Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Proiecte Medicale - Produse Cosmetica &Medicala: 62 companii
 • Firma noastra efectueaza servicii de proiectare si executie retele gaze tehnice si fluide medicale, comercializarea de echipamente medicale pentru oxiterapie dedicate atat clinicilor, spitalelor sau laboratoarelor cat si clientilor privati.

Timisoara Distribuitor
 • Sc. PHM ComServ Srl. societate cu raspundere limitata cu capital integral privat inregistrata la Registrul Comertului cu numarul J40/4875/2007, CIF: RO 21314065 cu sediul in Bucuresti, are ca profil furnizarea de echipamente, accesorii si servicii, solutii integrate IT pentru spitale si clinicile private din Romania. Distribuitor instalatii radiologie si produse imagistica medicala Instalare dispozitive medicale cu radiatie X Service si intretinere dispozitive medicale cu radiatie X Servicii de elaborare a documentatiilor necesare autorizarii laboratoarelor radiologice Servicii de verificare a instalatiilor radiologice si emiterea de buletine de verificare conform normelor in domeniu Scopul nostru este de a pune la dispozitia clientilor echipamentele, cunostintele si serviciile de care au nevoie pentru a-si optimiza afacerile si activitatea profesionala, pentru a putea oferi servicii de calitate in tratarea pacientilor.

Bucuresti Importator
 • Compania noastra, Suplimente Omega Helth , (specializata in producerea capsulelor Omega 3), Director General Galmor Israel; facilitati de productie in Elvetia si in Romania, facilitati de ambalare in Elvetia si Germania, doreste sa stabileasca o relatie cu distribuitori pentru a ne reprezenta si a vinde produsele noastre in Romania. Compania a dezvoltat si produse proprii, 15 tipuri unice de Omega 3. Vom fi bucurosi sa colaborăm cu dvs. in acest domeniu. Toate cele bune, Israel Galmor CEO Omegal Health Supplements www.omegal-omega-3.com Persoana de contact: Elisabeta C Tel.: 0740974702

Petach Tikva Producator
 • Profesionalismul unui medic stomatolog si echipamentele de ultima generatie cu ajutorul carora acesta isi desfasoara activitatile, sunt standarde fara de care nu este posibil un tratement dentar de calitate. Atat cabinetul cat si echipa noastra, reusesc sa se ridice la aceste standarde, avand un singur obiectiv: satisfactia pacientului. Alaturi de noi vei zambi mereu! Pentru ca starea generala de sanatate a pacientilor nostri sa fie cat mai buna, ne luam angajamentul de a oferi cele mai bune servicii de medicina stomatologica posibile, consiliere si informatii personalizate . Istoricul si calitatile cabinetului nostru: -infiintat in 2009 si atestat in Implantologie Orala in 2012; -laborator propriu de Tehnica Dentara in Timiosoara; -dotarii ultramoderne - Tehnologie 3D, Scanare Intraorala, Stomatolgie Digitala; -peste 3000 de pacienti activi -ambient placut, mediu relaxant; -design modern; De ce noi? Pentru ca prioritara pentru noi este relatia medic - pacient. Suntem dornici sa mentinem o relatie cat mai deschisa cu pacientii nostri, pentru a putea actiona in conformitate cu nevoile lor si in acelasi timp pentru a le explica in detaliu planul de tratament. Pentru expertii nostri, fiecare pacient este unic prin natura nevoilor sale. Participand la diverse workshopuri si congrese, echipa noastra este intr-o continua dezvoltare si perfectionare, Ofera-ne posbilitatea de a fi resposabili de zambetul pe care ti l-ai dorit dintotdeauna !

Belint Servicii
 • Suntem importator-distribuitor de manusi medicale si de laborator, manusi nitril consultatie, manusi latex chirurgicale, manusi de laborator nitril si latex conform normelor europene. Marcaje ISO si CE.

