Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
Alege categoria
De la
Produse Feroase & Neferoase: 2131 companii
 • Domeniul principal de activitate este prelucrarea prin aschiere cu ajutorul utiulajului CNC in 3 si 4 axe, atat serii cat si produse unicat. Putem produce matrite si injectarea produselor din plastic de mici dimensiuni. Oferim garantia calitati, promptitudine si solutii la problemele dumneavoastra.

Oras Dragomiresti Servicii
 • Sc Service Cons Mihalov Srl este o companie infiintata in 2020 cu experienta acumulata in Norvegia ( 2008-2020). Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati. email: serviceconsmihailov@gmail.com            leonardmihailov@yahoo.com Telefon: 0758390599

Mun.Tulcea Servicii
 • Obiectivul nostru este sa avem clienti si furnizori care ne prefera, angajati care sunt mandri de succesul lor in cadrul echipei, actionari satisfacuti si competitori care ne respecta. Impreuna putem realiza lucruri extraordinare, puteti conta pe noi si in urmatorii ani!

Odorheiu Secuiesc Distribuitor
 • Companie sigura ne ocupam cu producerea de mobilier stradal, oferim calitate si garantie 24 luni. Transportul e asigurat de firma noastra. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Potcoava Producator
 • Producator roman de confectii metalice si solutii modulare din tabla perforata pentru multiple domenii: Energetic, Industrial, Constructii si Agricultura. Pentru fiecare domeniu in care activam am inceput prin proiectarea unor sisteme complete si modulare. De asemenea, am investit in echipamentele necesare fabricarii fiecarui element la un standard inalt de calitate. Pentru testarea produselor apelam la instutii acreditate care le incearca pentru cele mai grele situatii ce pot aparea in timpul utilizarii. Doar atunci cand toate testele au fost trecute inregistram produsele la OSIM cu brevete de inventie sau modele de utilitate.

Municipiul Bucuresti Producator
 • Townex Development Srl dispune de o gama larga de materiale pentru constructii de drumuri, feroviare, civile, materiale pentru industria petrolului si a gazelor, industria miniera si materiale speciale de armare direct de la producator.

Iasi Importator
 • Prod 3D a fost infiintata in anul 1995 ca societate comerciala cu capital integral privat romanesc. Societatea are ca profil de activitate fabricarea constructiilor metalice si parti componente ale constructiilor metalice, piese metalice la comanda, in special, in ultimii ani, productia de produse de serie mica, mare, precum si unicat, piese strung la comanda si piese cnc la comanda.

Mihailesti Servicii
 • Companie cu capital privat infiintata in anul 2001, ce detine o vasta experienta in productia de benzi din otel laminate la rece si produse din benzi de otel, ajunge in scurt timp unul dintre cei mai mari producatori din Romania datorita investitiilor de lunga durata in tehnologie si instruirea personalului. MetalBand dispune de un spatiu propriu de productie de 3500 mp si utilaje moderne de provenienta UE, care asigura produselor noastre o calitate superioara si un termen maxim de livrare a produselor de 5 zile din momentul primirii comenzii. SC Metalband SRL cauta potentiali clienti/distribuitori/colaboratori pentru produsele si serviciile de inalta calitate oferite de noi, ca si producator la preturi minime, asigurand transportul pana la destinatia aleasa de client. Firma noastra va poate oferii in calitate de producator urmatoarele produse: - sipca metalica pentru garduri, 2 cute cu varful semirotund si marginile faltuite intr-o gama variata de grosimi si culori; - tabla cutata zincata cu grosimi cuprinse intre 0,15 - 0,50 mm si cu lungimea de pana la 13 m; - tabla cutata vopsita/prevopsita intr-o gama variata de culori si grosimi intre 0,25 - 0,50 mm si cu lungimea de pana la 13 m; - tabla cutata colorata intr-o gama variata de culori si grosimi intre 0,25 - 0,50 mm si cu lungimea de pana la 13 m; - accesorii pentru acoperisuri, hale, elemente de tinichigerie, flashing-uri din tabla zincata si colorata intr-o gama variata de grosimi si culori; - armaturi pentru profile PVC din tabla zincata cu grosimea cuprinsa intre 0,8 si 2 mm; - benzi inguste si subtiri laminate la rece din otel; - benzi de legat din otel; - servicii de fasiere tabla zincata, vopsita, colorata si neagra din rulou la dimensiunea dorita de client;

