization: sticker printing method, covering with epoxy. Please visit www.sedesma.com, www.sedesma.ro.

Bucuresti Producator
 • Agentie de publicitate Botosani care executa servicii de creatie grafica, branding, comunicare si identitate vizuala in afaceri. Compania de publicitate Roland Partners realizeaza panouri publicitare, reclame exterioare, materiale promotionale, tipografie si print, stampile, gravura, inscriptionari, realizari site-uri, inramari. Compania care se adreseaza celor care stiu promovarea este un element esential in business si ca publicitatea reprezinta sufletul comertului si motorul vanzarilor in conditiile concurentei de piata din ce in ce mai mare.

Botosani Producator
 • SC Nova Grafika SRL Este o societate cu capital integral roman. Inca din 1994 cand si-a inceput activitatea a dorit sa realizeze produse, proiecte si lucrari de inalta calitate. Avand o experienta de peste 16 ani oferim clientilor nostrii servicii complexe de productie publicitare de la realizarea designului pana la produse finite, obiecte promotionale si prelucrare de materiale. Dispunem de echipamente de productie proprii, astfel putem oferii grantia unei calitati ireprosabile si promptitudinea asteptata de clienti. Pentru realizarea unor activitati si proiecte diverse dispunem de o varietate de dotari tehnologice, echipamente, utilaje, atelier de productie si personal calificat! Printre valorisii nostrii clienti se numara firme de renume, companii in demeniul HoReCa (Hotel, Restaurant, Pensiune, Baruri, Hostel, Fast Food, Cluburi, institutii publice (primarii, prefectura, trezorerie, politie), institutii de invatamant (scoli si licee) si alte companii din diferite domenii de activitate.

Com. Sanpetru Servicii
 • Firma Adm Signs, infiintata in anul 2005 va ofera urmatoarele servicii: Semnalistica outdoor: casete luminoase, firme luminoase si neluminoase, litere volumetrice, pazii luminoase, roftop-uri, panouri publicitare, campanii outdoor: mesh, banner, poliplan. Semnalistica indoor: decoratiuni interioare, semne luminoase, p.o.s.m, placute gravate, caserari standuri carton, standuri expozitie, debitare laser, montaj reclame. Servicii: debitare si frezare ruter, decupare autocolant, taiere polistiren

Bucuresti Producator
 • Globe Media este o agentie de productie publicitara, axata in principal pe importul de materiale promotionale si servicii de personalizare a materialelor importate, precum si pe printuri de mici si mari dimensiuni, toate acestea realizate a��IN-HOUSEa�� Importam direct din Europa, China, Pakistan si distribuim materiale promotionale (sepci, tricouri, pixuri, brichete, mingii, genti, scrumiere, brichete, ceasuri, umbrele, cadouri Paste, Craciun, 8 Martie, etc.) pe piata locala. Personalizarea obiectelor promotionale o putem face prin serigrafie, transfer serigrafic, transfer termic, tampografie, broderie, gravura, timbre sec, folio decalcomanie, pe orice tip de suport(plastic, metal, textil, lemn, sticla, piele, etc.). Realizam a��In-Housea�� printuri outdoor/indoor, inscriptionari/ colantari auto, decorari vitrine, bannere publicitare, sablare geamuri, ceiling hangere, decorare podele - floor graphic, casete luminoase, litere volumetrice, sigle, mascote, sisteme expozitionale, etc. si oferim in completare urmatoarele servicii: - creatie si dtp : logo design, ilustratii, machetari, vectorizari - tipar digital si offset: carti de vizita, fluturasi, pliante, brosuri, afise, postere, mape presa, cataloage de prezentare, stickere, etc. Mai multe detalii pe www.globemedia.ro

Bucuresti Importator
 • Echipa tanara cu experienta in domeniul tiparului, publicitatii si productiei publicitare, am inceput acest proiect pentru a oferi servicii si solutii complete de creatie si productie. Cunoastem cererea si oferta de pe piata publicitara si putem oferi seriozitate si profesionalism. Obiectivul nostru principal este sa ajutam si sa gasim solutii pentru promovarea companiei si produselor dumneavoastra.

Bucuresti Servicii
 • PtsPrint.ro ofera servicii de print digital si print publicitar pentru carti de vizita, pliante publicitare, postere, afise, mape de prezentare, fluturasi/ flyere, brosuri, foi cu antet, plicuri personalizate, autocolant, banner, mash, sisteme expozitionale si multe altele. Oferim transport cu Fancourier si livrare in 24-48. Pentru mai multe detalii si preturi va asteptam pe http://www.PtsPrint.ro

Bucuresti Servicii
 • Easymark s-a infiintat in anul 2006 si are ca domeniu principal de activitate importul si distributia de materiale promotionale. Colaboram atat cu furnizori mari din Europa dar si cu furnizori si producatori din Asia. Fiecare catalog contine o gama larga de produse (undeva intre 2500 si 3000 de produse promotionale/ catalog) ca de exemplu: - instrumente de scris: pixuri din plastic si metalice, seturi de pixuri, stilouri, creioane mecanice, markere, suport pentru instrumente de scris, cutii cadou pentru instrumente de scris; - produse dedicate timpului liber si calatoriilor: articole de plaja (saltele, scaune, papuci, frisbee, genti, palarii, bandane, mingi, hamac) genti de picnic, ustensile pentru picnic, trollere, genti de calatorie, seturi de golf, pelerine de ploaie, umbrele; - textile: tricouri t-shirt si polo, veste, geci, hanorace, halate, caciuli, manusi, fulare, prosoape din bumbac 100%, sepci; - electronice si electrocasnice: ceasuri (de mana, birou de perete), statii meteo cu ceas termometru si hidrometru, radiouri, calculatoare de birou, mousepaduri cu calculator, usb-uri, seturi de usb-uri cu calculator, webcam-uri, mouse-uri, mouse-uri cu usb, mp3 playere, usb memories; - produse de ingrijire: seturi de baie, truse de manichiura, seturi aromaterapie, periute de dinti; - produse medicale: tensiometre, dozatoare de pastille, seturi de prim ajutor, gel dezinfectant, servetele umede, termometre; - produse de lux: produse argintate, ceasuri de mana, instrumente de scris Montblanc, Caran d’Ache, etc., genti si trollere de calatorie, agende de lux, mape si articole de birou; - produse pentru copii: jucarii, creioane colorate, ascutitori, seturi de aquarele, rigle, aquarele, penare, rucsaci, carnetele, canute, whiteboard-uri, yoyo, jucarii din plus, cosuri pentru jucarii, diverse obiecte reflectorizante pusculite; - produse cu forma speciala: odorizanti auto, brelocuri cu forma speciala, mousepad-uri, sacose si pungi de hartie, restiere; - alte produse: cutii si accesorii de vin, accesorii de bucatarie, cani, pahare, cani termo, rame foto, brichete, brelocuri, truse de scule. Suntem distribuitori ai unor branduri celebre precum PIERRE CARDIN, RONCATO, AXECUTA ITALY, PARKER, FRUIT OF THE LOOM, ASPEN, NIKE, STEDMAN, HANES, KCF, ARCO, ITD, ANDREE PHILIPE, CHILI, etc. Pe langa importul de materiale promotionale, oferim si alte servicii precum: - servicii complete de personalizare prin serigrafie, tampografie, termotransfer, gravura laser si mecanica, broderie - servicii de tipar digital si offset: tiparituri, carti de vizita, pliante, afise, etichete, flyere - servicii de DTP, care au rolul de a prelucra siglele sau imaginile dvs.

Bucuresti Importator