Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Medicina Veterinara - Produse Cosmetica &Medicala: 155 companii
 • Firma noastra a fost infiintata in mai 2003 din dorinta de a aduce pe piata romanesca ultimele noutati de tehnologie si metodologie in domeniul aparaturii medicale, a aparaturii de laborator si cercetarea precum, si corelare si implementarea acestora in tendinta de informatizare si telemedicina. Scopul nostru este sa fim cat mai aproape de client printr-o comunicare cat mai amiabila si mai accesibila, pentru a-i intelege nevoile si cerintele si a-i oferi cele mai bune solutii de achizitionare, implementare si mentenanta. Pentru aceasta colaboram cu firme din tara si strainatate si suntem in permanenta cautare de noi colaboratori, incercand sa aducem impreuna solutii moderne si inovatoare pentru o mai buna dotare si dezvoltare a laboratoarelor si cercetarii in Romania. La inceputul anului 2008 SC Info Med Expert srl a fost certificata ISO 9001 pentru calitatea managementului, produselor si serviciilor aduse clientilor La noi veti gasi: calitate, promptitudine, seriozitate.

Iasi Importator
 • Brokmedshop este un portal pentru medici si institutii medicale, destinat achizitiei de aparatura medicala, dispozitive medicale, mobilier medical, consumabile, service aparatura medicala. Echipamentele au marcaj CE, sunt inscrise in baza de date a Ministerului Sanatatii si sunt conforme cu legislatia romanesca si europeana. Participarea la targuri de specialitate din tara si strainatate ne ajuta sa fim la curent cu noutatile din domeniu.

Sf. Gheorghe Importator
 • Latodis SRL, importator si distribuitor de aparatura medica la pentru uz uman si veterinar: ecografe, ECG, monitoare, pulsoximetre, cantare, defibrilatoare, stetoscoape electronice, aparatura oftalmologica, aparatura laborator, aparatura pentru dezinfectie si sterilizare, instrumentar chirurgical si veterinar, truse uz veterinar, camere intraorale, dispozitiv automat de incaltat, masini de tuns animale, etc.

Poiana Campina Distribuitor
 • Sonest Medical va propune o gama diversa de aparatura medicala de uz uman si veterinar: ecografe, dopplere color, electrocardiografe, colposcoape, monitoare fetale, monitoare pacienti, defibrilatoare, pulsoximetre, glucometre, lasere terapeutice. Pentru detalii vizitati www.aparatura-medicala-sonest.ro

Campina Import - Export
 • Suntem o companie localizata in Bucuresti, si infiintata in anul 2001. Firma S.C. Daisy-vet S.R.L. are o echipa de tineri profesionisti cu experienta in efectuarea de tratamente veterinare, consultatii, deparazitari, vaccinari, interventii chirurgicale, cometica si frizerie canina si felina, pet-shop (hrana uscata, accesorii). Avem o experienta indelungata pe piata din Romania. Noi avem si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt, constant, in calitatea produselor si serviciilor noastre. Angajatii nostri au urmat cursuri specializate in domeniul de activitate al firmei. Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil. Pentru fiecare din serviciile si produsele noastre, ne puteti solicita informatii la care noi vom raspunde prompt.

Bucuresti Servicii
 • A&A Medical Vet infiintata in 1999, prin cabinetele sale veterinare dotate cu aparatura moderna de diagnostic si tratament, prin personalul profesionist permite diagnosticul rapid al afectiunilor, controlul eficient al evolutiei pacientilor precum si luarea masurilor sigure de prevenire a problemelor de sanatate potentiale. Cabinetul din Str. Targu Neamt are program non-stop, cel din Compozitorilor, conform orarului.

Bucuresti Servicii
 • In farmacia noastra, situata in Turda, str. Gh. Lazar Nr 6, judetul Cluj, comercializam medicamente si vitamine pentru toate speciile de animale, furaje, hrana si accesorii pentru animale de companie, raticide.

Sat Mihai Viteazu Com. Mihai Viteazu Altul
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Tulcea Altul
 • Oferim o gama larga de produse si acesorii pentru caini si catei: haine pentru caini si catei, rochii catei, geci caini, salopete si treninguri pentru catei, hamuri si lese, jucarii catei, rochii mireasa catei, frac caini, tricouri catei, bluze caini, petshop.

