Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Medicina Veterinara - Produse Cosmetica &Medicala: 155 companii
 • Firma Genetik Plus, furnizor de material seminal bovin, produse sanitar-veterinare, articole și accesorii zootehnice precum și articole pentru animale de companie, oferă o gamă largă și variată de produse pentru fermieri, medici veterinari și iubitori de animale.

Targu Mures Importator
 • Centrul De Pediatrie este initiativa unui medic pediatru clujean care isi propune sa vina cu o noua abordare in tratarea celor mici. Atunci cand un copil se imbolnaveste, se intimpla de foarte multe ori sa fiti surprinsi la ore neobisnuite sau in week-end. Daca sunteti din Cluj-Napoca sau din apropierea Clujului puteţi apela la Centrul de Pediatrie. Este un serviciu de consultatii pediatrice la domiciliu cu orar non-stop. La orice ora, unul dintre pediatrii nostri va raspunde la telefon, iar daca este necesar va veni la domiciliu pentru a consulta copilul.

Cluj-Napoca Servicii
 • Angajatii companiei sunt persoane cu inalta calificare si experienta profesionala in domeniul veterinar desfasurata pe durata a 11 ani de activitate continua la societatea noastra. Desfasuram activitati de: - prevenire, supraveghere si control a sanatati animalelor, protectia mediului si evitarea transmiterii de boli de la animale la om - tratamente profilactice si curative la toate speciile de animale - interventi de mica si mare chirurgie la toate speciile de animale(inclusiv la animale exotice) - actiuni de identificare si inregistrare a animalelor, precum si comercializarea de mijloace oficiale omologate de identificare - comercializarea de produse medicamentoase, furaje, accesorii, cosmetice, suplimente nutritive si produse biologice (vaccinuri) de uz veterinar.

Tg. Jiu Servicii
 • Oferim servicii de specialitate medicina veterinara: consultatii si tratamente analize de laborator interventii chirurgicale stomatologie echografii microcipari/ pasapoarte ue deplasari la domiciliu.

Constanta Servicii
 • Suntem o firma de distributie pe intreg judetul Suceava a furajelor, premixurilor si concentratelor marca Purina, blocuri minerale. Avem magazine proprii - farmacii veterinare si magazine agricole, pe raza judetului Suceava.

Suceava Distribuitor
 • Importam hrana animale caini, pisici, iepuri, hamsteri si vitamine, minerale, tratamente, antiparazitanti. Vindem atat en gros cat si cu amanuntul, suntem in cautare de colaboratori in toata tara. Pentru comenzi mari oferim discont.

Suceava Importator
 • Vet Medical Consulting Clinica veterinara care presteaza servicii medicale la standarde europene. Cateva dintre serviciile efectuate in clinica noastra: Consultatii, tratamente curente, vaccinari, deparazitari interne si externe, analize de sange, urina, raclate dermice, antibiograme, detartraj cu ultrasunete, mica si mare chirurgie, dermatologie, asistenta la fatare, boli de nutritie si metabolism. ?Posibitate de internare postoperatorie ?Dermatologie ? examene din raclat dermic ? dermatoscopic si examen cultural cu antibiograma si fungigrama ?Ecografie ? abdominala, genitala, cardiaca si pleurala ?Terapie cu laser ? pentru afectiuni osteoarticulare (artroze, artrite, pareze si paralizii, ?ciocuri? pe coloana, tendinite, miozite etc) ?Identificare animale ? aplicare CIP si eliberare pasaport ?Endoscopie digestiva ? pentru esofag, stomac, colon, rect OXIGENOTERAPIE Deplasari la domiciliu in regim de ambulanta NOU Ecografii la domiciliu Pentru animalele comunitare se face reducere 35% la sterilizari Preturi incepand de la 10 ron Program : L-V 10-20, S 10-18, D 10-13 Telefon : 0740.453.802 (non stop)/ 021.252.02.62 Adresa : Bd. Ferdinand nr. 132 sector 2 Bucuresti. (zona Bucur Obor) E-mail : vetg_dana@yahoo.com

Bucuresti Servicii
 • Cabinet medical veterinar situat în zona Apărătorii Patriei, Berceni. Efectuăm sterilizări gratuite pentru câinii de rasă comună. De asemenea, vă stăm la dispozitie când aveţi nevoie de orice ajutor pentu prietenii dumneavoastra necuvântători, deoarece vă putem oferi o gamă largă de servicii de specialitate, prestate de personal calificat, la preţuri accesibile.

Bucuresti Servicii
 • Infiintat in 2001, ofera servicii veterinare de calitate la inceput cu un medic veterinar, la momentul de fata trei medici si o asistenta. Se lucreaza mai mult pe raza judetului Mures, nr. telefon cabinet pentru programari 0265-212062.

Tg-Mures Servicii
 • Delamedica va ofera una dintre cele mai variate game de aparatura medicala si consumabile, necesare dezvoltarii celor mai bune servicii medicale oferite pacientilor. Ne adresam in special cabinetelor medicale individuale, clinicilor dar si spitalelor. Va invitam sa studiati oferta noastra de echipamente si conditiile de achizionare a acestora, veti descoperi cele mai avantajoase oferte. Firma noastra e specializata in importul, distributia si service-ul de echipamente medicale de uz uman si veterinar. Va oferim ecografe, ecografe portabile, aparatura medicala, aparatura veterinara, tehnica medicala, ECG, aparatura laborator, ecocardiografe, dopplere, endoscoape Va propunem sa vizitati periodic site-ul nostru, pentru a fi la curent cu ultimile noutati in domeniul aparaturii si tehnicii medicale precum si cu promotiile noastre. Site: www.delamedica.ro

Bucuresti Importator
 • Firma specializata in vanzare de minianalizoare destinate doctorilor de familie sau specialisti pentru a efectua analize in propriile cabinete, sau pentru pacienti dornici de autocontrol medical, dezinfectanti pentru cabinete, sau pentru pacienti in cursul ingrijiri la domiciliu, vacutainere, copro si urocontainer, diverse produse si consultatii telefonice pentru o buna ingrijire medicala la domiciliu.