Timisoara Importator
 • Suntem o firma serioasa si punctuala cu experienta. Oferim servicii de calitate la preturi decente. Asistenta gratuita pentru orice intrebare/nelamurire. Dosar complet cu SSM si PSI numai la noi, foarte repede. Ne gasiti si pe facebook "Servicii ssm si psi" pagina cu casca rosie.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o firma specializata in servicii medicale ambulatorii in special in diagnosticul si tratamentul stresului si burnout-ului aduce pe piata servicii inovative in urma derularii unui proiect de cercetare cu finantare europeana. Detinem aparatura medicala de inalta performanta si colaborari cu personal medical de inalta pregatire profesionala.

Cluj-Napoca Servicii
 • Medical Gazplus furnizeaza solutii modulare la cheie care inglobeaza cele mai noi tehnologii pentru modernizarea instalatiilor de fluide medicale, acoperind toate fazele implementarii: consultanta, instalare, mentenanta. Instalatii de distributie a fluidelor medicale: - oxigen - aer comprimat - protoxid de azot - dioxid de carbon - instalatii de vacuum - instalatii de evacuare gaze anestezice Compania Medical Gazplus este specializata in dezvoltarea de solutii medicale integrate ce conduc la cresterea performantelor sistemelor suport de tratare a pacientilor si sustin cresterea calitatii actului medical. Misiunea Medical Gazplus este sa activeze ca o organizatie dinamica, perfect adaptata necesitatilor clientilor prin utilizarea si integrarea unor echipamente si tehnologii de inalta performanta, pentru asigurarea excelentei in relatia cu clientii.

Bucuresti Importator
 • Soniworld Aparatura Medicala importa si distribuie o gama variata de aparatura din domeniul medical: aparatura medicala pentru spitale, clinici si cabinete medicale de specialitate sau de medicina de familie, instrumentar medical, mobilier medical, consumabile medicale. Pentru ca ne respectam clientii, punem la dispozitia acestora aparatura si echipamente medicale de ultima generatie, pentru urmatoarele specialitati medicale: Obstetrica-Ginecologie, Cardiologie, ORL, Gastroenterologie, Medicina de familie, Interne, Dermatologie, Urologie, Ortopedie, Neurologie, Chirurgie si multe alte specialitati, precum si pentru Medicina Veterinara. Suntem Reprezentantii Autorizati ai mai multor producatori, precum: Chison, Sinohero, Comen, Zoncare, Aspel, Oscilla, Lut, LED, Aohua, Chinesport, Inmedico, Kernel, Mir, Riester.

Bucharest Importator
 • Suntem o echipa relativ tanara si profesionista! Avand o experienta foarte vasta in acest domeniu am hotarat sa pornim aceasta afacere din dorinta de a oferi clientilor nostri servicii de calitate, promptitudine si rapiditate.

Pitesti Altul
 • Companie medicala de top in piata romaneasca de profil: orteze, materiale de osteosinteza si endoproteze pentru ortopedie-traumatologie, implanturi spinale si craniene pentru neurochirurgie. Clientii nostrii sunt spitalele importante din Bucuresti si din tara, firme private, dar si toate Casele de Asigurari de Sanatate din Romania - oferind pacientilor in regim compensat o gama larga de dispozitive medicale - orteze, caruciaore, pungi colostomie/ urostomie, dispozitive incontinenta, catetere urinare, etc.

Bucuresti Distribuitor
 • Policlinica Liana a fost infiintata in anul 2010, cand am accesat fonduri europene pentru o unitate nou infintata. In anul 2013 proiectul a fost eligibil dar nu s-a primit finantarea. Pentru mai multe detalii privind serviciile noastre va rugam sa ne contactati.

Mirsani Altul
 • Prin crearea departamentului de ingrijire medicala si asistenta sociala la domiciliu,am dorit sa contribuim la imbunatatirea conditiilor de viata a persoanelor dependente, imobilizate la pat sau la domiciliu.

Craiova Servicii
 • Farmacie-Comert cu amanuntul al produselor farmaceutice si parafarmaceutice. Fidel Farm va ofera la un pret atractiv o gama variata de produse farmaceutice si parafarmaceutice - cosmetice, produse pentru igiena corporala/bucala, produse pentru copii etc.

Bucuresti Servicii
 • Clinica stomatologica si laborator de tehnica dentara. Oferim servicii medicale stomatologice si colaborari avantajoase pentru lucrari de tehnica dentara. Oferim spre inchiriere spatiu de lucru pentru servicii medicale stomatologice.

