Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Proiecte Medicale - Produse Cosmetica &Medicala: 62 companii
 • Laborator tehnica dentara, cabinet stomatologic, implant Dentar, fatete(veneers)si coroane total ceramice pe folie platina, coroane metalo-ceramice, proteze scheletate, proteze totale (high quality).

Bucuresti Servicii
 • Auradent este reprezentata de dr.IONICA CRISTINA,medic specialist stomatologie generala. Avand 8 ani de experienta acumulata la firma DEN TA FILM. Cabinetul situat pe strada Horea, Nr.61-63 este dotat cu aparatura moderna si materiale de ultima generatie. -ambianta placuta. -amabilitatea si tratamentele fara durere va vor face sa reveniti.

Cluj Napoca Servicii
 • Cento Dental Marketing ofera consultanta specializata de marketing si management pentru clinici stomatologice precum si consultanta in obtinerea de fonduri europene nerambursabile pentru clinici stomatologice si laboratoare de tehnica dentara. Vezi info: www.dentalmarketing.ro

Bucuresti Servicii
 • Firma ofera servicii in domeniul  sanatatii umane, activitati de practica dentara si activitati ortodontice', radioalogie, implanturi dentare, lucrari dentare fabricarea de dispozitive , aparate si instrumente medicale stomatologice.

Braila Altul
 • Unitatea produce centuri (curele) elastice herniale, briuri elastice, lombostate, burtiere, orteze cervicale, lombostate, aleze, orteza cervico-toraco-lombara, orteze lombare, bonete, orteze testiculare (suspensor), orteza brat, bambaj incheietura maini, barbita traheostoma.

Resita Producator
 • Exista enorm de multe motive de a zambi... nu va ramane decat sa hotarati daca zambiti cu noi... Servicii medicale complete - Stomatologie generala, estetica, protetica, implantologie, pedodontie, ortodontie.

Otopeni Servicii
 • In cabinetul nostru din Cluj-Napoca lucreaza doi medici specialisti in medicina muncii care va ofera servicii complete in ceea ce priveste sanatatea ocupationala: - examinari medicale in vederea stabilirii aptitudinii de munca; - investigatii (EKG, audiometrie, spirometrie, viziotest, examen psihologic, analize de laborator); - participarea la Comitetele de Sanatate si Securitate in Munca; - consilierea angajatorilor pe probleme de sanatate ocupationala.

Cluj-Napoca Servicii
 • Centrul nostru medical se caracterizeaza prin profesionalism, seriozitate si promtitudine, lucrand cu o echipa de medici cu multa experienta si personal medical calificat, oferind servicii de medicina estetica, ORL, acupunctura si apifitoterapie.

Sibiu Servicii
 • Esti derutat? stresat? ai o stare de discomfort la serviciu, cu prietenii, in familie, in casa ta, cu tine? cere ajutor. Solutiile iti foarte aproape si la indemana. caile sunt chiar neasteptat de placute! vrei sa vezi, sa simti, sa stii? Suntem alaturi de tine!

Iasi Servicii
 • Optofarm s-a fondat in 1991 ca asociatie familiala, dar care in anul 1993 s-a transformat in S.R.L. din cauza cerintei crescute a produselor si a serviciilor oferite. De atunci, din an in an, reteaua de magazine s-a largit iar numarul personalului a crescut. In prezent, in judetul Mures dispune de 6 magazine si de un personal format din 50 de specialisti dintre care 12 sunt medici specialisti oftalmologi. Inzestrarea tehnică s-a dezvoltat din an in an atat in domeniul oftalmologic cat si optic, iar in prezent se lucreaza cu tehnologia de varf a mileniului trei. Cea mai importanta realizare a S.C. Optica Optofarm S.R.L. este infiintarea clinicii ambulatorii de chirurgie oftalmologica cu ocazia celei de-a 10-a aniversari a infiintarii S.R.L.-ului, in anul 2003. Clinica este dintre cele mai moderne pe plan national lucrand cu echipamente cu ultrasunete achizitionate de la firma americana Alcon si firma germană Zeiss. Societatea, prin realizarile obtinute pana in prezent, si-a propus sa ramana in continuare pe primul loc in top. Poziatia OPTICA OPTOFARM SRL in Topul Firmelor: Locul 1 in Top Afaceri Romania, judetul MURES, domeniul 85: Sanatate si asistenta sociala Locul 1 in Top Profit Romania, judetul MURES, domeniul 85: Sanatate si asistenta sociala

