Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Proiecte Medicale - Produse Cosmetica &Medicala: 62 companii
 • Precident Srl a fost infiintata in anul 2005 si este situata in Buzau, judetul Buzau. Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate ca tehnica dentara, consultanta, planuri de tratament - laborator. Firma noastra are un personal de 13 angajati. Compania noastra are o bogata experienta pe piata din Romania Atat furnizorii cat si clientii nostri au avut ocazia de a se convinge de seriozitatea si calitatea produselor noastre. Angajatilor nostri li se asigura conditii optime de promovare in cadrul firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Cunoasterea problemelor clientilor nostri, ajuta compania Precident S.R.L. sa isi perfectioneze produsele si sa le adapteze mereu la cerintele pietei. Daca ne contactati, veti gasi suficiente informatii pentru a putea face o alegere corecta a produsului care se potriveste cel mai bine cerintelor dumneavoastra.

Buzau Servicii
 • Asociatia Nationala pentru Protectia Pacientilor (A.N.P.P.) este o organizatie reprezentativa care apara si promoveaza drepturile pacientilor din Romania, promoveaza programele de sanatate publica, produsele si serviciile de sanatate. Asociatia actioneaza pentru crearea unui climat propice care sa asigure o protejare reala a intereselor legitime ale pacientilor si o promovare optima a strategiilor si programelor de sanatate publica, precum si a produselor si serviciilor de sanatate performante. A.N.P.P. are autonomie functionala, organizandu-se la nivel national functionand prin filialele judetene si a municipiului Bucuresti. Obiectivul principal al A.N.P.P. este acela de a se asigura ca niciunui pacient nu ii este refuzat dreptul de a fi: - corect informat; - competent tratat; - complet despagubit pentru prejudiciile materiale si morale ce ii sunt produse datorita malpraxisului medical si a deficientelor administrative survenite in furnizarea de servicii si ingrijiri de sanatate. Astfel, protectia reala oferita de A.N.P.P. se concretizeaza in: sprijin acordat in solutionarea unor sesizari legate de incalcari ale drepturilor pacientilor, oferirea de informatii verificate sau de notorietate privind sistemul de sanatate, oferirea de asistenta medicala, asistenta sociala si asistenta juridica, precum si in programe de educatie pentru sanatate. De asemenea, ofera o alternativa pentru sprijinirea pacientilor si a familiilor acestora care au avut de suferit drept urmare a unor incalcari ale drepturilor lor sau in urma unor acte medicale suspicionate sau dovedite a fi malpraxis medical. Totodata, identifica deficientele din sistemul de sanatate si cauzele aparitiei acestora, le supune dezbaterii publice si sensibilizeaza autoritatile cu privire la acestea.

Bucuresti Altul
 • Cabinet Medical Medicina de Familie in Maramures Ofera: -consultatii; -analize medicale; -tratamente alopate si naturiste; -inscrierea pe lista Medicului de Familie a urmatoarelor categorii de persoane: -gravide, oferindu-le supravegherea lunara a evolutiei sarcinii, sfaturi medicale, concediu prenatal, etc.; -nou-nascuti si sugari, oferindu-le urmarirea lunara a dezvoltarii fizice si psihomotorii, sfaturi pentru o buna dezvoltare mental-emotionala (teoria atasamentului); program pentru diversificarea alimentatiei sugarului conform cu recomandarile Organizatiei Mondiale a Sanatatii, vaccinari obligatorii si informarea parintilor despre imunizari optionale practicate in Occident. -copii 1-18 ani, oferindu-le control medical anual si educatie sanitara in vederea prevenirii imbolnavirilor; -adulti si varstnici, oferindu-le control medical anual, retete compensate, certificate prenuptiale, adeverinte medicale, bilete de trimitere pentru investigatii paraclinice si catre medicina de specialitate/ spital, concedii medicale, sfaturi nutritionale, etc. -consultatii prompte pentru afectiunile acute, oferite tuturor categoriilor de pacienti; -EKG -consultatii la domiciliu pentru pacientii nedeplasabili.

Moisei Servicii
 • Oferim servicii de diagnostic  pe iris: -grad de vitalitate, -starea sanatatii generale, -nivelul imunitatii, -nivelul de stress acumulat, -nivelul toxinelor din corp, -traumatismele la nastere, -situati unor afectiuni mai vechi. RECOMANDARI IN TOTALITATE NATURISTE.

Bucuresti Servicii
 • Suntem o firma de servicii medicale de medicina muncii, cu un portofoliu de peste 190 clienti in mai putin de 1,6 ani, ne deplasam la sediul beneficiarului, acordam asistenta medicala si in caz de urgenta.

Bucuresti Servicii
 • Oferim servicii de consultanta in studii clinice medicale. Functionam pe principul unui Site management organization oferind consultanta in special medicilor care vor sa conduca studii clinice sau sponsorilor care doresc sa desfasoare studiiclinice in Romania.