Braila Producator
 • Palmex Metale este o societate cu capital privat romanesc ce are ca obiect de activitate productia si comercilaizarea materialelor feroase de constructii pe intreg teritoriu Romaniei. Compania noastra este specializata in producerea urmatoarelor produse: - Sipca zincata 0.40 mm x 95 mm util - Tabla cutata zincata model H12 Misiunea noastra este de a oferi produse de cea mai inalta calitate tuturor clientilor nostri. Pentru detalii si comenzi va stam la dispozitie la: 0740 905 445

Galati Producator
 • Metalmecanica Iasi Srl este solutia perfecta pentru nevoile Dvs in domeniul prelucrarilor pieselor si componontelor de inalta precizie. Strunjire, frezare, rectificare plana, debitare plasma CNC, suduri, tratamente termice. Se pot realiza piese dupa desenul sau monsta/model al beneficiarului. Analizarea proiectului, Cerere Oferta, Consultanta, Productie, Ambalare si Livrare. Profita de toate serviciile nostre complete pentru nevoile tale! Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati! https://metalmecanica-iasi.com/ contact@metalmecanica-iasi.com 0735588805

Pascani Servicii
 • Principalul nostru obiect de activitate este importul manusilor de protectie. Oferim preturi foarte competitive si conditii comerciale asemenea. Asiguram suportul tehnic pentru toata gama de echipamente de lucru si protectie a muncii.

Ploiesti Importator
 • Scopul Fado Plast este de a raspunde cererii tot mai mari de repere de calitate de pe piata de injectii mase plastice. Fado Plast combina responsabilitatea cu inovatia pentru a produce repere de calitatea si pentru a adauga valoare clientilor nostrii. Pentru aceasta, am creat un atelier de injectii mase plastice cu o suprafata de 500 mp ce cuprinde: 360 mp spatiu de productie si depozitare 70 mp spatiu vestiare si servirea mesei 70 mp spatiu administrativ si showroom. Dispunem de o tehnologie de ultima generatie, care ne permite sa facem fata oricaror cerinte din domeniu. Masini de productie cu an de fabricatie 2015 sau mai recente, vin cu o capacitate de pana la 200 TF si un volum injectat de pana la 350g.

Mintia Producator
 • Compania noastra s-a infiintat in anul 2000, avem actual doua depozite in Ungaria, ne ocupam cu comercializarea produselor industriale si agricole, sarma, cuie, roabe, santem producatri la plase de gard, plase de vanat si pentru autostrazi.

Debrecen Producator
 • Misiunea Gold'N'Roll este facilitarea si promovarea utilizarii monetare a aurului pur. Aceasta misiune va ghida activitatea Gold'N'Roll atat timp cat aurul va fi singura forma de ban ce intruneste toate calitatile necesare pentru a indeplini cu succes functia monetara: mediu de schimb, unitate universala de masura, mijloc de prezervare a valorii, raritate, imposibilitatea crearii sale de catre de om, fara risc de contrapartida, nealterabil, indestructibil. Puritate Pentru noi aur pur inseamna aur cu o puritate de minim 99,99%. Tot aurul aflat in proprietatea Gold'N'Roll sau in custodia Gold'N'Roll este aur pur. Responsabilitate Gold'N'Roll nu accepta aur decat din surse de provenienta demonstrabila sau rezonabila. Aurul obtinut din exploatari miniere ce nu respecta elemente esentiale de protectie a mediului in timpul exploatarii si de re-ecologizare a zonei de extractie dupa exploatare, este inacceptabil. Aurul obtinut din exploatari miniere ce practica munca fortata sau conditii inumane de munca este de asemenea inacceptabil. Gold'N'Roll nu primeste in depozit aur de la persoane sau organizatii care l-au obtinut prin furt, talharie, violenta de orice fel, schimb involuntar sau inselaciune.