Bucuresti Importator
 • Va oferim profesionalism, seriozitate, disponibilitate si promptitudine. La noi gasiti orice tip de hrana dorit precum si consiliere medicala in alegerea tipului de hrana cel mai adecvat animalului de companie.

Bucuresti Servicii
 • Utech is a Korea based company engaged in researching,developing, manufacturing and selling of leading-edge medical and aesthetics laser equipment. Our products series includes Ultra pulse CO2 surgery laser system, Fractional CO2 laser skin refurbishing machine, Q-SWITCH ND Yag laser skin care system Long pulse IPL multi function systems Utech has established a good reputation in South Asia due to the valuable clinical support by prominent doctors, our dedicated services and the endless responsibility. As the whole world gathers in Beijing in 2008, Utech China was founded in 2007, aiming to extend our global marketing network. “To always be the first choice” is our mission. We have been endeavoring to be the first name appears in patients, professionals and employees’ minds when they seek treatment, supplier or employment. Utech is never satisfied in our position and will step forward to provide new and better appliances to the world.

Beijing Producator
 • Compania Pasteur ofera medicamente de uz veterinar. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la numerele de telefon.           Eficacitate, rapiditate, promptitudine, calitate, cantitate.

Bucuresti Producator
 • Comercializam hrana pentru animale de companie, caini, pisici, rozatoare, reptile, pasari, accesorii pentru toate animalele de companie, acvaristica, pesti exotici, animale de companie - cabinet veterinar, proiectarea si executarea de acvarii la orice dimensiune, la cele mai inalte standare de calitate si cel mai mic pret

Bucuresti Import - Export
 • Domeniul nostru de activitate il reprezinta consultatii animale de productie si de companie, tratamente performante, examene clinice si trichineloscopice, examene de laborator, teste rapide pentru controlul laptelui, trusa medicala dotata cu medicamente de ultima generatie.

Armenis Servicii
 • SAB Concept SRL Bucuresti este importatorul exlusiv in Romania al consumabilelor medicale de unica folosinta MEDEX Italia si VALMY Franta. Produsele importate sunt conforme cu cerintele esentiale de securitate si sanatate ale Directivei Europene 89/686/CEE. Toate produsele satisfac prevederile HG nr. 115/2004 si sunt conforme cu standardele de referinta corespunzatoare.

Bucuresti Importator
 • S.C. Hospital Mob S.R.L., infiintata in anul 2009, avand ca domeniu principal de activitate comercializarea, distribuirea si fabricarea mobilierului medical, beneficiind de parteneriatul cu cele mai prestigioase firme din domeniul mobilierelor medicale. Firma Hospital Mob si-a propus sa ofere dotare complecta destinate cabinetelor medicale, clinicilor, centrelor medicale si spitalelor, mobiliere medicale de foarte buna calitate, cu aspect placut si modern la preturi accesibile care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Mobilierele medicale sunt bazate pe o tehnologie de fabricatie la nivel mondial, cu solutii tehnice originale ingenioase si avand un design elegant, capabile sa creeze un ambient deosebit pentru defasurarea actului medical. Calitatea materialelor utilizate precum si calitatea executiei – fabricatia se desfasoara in sistem de management al calitatii certificat ISO 9001:2000 – conduc la realizarea unor produse cu o tinuta deosebita, avand fiabilitate si caracteristice tehnice de utilizare superioare, precum si o durata de viata remarcabila. Avantaj al flexibilitatii – se pot crea configuratii specifice, culori diverse pentru tapiterii si blaturi – precum si al modularitatii – se poate integra mobilierul creat in structuri deja existente. Firma Hospital Mob S.R.L. va sta la dispozitie pentru consultanta, configurare si evaluare a necesitatilor Dvs. privind mobilierul medical.

Targu Mures Importator
 • O companie cu o lunga experienta in domeniu ce ofera produse farmaceutice in orasul Adjud, str. N Balcescu 19c (zona Pietii, drumul spre obor) la preturi minimale. Indicatii profesionale in ingrijirea animalelor de casa si de curte.

Adjud Distribuitor
 • Suntem un cabinet veterinar, cosmetica felina si canina, petshop, farmacie veterinara. Efectuam consultatii, tratamente, deparazitari, vaccinari, microcipari, pasaport, mica si mare chirurgie, insamantari artificiale, analize de laborator, deplasari la domiciliul, serviciu de ambulanta veterinara, cosmetica canina si felina, tuns, spalat, vidare glande la cele mai mici preturi. STERILIZARI GRATUITE ANIMALE COMUNITARE CAINI SI PISICI Va asteptam de luni pana vineri de la ora 9 la 21, sambata 9 - 16 si duminica 10 -14. Detalii la nr. de telefon 0762.762.762 sau pe www.pet-stuff.ro

Bucuresti Servicii