Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Medicina Veterinara - Produse Cosmetica &Medicala: 155 companii
 • Firma noastra va ofera servicii sanitari veterinare, servicii dezinsectie, deratizare, dezinfectie, ignifugare, vaccinari, insamintari artificiale bovine si porcine, transport animale. Pentru mai multe detalii despre serviciile noastre nu ezitati sa ne contactati.

Panaci Servicii
 • Producator si distribuitor de hrana animale de companie, comercializam la preturi fara concurenta, dar in acelasi timp si negociabile in functie de cantitate si transport, produse de calitate, in ambalaje de 10 kg si 3 kg.

Braila Producator
 • Vanzare produse de uz veterinar: medicamente animale de companie si de renta, hrana pentru animale de companie, accesorii pentru animale de companie, produse pentru ingrijirea plantelor de gradina si de apartament.

Cluj Napoca Distribuitor
 • Vanelli Srl produce si comercializeaza medicamente de uz veterinar, suplimente nutritive, dermato - cosmetice, antiparazitare, insecticide, pentru toate speciile de animale de renta si animale de companie.

Iasi Producator
 • Cabinet Medical Veterinat infiintat in 2013, dispune de echipamente si produse medicale de cea mai buna calitate. Pe langa serviciile medicale veterinare de specialitate (examen clinic, instituire tratament, chirurgie, etc.), C.M.V.I. Tigara Stelian ofera si servicii de grooming.

Buzau Servicii
 • Suntem producator si distribuitor de medicamente veterinare, suplimente si furaje cu experienta de peste 20 de ani pe piata. Prin traditie si devotament vrem sa aducem valoare pentru parteneri si incredere pentru clienti.

Iasi Producator
 • Vete Pet Land este un cabinet veterinar care ofera consultatii si tratamente animalelor de companie, analize de sange, ecografie, analize de laborator, mica chirurgie, pet shop, hrana si accesorii pentru animale, cosmetica canina si felina.

Bucuresti Servicii
 • Cabinetul veterinar ofera: consultatii, tratamente, chirurgie si internari, analize de laborator, examene parazitologice si micologice, stomatologie, detartraj cu ultrasunete, pensiune, cosmetica felina si canina.

Corbeanca Servicii
 • Avand in vedere penuria sau aria atat de restransa a produselor antiseptice si situatia deosebit de precara a industriei de antiseptice si dezinfectante indigene, colectivul Sc Biodez Srl si-a propus un program foarte indraznet de realizare a unei suite de produse cu astfel de proprietati, care sa acopere fie si numai partial, golul din industria de profil din Romania si nu numai.

Iasi Producator
 • Alaturi de introducerea unui concept inovativ pe piata serviciilor medicale, care integreaza cei mai buni profesionisti in domeniul medical, tehnologie de ultima generatie si conditii de spitalizare la nivel international, Spitalul Sf. Constantin – spital privat multidisciplinar - isi propune sa ofere accesul la aceste servicii medicale de calitate si categoriilor defavorizate de pacienti.

Brasov Servicii
 • Suntem o echipa tanara, dinamica mereu aproape de clientii nostri. Preturi accesibile pentru fiecare: - vanzare hrana animale; - farmacie veterinara; - frizerie canina; - vidare glande; - taiat unghii; - asistenta veterinara de urgenta.

Constanta Servicii
 • Import si distributie produse pentru dotarea frizeriilor canine. Reprezentanti in Romania ai unor specialisti in domeniu: Grupul Wahl cu brandurile Moser si Wahl - masini de tuns caini si accesorii, firma Chris Christensen - sampoane si solutii profesionale pentru ingrijirea blanii.

Bucuresti Importator
 • Firma noastra se ocupa cu comercializarea de produse veterinare si servicii sanitar veterinare incepand cu anul 2012. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati. Va multumim!

Dumbraveni Altul
 • Oferim servicii medicale veterinare pentru animale de companie (interventii medico-chirurgicale, vaccinari, ecografii, examene de laborator), activitati de igiena si cosmetica pentru animalele de companie. De asemenea prin cele 3 farmacii comercializam produse medicinale veterinare, aditivi furajeri si articole de pet-shop.

Buzau Servicii
 • Cabinetul veterinar va ofera servicii medicale complete: consultatii, tratamente, teste rapide de diagnostic, frizerie canina si felina, chirurgie, chirugie ginecologica (sterilizari), vaccinari, microscopie. De asemenea in incinta cabinetului veti gasi si farmacia veterinara cu hrana pentru animalutul dumneavoastra si medicamente, suplimente nutritive, unguente si accesorii diverse (lese, hamuri, castroane pentru hrana, tesale). Va asteptam cu drag in clinica noastra!

Valu Lui Traian Servicii
 • Companie care se ocupa cu comercializarea hranei si a accesoriilor pentru animale de companie. Ca magazin fizic se axeaza pe comercializarea produselor destinate exclusiv cainilor si stapanilor acestora, iar ca magazin virtual, se adreseaza animalelor de companie din diferite specii si stapanilor acestora.

Sibiu Altul
 • Amplasat in Tg. Neamt langa biserica ,,Adormirea Maicii Domnului", Cabinetul Veterinar Aristocats este un punct de prim ajutor accesibil care va pune la dispozitie o gama variata de produse si servicii veterinare la cele mai mici preturi pentru animalele dvs. de companie si de ferma. Deschis zilnic, inclusiv sambata si duminica de la 8 la 20,Cabinetul Veterinar Aristocats este locul in care puteti dispune de asemenea de consiliere de specialitate din partea medicului veterinar Gabriela Chirila.

Tg. Neamt Servicii
 • Situata la doar 6km de Cluj-Napoca, la intrarea in localitatea Valcele, oferim cazare in regim de pensiune canina. Supraveghere 24 oire din 24, 7 zile din 7, boxe trainice. Acceptam pui, femele in calduri cat si rase agresive. Curatarea spatiilor se face ori de cate ori este nevoie + asistenta medicala de specialitate daca este necesar.

Valcele Servicii
 • Societatea noastră fabrică sub licenţă proprie produsul Plurisept, un antiseptic puternic cu acţiune asupra bacteriilor, a micromicetelor levurice şi a virusurilor si Fresh-On, apa de gura cu extracte vegetale. IMPORTANT! Produsul Plurisept este ideal pentru operaţiunile de sanitaţie, deoarece: - manifestă efect distructiv faţă de germenii condiţionat patogeni implicaţi frecvent în infecţiile nosocomiale şi de grup, Staphylococcus aureus, Streptococcus spp., Escherichia coli, Corynebacterium pyogenes, Candida albicans. - Nu conţine alcool şi nu afectează ţesuturile, chiar şi pe cele lezionate!

Iasi Producator
 • Companie dedicata medicilor veterinari, prin distribuirea de aparatura si insstrumentar. Pentru mai multe detalii despre produsele noastre nu ezitati sa ne contactati. Pagina web: www.vetagrohobby.com Nu uitati sa ne vizitati si sa profitati de ofertele noastre.

Bicske Import - Export