Bucuresti Financiar
 • NFS Artmetal poate realiza o gama extrem de variata de produse: porti, garduri, balustrade, scari interioare si exterioare, rafturi metalice, gratare, copertine, rulouri pentru ferestre, grilaje, dulapuri metalice, dotari-mobilier depozite, stelaje port-paleti, rafturi arhivare, rafturi mobile, rafturi universale, rafturi modulare, rafturi specializate, rafturi magazine, panouri publicitare, stalpi cu profil special, structuri demontabile, usi metalice, ferestre metalice, chioscuri, containere, rezervoare, unelte metalice de mana, feronerie, ambalaje metalice, baraci metalice, hale metalice sau chiar si accesorii pentru masini agricole si autovehicole utilitare. Particularitatea atelierului nostru o constituie gama larga de modele originale, disponibilitatea creativa de adaptare a acestora la situatii speciale, dar si solutiile tehnice deosebite pe care le propunem clientilor nostri atunci cand situatia de fapt o impune.

Tomesti Servicii
 • Firma noastra produce furtunuri din pvc de diverse dimensiuni si lungimi. Producem si profile din pvc de diverse dimensiuni. Executam prelucrari prin aschiere realizate in serii mici. Executam finisari si reparatii matrite injectie mase plastice si extrudere. Mai multe detalii gasiti pe site-ul nostru: www.sisopon.ro

Cenad Producator
 • Infiintata in 2004, Vicastar este importator si distribuitor national de scule electrice profesionale marca Phiolent, Rebir, Bosch, discuri abrazive marca Luga Disc Autentic, pompe submersibile marca Bosna-LG, Lepse si Ruceiok, electrozi rutilici marca Monolith, precum si numeroase instrumente, unelte si accesorii pentru gradinarit si industria prelucratoare marca Slovakia Trend. Dispunand de un sistem de distributie eficient, societatea activeaza in majoritatea zonelor geografice din tara, reusind sa ofere beneficiarilor sai produse de calitate la un pret competitiv. Societatea isi desfasoara activitatea prin intermediul celor doi administratori, alaturi de echipa Vicastar, impreuna urmarind furnizarea unor produse si servicii de cea mai buna calitate, care sa raspunda cerintelor si asteptarilor tuturor clientilor si partenerilor de afaceri.

Suceava Importator
 • S.C. Debital Tehnology S.R.L este o societate din Bucuresti, specializata in proiectarea, debitarea si productia de diverse elemente metalice, tot odata poseda o vasta experienta in executia de prelucrari si constructii metalice. Societatea dispune de CNC cu debitare cu plasma Compania dispune de profesionisti in domeniul proiectarii si ingineriei de constructii metalice, indiferent de complexitatea cerintelor. Ce putem debita: -Otel, otelinoxidabil -Aluminiu, cupru, alama, bronz. Dimensiunile mesei de taiere: 6000 x 2000 mm Debitare Plasma - tabla # 0,4 la #45mm. Forme simple sau complexe, repere industriale, decorative, garduri, porti, panouri, dupa modelul clientului sau proiectare proprie.

Bucuresti Producator
 • Firma noastra, infiintata in 1998, isi desfasoara activitatea in fostele hale ale SC Griro SA, sectia Scularie-Autoutilitare, beneficiind de experienta unui personal bine pregatit in confectionarea de constuctii metalice si parti componente, precum si de posibilitatea prelucrarii de piese in CNC pe strunguri - Okuma ( B-MULTUS 300 si GENOS L3000-e (M)x1000 ) Suntem specialisti in confectionarea de scule aschietoare nestandardizate, la tema. De asemenea, putem executa matrite si parti componente dupa proiect. Contactati-ne si noi vom face tot ce putem sa va servim!

Bucuresti Producator
 • Companie infiintata in anul 1994 MD Spare Part importa si distribuie in toata tara o gama larga de produse, echipamente si consumabile industriale, echipamente electrice, unelte, scule, aparate de masura si control.

Bucuresti Importator