Domnesti Servicii
 • Centrum Health Centre is a multinational company in the nursing industry. It was established in 1985. We have more than three thousand staff. We have branches virtually all over the world with our headquarters in Malaysia. Our services include clinical nursing, phsiotherapy, general nursing, environmental nursing, child delivery to mention but a few. Our company is reputed for training our staff in any country of their choice. There is trans-departmental exposure. We have state of the art equipment which simplify our jobs and make it cost effective.

Kuala Lumpur Altul
 • We are manufacturer of absorbable haemostatic gelatin sponge, SURGISPON, a widely used topical haemostatic product, we are having ISO 13485 & GMP certified manufacturing facility and CE mark from DNV contact: Mr. Rajeev, +919825693131

Ahmedabad Producator
 • Cariere medicale in Europa. Dam viata proiectelor dvs profesionale, siguranta si profesionalism, garantie de reusita in timp scurt. Experienta noastra este garantia reusitei dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati pe: www.europemedicalconsulting.ro

Satu Mare Servicii
 • KeSan Mold, a specialist in Plastic & Rubber Injection Mold and Molding in Shenzhen China, Strengths at medical, automotive, electric & electronic, consumer plastic parts and telecommunication products at values. Precision, Quality and On-time are our beliefs. In business with North America markets for years.

Shenzhen Producator
 • In cadrul cabinetului stomatologic sunteti tratat cu eficienta si profesionalism, deoarece cabinetul dispune de aparatura moderna iar materialele folosite sunt de ultima generatie. Obiectivul nostru principal este profilaxia (prevenirea), precum si tratarea eficienta si cu efecte de lunga durata a tuturor afectiunilor dentare.

Tomesti Servicii
 • Societate cu profil medical autorizata de Ministerul Sanatatii asigura permanent tratamente si ingrijiri medicale la domiciliu. Penru mai multe detalii despre serviciile noastre, nu ezitati sa ne contactati.

Braila Servicii
 • Oferim servicii de stomatologie si radiologie dentara intr-un spatiu modern, relaxant in care zambetul natural revine in urma tratamentelor moderne si de calitate oferite. Detalii pe site-ul dentapro-mplant.uv.ro

Constanta Servicii
 • HGT MED este un cabinet de medicina muncii infintat in 2006. Oferim toata gama de servicii medicale la sediul beneficiarului conform legislatiei in vigoare, indiferent de numarul angajatilor, cu maxima promptitudine si flexibilitate.

Timisoara Servicii
 • Suntem o companie in dezvoltare, pe de-o parte cu o echipa tanara, dinamica, receptiva, sustinuta de partea cealalta de o echipa analitica, formata din farmacisti cu experienta, specialisti, doctori in farmacie, profesori universitari, impreuna formand un amalgam indestructibil.

Bucuresti Servicii
 • Firma tanara si energica, situata geografic si cultural in Timisoara, Biometrix poate fi partenerul dvs de incredere in domeniile: - Laborator clinic - solutii complete (de la sisteme de recoltare la automate de mare capacitate in biochimie, hematologie, imunologie, microbiologie, etc.) - Ecografie (de la portabile accesibile la 4D real time) - Echipamente medicina muncii (Ecografe, EKG, doppler vascular, pulsoximetre, etc.) - Produse cercetare - Microbiologie, imunologie - Alte echipamente medicale la cerere. Suport in vederea obtinerii de fonduri europene.

Timisoara Importator
 • Shenzhen Medplus Accessories Co.,Ltd,which is professional manufacurer of the medical accessories, medical cables. Now our products line covered Spo2 sensor, Spo2 extension cable,Spo2 spare parts, ECG Cable, EKG Cable, NIBP Cuff. As a leader of medical accessories,we never stop our steps to upgrade our technique standard,develop new products and give plus service to satisfy each one's requirement.

Shenzhen Producator
 • Italogroup Ltd. is a trading Bulgarian company trading with baby diapers and adult products, diapers, sanitary napkins, rectangular briefs, mattress cover pads in all sizes, as well as detergents of different packings and qualities. Looking forward to your interest in our company.

Plovdiv Area Import - Export
 • Centru Medical acreditat ISO cu cca 10 specialitati: medicina familie, medicina interna, echografie, homeopatie, psihologie, psihiatrie, medicina muncii, analize medicale, situat in Bucuresti, sector 3.

Bucuretsi Servicii
 • Efectuam toata gama de lucrari protetice, lucrari pe implant, lucrari pe zirconiu, proteze scheletate, CAD/CAM, punti dentare, coroane dentare, ceramica presata, coroane integral ceramice, avem rezultate foarte bune in ceea ce priveste estetica dentara. Site: www.laboratordentar.eu

Bucuresti Servicii