Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Mobilier pt Sali Cinema/Teatru/Conferinte - Mobila cu Destinatie Industriala/Comerciala:: 9 companii
  • Eurodidactica va ofera o gama larga de produse educationale (harti murale, planse, atlase) pentru nivel gimnazial, liceal si universitar, mobilier scolar si fotolii pentru sali de conferinta si festivitati.

Otopeni Importator
  • Bauvest Comserv este companie producatoare de scaune, cu o experienta de 10 ani pe piata din Romania. Avem o retea de distribuitori la nivel national. Modelele de scaune produse se gasesc pe www.bauvest.ro, www.scaunetop.ro

Prejmer Producator
  • Producem mobila si diverse piese de amenajari interioare la comanda, in general pentru firme, spatii comerciale, dar si pentru populatie. Lucram de la faza de proiectare, productie pana la faza de montare la fata locului, inclusiv transportul cu mijloace proprii.

Budapesta Producator
  • Firma este compusa din doi oameni, lucram: acasa sau la domiciliul clientului. Seriozitate maxima, eficacitate maxima. compania noastra este in familie deaceea nu avem acte. Daca doriti sa vedeti poze din lucrarile executate va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail sau pe Yahoo Messenger.

Bucuresti Servicii
  • Distribuim scaune pentru: birou, restaurante si baruri, scoli si sali de conferinte, sali de teatru si cinema, direct de la producator cu certificat de garantie pentru 2 ani si cu preturi de producator. Pentru reparatii postgarantie oferim garantie 1 an. Executam reparatii la orce fel de scaun prin schimbarea elementelor defecte sau retapitarea scaunului dupa necesitate.

Prejmer Servicii
  • Firma noastra importa direct din fabricile italiene mobilier de calitate testat la trafic intens si cu o garantie de 3-5 ani. Produsele noastre sunt usor de ambientat cu ajutorul designerilor nostri. Oferim mobilier pentru restaurante, baruri, cafenele, fast-food, food-court precum si pentru hoteluri si pensiuni. Mobilierul nostru este foarte variat si cuprinde: mese si scaune pentru restaurante, scaune de bar, canapele, canapele modulare, fotolii, demifotolii, tabureti, birouri si scaune de birou, scaune si mese de sedinte, scaune pentru sali de conferinta, amfiteatre, congrese, mobilier pentru scoli, samd). Materialele folosite in general sunt: lemnul de fag si stejar, mdf, pal laminat, furnir, etc.

Sector 1 Importator
  • Calitate, rapiditate si seriozitate. Luam comenzi la sediul firmei sau la punctul de lucru al firmei, si in functie de cantitatea comenzii si distanta pana la domiciliu, timpul de livrare este de 1 saptamana.

Bucuresti Altul
  • SC Firma Flamatex SRL este o firma producatoare de scaune cinema-teatru-conferinte. Avem o linie completa de productie incepand de la proiectarea structurii metalice, sudarea partilor componente, producerea prin injectarea in matrita a buretelui poliuretanic, proiectarea, taierea, coaserea tesaturii si tapitarea completa a scaunului, pana la realizarea produsului final la o calitate ridicata, folosind materiale textile caserate de firma noastra respectand standardele UE (privind ardere interziata, calitatea). In acest sens, compania noastra detine toate certificatele de calitate necesare pentru materialele textile, spuma poliuretanica si pentru scaun ca produs final iar controlul calitatii se realizeaza pe parcursul fiecarei faze de productie.

Topoloveni Producator