Targu Mures Servicii
 • Compania noastra activeaza intr-un domeniu relativ nou dar cu o capacitate de dezvoltare extraordinara. Celulele stem sunt cele mai fascinante si promitatoare "unelte" pentru vindecarea a numeroase boli. Stiinta a demonstrat utilitatea deosebita a acestor celule stem dar in deosebi a celulelor stem recoltate din sangele placentar, in momentul nasterii copilului, dar fara nici un risc asupra mamei sau al copilului. Asiguram recoltarea in kit-uri speciale, transportul acestora in laboratoarele din Germania si Anglia; asiguram de asemenea depozitarea celuleleor stem obtinute in banci specializate in doua locatii din Germania si Anglia. Pentru mai multe informatii va rugam sa nu ezitati sa ne contactati.

Brasov Distribuitor
 • Producator roman de medicamente, certificat GMP. Compania este renumita prin promptitudine, seriozitate, excelent raport calitate/pret. Echipa sa de specialisti asigura inalte standarde de calitate, avand ca prioritate grija fata de consumatorul final.

Voluntari Producator
 • Furnizam aminoacizi, indulcitori, suplimente nutritionale, pentru domeniul biotehnologiei, farmaceutic, cosmetic si alimentar.     Pentru detalii accesati linkul: http://shiftnature.googlepages.com/shiftnature

Bucuresti Import - Export
 • Trident Medical Company Srl companie cu capital integral privat romanesc, s-a definit ca fiind unul dintre liderii de piata care opereaza in distributia produselor tehnico-medicale. Cu o larga dispersie in teritoriu si capacitati logistice care pot satisface comenzi din toata tara in max.48 ore, TRIDENT MEDICAL COMPANY va ofera garantia unui parteneriat solid sustinut si de valorile promovate. Calitatea angajatilor nostri si spiritul de echipa sunt principalele noastre atuu-ri pentru a fi o companie de succes pe o piata in continua dezvoltare. Ne gasiti in: Bucuresti, Str. Biharia Nr. 67-77, corp E, et. 1, Constanta, Bd. Tomis, nr.310, bl. LT4 Cluj-Napoca, Str. Dorobantilor, nr. 116. Avem deja un nume pentru distributia articolelor medicale in farmacii, clinici, spitale si cabinete medicale din orice domeniu. Incepand cu anul 2006 am lansat un nou concept si anume cel al Cabinetului medical la cheie, oferind solutii complete pentru dotari de ultima generatie, asigurand proiectarea circuitelor functionale, livrarea si instalarea aparaturii punand in acelasi timp la dispozitia dvs. si solutii de finantare optimizate. Unici distribuitori in Romania ai unor companii de prestigiu din domeniul medical: Bode Chemie - Germania (dezinfectanti) EMS - Elvetia (dispozitive pentru terapie cu unde de soc) Gima - Italia (echipamente medicale de diagnostic si terapie) Edan - China (monitoare, pulsoximetre, aparatura diagnostic) Euromed Surgical - Marea Britanie (plase eventratie) Medical Master - Taiwan (mobilier medical) Zibo Shanchuan - China (seringi, truse perfuzie). Distribuitori autorizati ai unor producatori de prestigiu: Becton Dickinson - SUA (seringi) Vacutest Kima - Italia (vacutainere) Ethicon Johnson & Johnson - SUA (material sutura)

