Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Criterii selectie
Judet
De la
Mobilier Comert Urban - Mobila cu Destinatie Industriala/Comerciala:: 7 companii
  • Firma de productie mobilier din lemn masiv si metalic, destinat atat locatiilor tip HoReCa, cat si destinatiilor rezidentiale. Produsele noastre respecta standardele de exigenta si calitate impuse de piata interna cat si externa.

Comanesti Producator
  • Executam mobila din lemn masiv si piese unicate dupa cerintele clientului. Orice piesa la noi este lucrata cu atentie la detalii, folosind materiale de cea mai buna calitate (recenziile clientilor ne recomanda). Avem colaboratori si pentru proiecte mixte (lemn masiv - metal). Cotatiile de pret variaza in functie de complexitate, dimensiuni, materiale si finisarile dorite. Detalii contact. Web: http://westwoodworks.go.ro/ Tel: +40763642887

Mosnita Veche Producator
  • Sc Laur Flory Construct Srl efectueaza constructii civile si industriale, mobilier din PAL melaminat, confectii textile la comanda, usi si ferestre din PVC sau AL, cu geam termopan, constructii la cheie (hale industriale, hale metalice, case, sedii de firma, scoli, gradinite, dispensare umane, spitale).

Rm. Sarat Producator
  • Oferim cea mai variata gama de manechine pentru vitrina si crotorie din Romania! Cel mai bun raport calitate/pret! Facebook: Zet Manechine vitrina si croitorie Telefon: 0721287674 Manechine de fibra de sticla pentru barbati, femei copii (pentru casual, costume si sport), de textil flexibile, cu articulatii din lemn masiv, din poliuretan si reglabile pentru croitorii.

Targoviste Importator
  • Lezayre Developments, fabrica din lemn masiv si reconditionare mobila, tamplarie. Aceasta se afla in comuna Pietrari, Dambovita. Mobila si lucrarile noastre sunt ridicate la nivel occidental, angajatii sunt respectati si motivati.

Pietrari Producator
  • Firma infiintata in anul 1993 cu o bogata exprienta in domeniu, ne desfasuram activitatea in Valenii de Munte si suntem producatori de mobilier pentru terasa si casa din lemn masiv la comanda, precum si usi si scari din lemn masiv.

Valenii De Munte Producator
  • Bar Gratian Alexandru PFA a fost infiintat in anul 2014 si are ca domeniul de activitate principal fabricarea de mobilier industrial si de uz caznic destinat necesitatilor fiecarui client. Se mai pot oferi servicii de shopfitting (amenajare magazine, spatii comerciale etc).

Sannicolau Mare Producator