Bucuresti Distribuitor
 • Cu o experienta de peste 20 de ani, Salusvet ofera servicii diverse in domeniul medical veterinar de animale de companie, precum, consultatii, chirurgie, ecografie, analize de laborator, pet shop, cosmetica.

Bucuresti Servicii
 • Cabinet medical veterinar Vete Pet Land, punct de lucru in Bucuresti sect 2, bld Chisinau nr 24, ofera servicii veterinare: consultatii, tratamente, chirurgie, analize, produse pet shop, punct farmaceutic, cosmetica veterinara.

Bucuresti Servicii
 • Venim in intampinarea dumneavoastra cu o gama variata de hrana, recompense, accesorii si produse medicinale de cea mai buna calitate pentru aniimalutul dumneavoastra. In plus, va oferim si servicii de toaletaj complet, doar cu produse profesionale.

Timisora Servicii
 • Cabinet veterinar Diavet Doc Pets infiintata in 2016 ofera servicii de consultanta, vaccinari, deparazitari, interventii chirurgicale, tratamente, analize de laborator complete, stomatologie, cosmetica si pet shop.

Bucuresti Servicii
 • Temporis Com Srl este o firma producatoare de accesorii din piele naturala pentru animale de companie, cu o experienta de 15 ani in domeniu. Dejago.ro este un magazin online dedicat exclusiv persoanelor juridice: pet-shopuri, cabinete veterinare sau comercianti en-gros. Pe langa produsele proprii (zgarzi, lese, hamuri, botnite) comercializam si alte articole cu aceeasi destinatie, in principal marfuri de import (jucarii, vase, paturi, produse de ingrijire, accesorii metalice, recompense).

Oradea Producator
 • Firma Mondocane se ocupa cu comercializarea vaccinurilor pentru animale, accesorii si hrana pentru acestea. Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile oferite de firma noastra, va rugam sa ne contactati.

Bucuresti Sectorul 1 Distribuitor
 • Asiguram servicii veterinare in cadrul Cabinetului Veterinar cat si la domiciliul clientului. Serviciile: - Consultatii - Tratamente - Analize - Operatii - Examen microscopic si trichineloscopic - Cosmetica canina - Produse farmaceutice - Produse pet.

Banesti Servicii
 • Bine ati venit la cabinetul veterinar Tigmavet din Suceava Situat in centrul Sucevei, noi oferim asistenta primara si de specialitate pentru animalutele de companie si stapanilor lor. Am deschis in urma cu doi ani, aproape de sectia de pasapoarte, cabinetul veterinar TigmaVet, pentru ingrijirea animalelor de companie in Suceava si restul judetului Suceava. Acum doi ani am deschis usile cabinetului nostru de pe strada Petru Rares nr.78 (50 de m de sectia pasapoarte). Astazi, majoritatea oamenilor si a animalelor de companie care ne viziteaza provin din aproape toate zonele sucevei (centru, zamca, obcini, etc.) Daca aveti nevoie de un cabinet veterinar in Suceava, aproape de casa, atunci suntem la dispozitia dumneavoastra. Strada Petru Rares 78 +40744613024 www.tigmavet.ro

Suceava Servicii
 • Din fericire pentru iubitorii de animale, farmacia veterinara le ofera diferite produse de calitate pentru ingrijirea animalelor. Atunci cand alegeti hrana pentru animale, o puteti face in functie de etapa de varsta, deoarece hrana industriala ne ofera produse potrivite pentru animalele micute, adulte si pentru cele care au inaintat in varsta. Este important sa alegeti hrana in functie de etapa de viata a animalelor, deoarece metabolismul acestora se schimba odata cu inaintarea in varsta.

Bucuresti Importator
 • Medicamentum SRL se afla in Republica Moldova, si-a inceput activitatea in producerea produselor de uz veterinar din anul 1976. Compania Medicamentum ofera produse de calitatea superioara, la un pret accesibil oricarui comparator.

Moldova Producator
 • Firma Doravet 4 Pet Srl-d este o firma nou infiintata si are ca si domeniu de activitate servicii medical-veterinare, toaletaj canin si felin. Firma este situata in Sighetu Marmatiei, judetul Maramures.

Sighetu Marmatiei Servicii