Bucuresti Import - Export
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 2000 si este situata in Bucuresti. Compania noastra va pune la dispozitie servicii veterinare, chirurgie, consultatii, analize, radiologie digital?, ecografie, ECG, vaccinuri. Firma noastra are un personal de 12 angajati. ORTOVET a fost creat pentru a-i sprijini pe cei care doresc să ajute dezinteresat animalele, considerându-le fiinţe demne de respect şi compasiune. La ORTOVET acţionăm numai în favoarea animalelor. Considerăm că ele NU sunt simple obiecte aflate la dipoziţia oamenilor pentru a fi transformate în hrană, îmbrăcăminte sau alte produse, nici pentru a fi folosite în satisfacerea unor nevoi umane de divertisment, securitate sau confort psihologic. ORTOVET pune în practică principiile AVAR -Association of Veterinarians for Animal Rights (Asociația Veterinarilor pentru Drepturile Animalelor). AVAR (acum HSVMA) îşi propune să echilibreze interesele oamenilor cu interesele specifice ale animalelor ne-umane.

Bucuresti Servicii
 • Happy Face Impex S.R.L., a fost fondata in 2001 in Bucuresti si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Cu o echipa de 2 angajati cu vasta experienta in efectuarea de consultanta in domeniul vamal, servicii vamale, tratamente bioenergie, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Produsele si serviciile noastre au ca piata principala de desfacere Romania Orice produs sau serviciu prestat de firma noastra are la baza rezultatele analizei profilului beneficiarilor sai, a cerintelor si asteptarilor acestora. Happy Face Impex S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Happy Face Impex S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Pentru fiecare din produsele noastre ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1996 si este situata in Rosiori De Vede, judetul Teleorman. Cu o echipa de 5 angajati cu vasta experienta in efectuarea de servicii stomatologice si ingrijire dentara, punem accent in special pe promptitudinea si seriozitatea firmei noastre. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Misiunea noastra este sa oferim cea mai simpla, convenabila si eficienta metoda de a satisface cerintele clientiilor nostri. In firma Dental - N S.R.L este promovata o cultura organizationala puternica avand ca valoare fundamentala orientarea catre client. Noi urmarim satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. In speranta interesului dumneavoastra pentru oferta noastra, va invitam sa ne contactati.

Rosiori De Vede Servicii
 • Inca de la infiintare Niego S.R.L si-a propus sa ofere servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Avand ca prioritate satisfactia clientilor, compania noastra comercializeaza o gama larga de produse veterinare, medicamente veterinare si fitosanitare, servicii medicale veterinare. Compania are un efectiv de 16 angajati. In principal, produsele si serviciile noastre se adreseaza pietei din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Acordam o atentie deosebita instruirii personalului nostru, pentru garantarea unei maxime satisfactii in utilizarea produselor Niego S.R.L. Ca urmare a vanzarilor mereu in crestere avand la baza produse si servicii extrem de variate putem spune ca suntem un viitor partner de incredere pentru dumneavoastra. Credem ca o cooperare intre companiile noastre poate fi reciproc avantajoasa. Compania noastra este gata sa va ajute, nu ezitati sa ne contactati.

Slatina Distribuitor
 • Delta Med S.R.L., a fost fondata in 2002 in Slatina, judetul Olt si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului nostru. Avand 4 angajati, firma noastra efectueaza fizioterapie, recuperare medicala. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Principala preocupare a companiei Delta Med S.R.L. este de a sprijini clientii in gasirea celor mai optime solutii in achizitionarea produselor si serviciilor noastre. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Slatina Servicii
 • Compania noastra a fost infiintata in anul 1997 si este situata in Targu Mures, judetul Mures. Cu un efectiv de 5 angajati, Terapie Laser S.R.L. efectueaza servicii medicale, tratamente laser in diferite afectiuni medicale si tratamente estetice, terapia durerii. Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei din Romania. Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Desi suntem o firma tanara, in scurt timp am reusit sa ne impunem pe piata datorita profesionalismului cu care tratam clientii si a calitatii produselor noastre. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Terapie Laser S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. In cazul in care doriti sa incepeti colaborarea cu firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Targu Mures Servicii