Bucuresti Servicii
 • Aparatul Sensitiv Imago și software-ul aferent Lifestream, sunt împreună adecvate pentru investigarea cuprinzătoare, a stării biofizice a organismului uman. Semnificația termenului SENSITIV este senzitiv, iar IMAGO provine de la inițialele următoarelor cuvinte: Individual Modelling of Anatomical Graphic Objects (ceea ce înseamnă: Modelarea individuală a obiectelor grafice anatomice). Deci SENSITIV IMAGO nu este altceva, decât o interfață biofizica analogică/digitală. Dispozitivul interfață - utilizând metode alternative și cele mai noi cuceriri tehnice și tehnologice - a fost elaborat cu scopul de a fi capabil să analizeze organismele vii, pe baza caracteristicilor energetice, informaționale și ale vibrațiilor lor. Aparatul, se bazează pe metoda bio-rezonanței, care a beneficiat o dezvoltare dinamică în ultimile decenii și a avut un succes în continua creștere. Ansamblul unitar - hardware-software - SENSITIV IMAGO, este utilizabil ca sistem informațional de referință, în scopul unei investigații virtuale rapide. Adecvat pentru detectarea schimbărilor dinamice, ale stării de sănătate, adică determinarea abaterilor de la nivelul normal de homeostazie. Complexul hardware-software, este adecvat pentru monitorizarea schimbărilor complexe și distincte, ale homeostaziei, precum și pentru identificarea spectrografică, pe baza caracteristicilor vibrațiilor. De asemenea, este recomandabil pentru prezicerea eventualelor anomalii, ale homeostaziei, pentru selecționarea regimurilor alimentare, de ameliorarea a sănătății, precum și pentru identificarea modelului de frecvență, al celor mai potrivite medicamente și suplimente nutritive, pentru subiectul analizat. "Farmacia electronică", adică modulul informațional de referință, cuprinde peste zece mii de spectrografice (modele de vibrație). Aceasta face cu putință selecționarea și prepararea imediată, a celei mai eficiente medicații informaționale individuale și personalizate, precum și cu cel mai bun randament. Ansamblul hardware-software, poate fi utilizat cu eficiență, în egală măsură, atât de către practicanții medicinei academice (occidentale), cât și de către cei ai medicinei alternative și tradiționale orientale, precum și de către practicanții medicinei chinezești. Poate fii de asemenea folosit la domiciliu, în saloane de frumusețe, centre fitness, wellness și în diferite instituții de ameliorare a sănătății.

Balteni Importator
 • Suntem o firma mica la inceput de drum ce are ca domeniu principal de activitate editarea cartilor. Pe langa asta ne mai ocupam si cu realizarea de magazine on-line si site-uri de prezentare. Sediul social se afla pe strada Olari, nr. 25, parter, ap. 2, cam. 5, sector 2, Bucuresti.

Bucuresti Altul
 • Laborator Analize Medicale "Mediclinic", unul dintre cei mai mari furnizori de Servicii Medicale din aria judetului Bacau, a fost infiintat in anul 2006. Scopul principal al acestei firme este oferirea clientilor servicii de inalta calitate, fiind dotati cu aparatura de ultima generatie si personal medical competent.

Bacau Altul
 • Clinica stomatologică Swiss Ecodent cuprinde și oferă întreagă gamă de servicii stomatologice, susținute de o echipă profesionistă, cu experiență de lucru internațională, dotări de ultimă generație și un ambient confortabil. Întreaga desfășurare a activităților din cadrul clinicii respectă principiul elvețian, accentul fiind pus pe calitatea serviciilor, siguranță și discreție, atenția principală fiind îndreptată către asigurarea unui nivel ridicat de calitate a igienei. 021.9394 www.swiss-ecodent.ro http://facebook.com/SwissEcodent

Bucuresti Servicii
 • Cabinete-medici.ro este un portal medical complet realizat la nivel national, care vine in ajutorul tuturor celor care sunt in cautarea unei farmacii, cabinet medical sau clinica medicala. Cabinete-medici.ro cel mai usor mod de a gasi clinica cautata.

Iasi Altul